CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

پس Forza این وسط حتما روی 480 اجرا میشه ..... هر چند بهتون حق میدم هیچ وقت اسمی از FM نبرید چون تمام سالها gt زیر FM بود ....

در کل تمام اینها یه طرف اپیک فیل شدن سرنی یه طرف ...قوی ترین لانچ تاریخ ... :lol:

کجا سرنی گفت قویترین لانچ تاریخ کنسولا؟گفت قویترین لانچ تاریخ پلی استیشن که با توجه به عناوین انحصاری و مولتی کاملا درسته.ترول میکنید یه کم هم مطالعه داشته باشید بد نیست.

کجا سرنی گفت قویترین لانچ تاریخ کنسولا؟گفت قویترین لانچ تاریخ پلی استیشن که با توجه به عناوین انحصاری و مولتی کاملا درسته.ترول میکنید یه کم هم مطالعه داشته باشید بد نیست.

همه سونی فن ها قبول داشتن این که ps تو لانچ بعد از تاخیر Dc عملا غیر KZ چیز دیگه ای نداره که شما اومدی این مورد هم انکار میکنی ....حیف شد x1 کلا یه برتری داشت اونم تو لانچ بود که با حرف شما پرید :(:|

همه سونی فن ها قبول داشتن این که ps تو لانچ بعد از تاخیر Dc عملا غیر KZ چیز دیگه ای نداره که شما اومدی این مورد هم انکار میکنی ....حیف شد x1 کلا یه برتری داشت اونم تو لانچ بود که با حرف شما پرید :(:|

دوست عزیز من کجای پستم گفتم لانچ x1 بده؟اتفاقا از لانچ ps4 خیلی بهتره.من میگم سرنی گفت ps4 بهترین لانچ تاریخ پلی استیشن رو داره.دقیقا این حرف چه ربطی به x1 داره؟کجای حرفش غلطه؟

دوست عزیز من کجای پستم گفتم لانچ x1 بده؟اتفاقا از لانچ ps4 خیلی بهتره.من میگم سرنی گفت ps4 بهترین لانچ تاریخ پلی استیشن رو داره.دقیقا این حرف چه ربطی به x1 داره؟کجای حرفش غلطه؟

من کاری به عناوین مولتی پلتفرم ندارم و بحثم سر انحصاری هاست ....الان که شما میگی ps4 بهترین لانچ تاریخ ps رو داره میخوام بدونم به غیر مولتی ها چند تا انحصاری AAA توشون هست ..؟؟!!! غیر KZ , ....

پس کنک !!!!!!!!!
yahoo_4.gif
شلغم پخته است ... که مثلما ارزشش خیلی بیشتر از کیلزون خواهد بود ....

منظورم بازی بود ...اون که قاطی باقالی هاست در حد همون کرش ps2 ...:d در ضمن مثلما اشتباه = مسلما درسته :d

آخرین ویرایش:

پس کنک !!!!!!!!!:d شلغم پخته است ... که مثلما ارزشش خیلی بیشتر از کیلزون خواهد بود ....

دوستان خسته نشدید از این همه ترول کردن ؟! اون از اون یکی تاپیک که تا n تا صفحه جلو بردین با ترول و اینم از این:d خب بازیهای لانچ هستش و هر اتفاقی ممکنه بیوفته ! متاسفانه مایکروسافت دچار اشتباه شده و با تاخیری که تو Devkit هاش واسه سازندگان ایجاد کرد باعث این مشکل و تفاوت در رزولوشن شد.اینو حتی DF هم بهش اشاره کرده.یعنی مگه کسی هم اینجا هست که فکر کنه احیانا Xbox one قدرت اینو نداره بازی های نسل بعد رو با 1080 اجرا کنه؟این موضوع اصلا در حدی خنده داره که نمیشه روش بحث کرد.PS4 هم به همین صورت.الان BF4 روی PS4 با 900p ارائه میشه که این قطعا قدرت اصلی PS4 نیست و باید راحت 1080 می بود.فعلا اول نسله و روی این بازیهای لانچ نمیشه حساب کرد.این چند روز همش تو فیسبوک و تویتر و سایتهای مختلف میچرخیدم.یه موضوع دیدم که امروز تو تاپیک Xbox one هم گذاشتمش بد نمی بینم اینجا هم بذارم.

