CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

هیچ کدوم از کنسول ها از قدرت کاملشون استفاده نمیشه! به مرور زمان هر دو پیشرفت میکنن ولی اختلاف به طور واضح در همین حد میمونه! چون در کل سخت افزار PS4 به وضوح قویتره! رم کنسول که بازی ساز در اختیار داره 8 گیگ با پهنای باند حدود 70 گیگ در ثانیه کجا، پهنای باند حدود 180 گیگ در ثانیه کجا! حالا نقدار رمی هم که برای سیستم عامل در نظر گرفته شده هم باید حساب کرد! کارت گرافیک PS هم که مشخصا قوی تر از XOـه! حالا هردو به Maximum بازدهی برسن، کدوم قوی تر میشه؟ یه حساب کتاب سر انگشتی میخواد فقط!

آخ قربون آدم چیز فهم.پس یعنی قدرت کنسولها خیلی بیشتر از اینه.منم همش دارم همینو میگم.بله منم قبول دارم رم PS4 بهتر از XO هستش.ولی خب در آینده واسه هر دو کنسولها بازیها با Native 1080p میان.یعنی به نظرت با توجه به حرف شما که هردو به Maximum بازدهی برسن PS4 با 4k بازیهاش میشه و XO به صورت 1080 ؟ یا جفتشون تا آخر همین نسل 1080؟ضمنا سازنده گرافیک هر دو کنسول یکیه و به نظر میرسه در گرافیک با هم یکسان هستن تقریبا.درسته؟

آخ قربون آدم چیز فهم.پس یعنی قدرت کنسولها خیلی بیشتر از اینه.منم همش دارم همینو میگم.بله منم قبول دارم رم PS4 بهتر از XO هستش.ولی خب در آینده واسه هر دو کنسولها بازیها با Native 1080p میان.یعنی به نظرت با توجه به حرف شما که هردو به Maximum بازدهی برسن PS4 با 4k بازیهاش میشه و XO به صورت 1080 ؟ یا جفتشون تا آخر همین نسل 1080؟ضمنا سازنده گرافیک هر دو کنسول یکیه و به نظر میرسه در گرافیک با هم یکسان هستن تقریبا.درسته؟

نه متاسفانه قضیه به برتریِ 900p به 720p ختم نمیشه !
نسخه PS4 از افکتهای گرافیکی بهتر و فریم ریت بهتری برخورداره :)
اون موضوع افکت و ... رو که قرار شده تو نسخه نهایی اضافش کنن:d در مورد فریم هم در MIN حالت PS4 دو فریم بیشتر داشت و ثبات بهتری هم داشت ولی بازم رو یه بازی نمیشه در مورد این موضوع نظر فکت صادر کرد :d

پیشنهاد میکنم صفحات قبل رو مطالعه کنید دوستانتون هم کنار اومدن با این قضیه ! میدونم خیلی سخته ...

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه قضیه به برتریِ 900p به 720p ختم نمیشه !
نسخه PS4 از افکتهای گرافیکی بهتر و فریم ریت بهتری برخورداره :)

اون موضوع افکت و ... رو که قرار شده تو نسخه نهایی اضافش کنن:d در مورد فریم هم در MIN حالت PS4 دو فریم بیشتر داشت و ثبات بهتری هم داشت ولی بازم رو یه بازی نمیشه در مورد این موضوع نظر فکت صادر کرد :d

همه این اختلافا تا 1 سال دیگه حل میشه و تو مولتی پلتفرما 2 کنسول به هم میرسن:dببینید کی گفتم:d
این خط اونم نشون:d
جون هر کی دوست دارین نقل قول نکنین فقط یه چیزی گفتم دور هم باشیم دنبال فکت صادر کردن هم نیشتم چون خودم از فکت اطلاعی ندارم هنوز:d

رزولوشن 4K توی این نسل شدنی نیست، ولی احتمال اینکه بازی های پلتفورمر دو بعدی ای ساخته بشن که رزولوشن 4k داشته باشن وجود داره!

