CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

تو این نسلی که گذشت 360 تو سیستم آنلاین بهتر عمل کرد و مهم ترین مزیتشم همون party chat بود ولی تو نسل جدید چون PS4 هم این قابلیتو داره دیگه به نظرم نمیشه گفت سیستم آنلاین Xbox One بهتره! (برداشت من از حرفات اینطور بود که سیستم آنلاین Xbox One رو بهتر میدونی)

نه این نسل هم آنلاین XO به نظر من بهتره.موضوع فقط پارتی چت نیست.با کینکت یه تجربه بی نظیر تر هم میشه داشت.ولی خب هر کی یه سلیقه داره;)

من کاری به عناوین مولتی پلتفرم ندارم و بحثم سر انحصاری هاست ....الان که شما میگی ps4 بهترین لانچ تاریخ ps رو داره میخوام بدونم به غیر مولتی ها چند تا انحصاری AAA توشون هست ..؟؟!!! غیر KZ , ....

منظورم بازی بود ...اون که قاطی باقالی هاست در حد همون کرش ps2 ...:d در ضمن مثلما اشتباه = مسلما درسته :d

متاسفانه سطح بحث کردن خودتون رو نشون دادید ... باید بگم بوکمارک شد ... اینم سطح فن بوی های XBOX ... بازی حتما باید بکش برو جلو یا ریسینگ باشه تا برای شما بازی به حساب بیاد ...

فورتزا5 :))دیگه چیه؟
این بازی ها در مقابل 1080 های Ps4 چغندرن:دی

الای بجای مسخره بازی میشه بگی دقیقا کجای فورتزا 5 خنده داره؟! :-/
شما سطح زبان خارجیت پایین هست تلفظ درست رو نمیدونی به ما چه ربطی داره!

فورتزا از لحاظ گرافیکی تو گیم پلی خیلی فرقی با نسل گذشته نداره. در واقع فقط ماشینی که کنترلش رو شما بدست دارید با جزییات بالا ندر میشه و بقیه ی ماشین های پیست در حد نسل گذشته هستند. از لحاظ نور پردازی و محسط هم چیز جدیدی نداره. میشه گفت تقریبا همون ورژن قبلیه که 1080p رندر میشه. همین

نه این نسل هم آنلاین XO به نظر من بهتره.موضوع فقط پارتی چت نیست.با کینکت یه تجربه بی نظیر تر هم میشه داشت.ولی خب هر کی یه سلیقه داره;)
بحث سر انلاینه!
شما میای میگی با کینکت یه چیزه دیگست؟!:|:d

فورتزا از لحاظ گرافیکی تو گیم پلی خیلی فرقی با نسل گذشته نداره. در واقع فقط ماشینی که کنترلش رو شما بدست دارید با جزییات بالا ندر میشه و بقیه ی ماشین های پیست در حد نسل گذشته هستند. از لحاظ نور پردازی و محسط هم چیز جدیدی نداره. میشه گفت تقریبا همون ورژن قبلیه که 1080p رندر میشه. همین

تو کدوم پیست بازی کردین؟

الای بجای مسخره بازی میشه بگی دقیقا کجای فورتزا 5 خنده داره؟! :-/
شما سطح زبان خارجیت پایین هست تلفظ درست رو نمیدونی به ما چه ربطی داره!
من خودم از طرفدار های Forza هستم.
ولی یکی از اشکالاتش که واقعا تو چشم میاد نبود تغییرات روز و شب هست.هیچ توجیهی هم نداره.
روز و شب دینامیک هم نخواستیم ، به معمولیش هم رضایت میدیدم.
واقعا کمترین انتظار از (بقول بعضی ها ) بهترین ریسینگ sim داشتن مسابقه تو شب هست.

kinect مگه تاثیری هم داره؟ (تاثیر درست و حسابی منظورمه :d)
اگه داره، من خبر ندارم (اگه میشه یه توضیحی هم بده، ممنون)
اگرم که هنوز چیزه خاصی در موردش تایید نشده که خُب نمیشه به این مورد استناد کرد

در مورد سلیقه هم درست میگی ولی من منظورم کلی بود، والا اگه سلیقه رو بخوایم دخیل کنیم که کلا این بحث ها از پایه الکی میشه :d

ولی یکی از اشکالاتش که واقعا تو چشم میاد نبود تغییرات روز و شب هست.هیچ توجیهی هم نداره.
واقعا کمترین انتظار از (بقول بعضی ها ) بهترین ریسینگ sim داشتن مسابقه تو شب هست.
اگه جی تی باز باشین .. یک جاده با پاگانی زوندا آر تو بخش Quick Raceهستش... تو عمرم مسابقه شب به این باهلی انجام ندادم...
شب ! بارون هم میباره و برف پاک کن تند تند میاد میره! تو هم با پاگانی زوندا آر و یه جاده پر پیچ و خم!
یه چیزی تو این مایه ها ولی تاریک تر بود
عکس
gt5-video-630.jpg

kinect مگه تاثیری هم داره؟ (تاثیر درست و حسابی منظورمه :d)
اگه داره، من خبر ندارم (اگه میشه یه توضیحی هم بده، ممنون)
اگرم که هنوز چیزه خاصی در موردش تایید نشده که خُب نمیشه به این مورد استناد کرد

در مورد سلیقه هم درست میگی ولی من منظورم کلی بود، والا اگه سلیقه رو بخوایم دخیل کنیم که کلا این بحث ها از پایه الکی میشه :d

آره دیگه فرامین صوتی تو لایو خیلی لذت بخشه:d به هر حال من با لایو Xbox خیلی حال میکنم.بازم میگم سونی و انحصاری هاش، مایکرو و لایوش;)

جدی Forza یعنی تغییرات شب و روز نداره ؟؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or