امروز تو فن پیج Xbox one بودم این مطلب رو دیدم گفتم اینجا بذارمش چون دقیقا باعث میشه همه دوزاریشون بیوفته که چرا این دو بازی مولتی به صورت 720p روی X1 اجرا می شود:

02708534681042170726.jpg

همانطور که می بینید یکی از کاربران در فیسبوک Xbox one اومده گفته فقط بازیهای مولتی پلتفرم روی XO به صورت 720p هستند که Xbox one در جوابش اینطور گفته:

این اصلا درست نیست،اینها فقط بازیهای لانچ هستن که درواقع بازیهای بین نسلی هستند که معنیش اینه که اونا واسه کنسولهای این نسل طراحی و ساخته شدند و تنها روی کنسولهای نسل بعد پورت شده اند و واسه PS4 به دلیل سخت افزارش،پورت شدن راحت تر بوده نسبت به XO ( این به خاطر پیچیدگی خاص سخت افزار XO هستش ) بذارید 6 ماه بگذره دیگه هیچ تفاوتی روی بازیهای PS4 و XO نخواهید دید و بازیهای هر دو کنسول با یک رزولوشن یکسان اجرا می شوند.

در صفحه تویتر اکثر گیمرهای خارجی هم که آدم نگاه میکنه هیچکدوم ناراحت این موضوع نیستند البته کمی واسشون عجیب هست که چرا مایکرو Devkit ها رو خوب ارائه نداده اما ناراحت نیستند.یکی از این تویت ها رو اینجا میذارم.این تویت در جواب به تویت خودم بود که از این گیمر خارجی سوال پرسیدم که نظرت در مورد تفاوت رزولوشن بازیهای PS4 و XO چیه ؟همانطور که می بینید من و penello رو جواب داده:d

42941267288018291328.jpg

Xbox one در جوابش اینطور گفته

من فکر میکردم فقط حرف گوش میده ! حرفم میزنه ؟!
ماکرو Devkit رو نرسوند به استودیویی که نمایش بازیشون نصف مراسم رونماییِ کنسول بود ! ok
ok اینا بازیهای لانچ هست و بهتر میشه ! ولی فکر نمیکنید این برای PS4 هم صدق میکنه ؟!

آخرین ویرایش:
خودتون خندتون نمیگیره با این استدلال ها؟ چون من الان داشتم غذا میخوردم، مرغ پخته تو بشقابم زنده شد، زد زیر قه قهه.

اگه منظورت از Stuff که نوشتی اینه که حرفایی که زدم چرند بوده واقعا متاسفم که ناظم انجمن بیاد اینطوری توهین کنه راحت! به هر حال از چی خندم بگیره؟من از این خندم میگیره که دو تا کنسول نسل بعدی یعنی PS4 و XO چرا نباید بتونند بازی BF4 رو به صورت 1080p native ارائه بدن؟خب آقا XO اصلا ضعیف قبول ولی PS4 دیگه چی؟ یعنی Xbox one نمی تونه و قدرتشو نداره بازی مثل CoD رو 1080 اجرا کنه؟از لحاظ سخت افزاری مشکلش چیه؟ضعفش رو کجا می بینید؟

- - -ویرایش - - -

ماکرو Devkit رو نرسوند به استودیی که نمایش بازیشون نصف مراسم رونماییِ کنسول بود ! ok
ok اینا بازیهای لانچ هست و بهتر میشه ! ولی فکر نمیکنید این برای PS4 هم صدق میکنه ؟!

آقا چرا جو الکی میدید؟اول حرفام نوشتم فن پیج Xbox one .افتاد الان؟ضمنا شما به من بگو چرا BF4 روی PS4 به صورت 900p هستش؟یعنی PS4 نمیتونه 1080p اجرا کنه؟

ماکرو Devkit رو نرسوند به استودیی که نمایش بازیشون نصف مراسم رونماییِ کنسول بود ! ok

نه دیگه ، یارو گفته چون PS4 پیچیده نیست بازیها راحت پورت شدن و مشکلی نبوده ، در آینده X1 روز به روز بهتر میشه و پیشرفت میکنه ، PS4 هیچ چیز خاصی نداره که کشف نشده باشه ، همش همینه که هست ، یهو دیدی سال دیگه همین موقع همه چی بر عکس شد و در سال های بعد هم X1 به رزولوشن 4K میرسه و PS4 همچنان بین 720 تا 1080 دست و پا میزنه . تازه بقول خودشون اینا در صورتیه که Cloud رو روشن نکنن ، Cloud رو روشن کنن ( 600 درصده ، شوخی نیست ) میرسه به 8K :d

19Rodar
عزیز شما از بن برگشتی یه 20 صفحه ی دیگه تاپیکو پیش ببری ...
مساله روشنه ...
بحث سر ضعف کنسول XO ـه
کیای عزیز دیگه واضحتر بگه:
ماکرو Devkit رو نرسوند به استودیی که نمایش بازیشون نصف مراسم رونماییِ کنسول بود !
مساله ی این تاپیک و اون تاپیک (!) اینه که XO سخت افزار ضعیفی داره و توی مولتی ها ازهمین اول نشون داده
فن های هردو کنسولم منتظر این روز بودن که ببینن واقعا اون 50 درصد اختلافی که ازش میگفتن روی بازیها اثر عملی داره که مشخص شد داره
اگه XO حالا لانچ قوی تری داره اون یه بحث دیگس و کسی نمیاد با سرهم کردن چندتا پست و توییت از چندتا فن پیج ردش کنه.
چرا BF4 روی PS4 به صورت 1080p nativeنیست؟آیا ضعف کنسوله یا چیز دیگری؟خواهشا دوستان جواب این سوالم رو بدین.واسه خودم سواله
yahoo_22.gif

چه ربطی داره ... مساله اختلاف دوتا کنسوله ... وگرنه معلومه که PS4 هم یه کنسوله و سخت افزار محدودی داره ولی درمقایسه با XO حدود 50 درصد (یکم بالا پایین) قویتره. BF4 هم روی دوتا کنسول فعلا تا همین حد بهینه شده .

آخرین ویرایش:
نه دیگه ، یارو گفته چون PS4 پیچیده نیست بازیها راحت پورت شدن و مشکلی نبوده ، در آینده X1 روز به روز بهتر میشه و پیشرفت میکنه ، PS4 هیچ چیز خاصی نداره که کشف نشده باشه ، همش همینه که هست ، یهو دیدی سال دیگه همین موقع همه چی بر عکس شد و در سال های بعد هم X1 به رزولوشن 4K میرسه و PS4 همچنان بین 720 تا 1080 دست و پا میزنه . تازه بقول خودشون اینا در صورتیه که Cloud رو روشن نکنن ، Cloud رو روشن کنن ( 600 درصده ، شوخی نیست ) میرسه به 8K :d

آقا نیما خداوکیلی فن بازی به کنار.یه سوال من دارم دوست دارم جوابشو بگید.چرا BF4 روی PS4 به صورت 1080p native اجرا نمیشه و 900p هستش؟خب غیر از اینه که این بازی واسه لانچ هستش و سازنده زیاد روش کار نکرده واسه PS4 ؟یا اعتقاد دارین PS4 قدرتشو نداره که بعید میدونم چنین اعتقادی رو داشته باشید

عزیز شما از بن برگشتی یه 20 صفحه ی دیگه تاپیکو پیش ببری ...
مساله روشنه ...
بحث سر ضعف کنسول XO ـه
کیای عزیز دیگه واضحتر بگه:

مساله ی این تاپیک و اون تاپیک (!) اینه که XO سخت افزار ضعیفی داره و توی مولتی ها ازهمین اول نشون داده
فن های هردو کنسولم منتظر این روز بودن که ببینن واقعا اون 50 درصد اختلافی که ازش میگفتن روی بازیها اثر عملی داره که مشخص شد داره
اگه XO حالا لانچ قوی تری داره اون یه بحث دیگش و کسی نمیاد با سرهم کردن چندتا پست و توییت از چندتا فن پیج ردش کنه.

چرا BF4 روی PS4 به صورت 1080p nativeنیست؟آیا ضعف کنسوله یا چیز دیگری؟خواهشا دوستان جواب این سوالم رو بدین.واسه خودم سواله:|

من کاری به عناوین مولتی پلتفرم ندارم و بحثم سر انحصاری هاست ....الان که شما میگی ps4 بهترین لانچ تاریخ ps رو داره میخوام بدونم به غیر مولتی ها چند تا انحصاری AAA توشون هست ..؟؟!!! غیر KZ , ....

منظورم بازی بود ...اون که قاطی باقالی هاست در حد همون کرش ps2 ...:d در ضمن مثلما اشتباه = مسلما درسته :d

کرش تا زمانی کرش بود که سازندش ناتی داگ بود :)) هنوزم اگه باز بره زیر دست ناتی داگ، مطمعن باش جزو بهترین بازی ها قلمداد خواهد شد!

از دیرزو هم که ژانر پلتفورمر دیگه جزو بازی حساب نمیشه! Puppeteer و Ratchet که اصلا بازی نیستن! در این صورت Knack میخواد بازی باشه؟ :)) شما برید DR3 رو بازی کنید و لذتش رو ببرید! سازنده هاشم که قول گرافیکی در حد Uncharted رو دادن! دیگه چی میخواید؟ ما باید حسرت بخوریم فقط و دلمون رو به 4 تا رزولوشن و افکت بیشتر خوش کنیم! :(

و همچنان منتظر تاپیک امتیازات Ryse! :))

- - -ویرایش - - -

چرا BF4 روی PS4 به صورت 1080p nativeنیست؟آیا ضعف کنسوله یا چیز دیگری؟خواهشا دوستان جواب این سوالم رو بدین.واسه خودم سواله:|

هیچ کدوم از کنسول ها از قدرت کاملشون استفاده نمیشه! به مرور زمان هر دو پیشرفت میکنن ولی اختلاف به طور واضح در همین حد میمونه! چون در کل سخت افزار PS4 به وضوح قویتره! رم کنسول که بازی ساز در اختیار داره 8 گیگ با پهنای باند حدود 70 گیگ در ثانیه کجا، پهنای باند حدود 180 گیگ در ثانیه کجا! حالا نقدار رمی هم که برای سیستم عامل در نظر گرفته شده هم باید حساب کرد! کارت گرافیک PS هم که مشخصا قوی تر از XOـه! حالا هردو به Maximum بازدهی برسن، کدوم قوی تر میشه؟ یه حساب کتاب سر انگشتی میخواد فقط!

واقعا فکر میکنید کد انقدر گرافیکش خفنه که 8 گیگ رم از پس اجراش بر نمیاد؟ دم اکتی گرم یهو چه پیشرفتی کرده که 8 گیگ رم واسه اجرای بازهاش رو 1080 کمه.
خلاصه اینکه دلیل این رزولوشن قدرت کم وان برای اجرای این بازی نیست اینو همه میفهمن که مشکل از جای دیگه هست، حتی شما دوست عزیز!!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or