یه مثال میزنم، شما روی یه PC با جدیدترین سخت افزار اگه بتلفیلد 4 رو اجرا کنید و تمام تنظیمات رو روی بالاترین درجه بزارید، و فقط رزولوشن روی 1600x900 گذاشته بشه، رو اگه بخوایم با PS4 بخوایم مقایسه کنیم چه اتفاقی میفته؟ هر دو یکی میشن؟ جواب منفیه! چون جزعیات، افکت ها و تکنیک های دیگه روی PC بیشتره!

حالا میرسیم به وقتی که هر دو کنسول به Maximum قدرت خودشون رسیدن، رزولوشن هر دو 1080 و فریم ریت 60ـه! همون اتفاقی رو میشه پیش بینی کرد که بالا مثال زدم! یعنی جزعیات، افکت ها و تکنیک های دیگه ی گرافیکی روی PS4 بهتر اجرا بشن! پس فقط رزولوشن نیست که مقایسه میشه این وسط! منظور منم از پست قبلی همین بود؛ در شرایط کلی PS4 از سخت افزار قویتری برخورداره که این اختلاف هارو میشه براش پیش بینی کرد!

رزولوشن 4K توی این نسل شدنی نیست، ولی احتمال اینکه بازی های پلتفورمر دو بعدی ای ساخته بشن که رزولوشن 4k داشته باشن وجود داره!

یه مثال میزنم، شما روی یه PC با جدیدترین سخت افزار اگه بتلفیلد 4 رو اجرا کنید و تمام تنظیمات رو روی بالاترین درجه بزارید، و فقط رزولوشن روی 1600x900 گذاشته بشه، رو اگه بخوایم با PS4 بخوایم مقایسه کنیم چه اتفاقی میفته؟ هر دو یکی میشن؟ جواب منفیه! چون جزعیات، افکت ها و تکنیک های دیگه روی PC بیشتره!

حالا میرسیم به وقتی که هر دو کنسول به Maximum قدرت خودشون رسیدن، رزولوشن هر دو 1080 و فریم ریت 60ـه! همون اتفاقی رو میشه پیش بینی کرد که بالا مثال زدم! یعنی جزعیات، افکت ها و تکنیک های دیگه ی گرافیکی روی PS4 بهتر اجرا بشن! پس فقط رزولوشن نیست که مقایسه میشه این وسط! منظور منم از پست قبلی همین بود؛ در شرایط کلی PS4 از سخت افزار قویتری برخورداره که این اختلاف هارو میشه براش پیش بینی کرد!
حرف شما درسته اما بعضی جاها واقعا تشخیص دادنشون سخته همین تاپیک بقلی یکی بتمن اریجین رو رزولوشنهای نسل هشت اما با تکنیک های گرافیکی بتل تو پلی 4 و وان مقیسه کرده بود و گذاشته بود، و به این سادگی ها تفائت معلوم نبود! الان هم 100% پلی 4 بهتره اما تو بیشتره صحنه ها واقعا تفاوتها فهمیدنشون خیلی سخت میشه.

ضمنا سازنده گرافیک هر دو کنسول یکیه و به نظر میرسه در گرافیک با هم یکسان هستن تقریبا.درسته؟
I. GPU:
Both the Xbox One and Playstation 4's GPUs are massive step ups from the previous generation. The Xbox 360 had the fastest GPU last generation as it offered a total performance of 0.23 Teraflops. To compare, The Xbox One's GPU offers 1.32 Teraflops,and The Playstation 4's GPU offers 1.84 Teraflops. So since the Playstation has more compute power it automatically wins right? Yes and No. While this is the main factor to Playstation 4's power, its not exactly the end of the story.

• ROPs: The Xbox One has 16 ROPs while the Playstation 4 has 32. While this may look like it means 2x the performance, its not quite that simple. ROPs stands for Render Output Pipelines. At the end of the GPU's calculation's process, the ROPs draw out the final image. The trick is however, that the ROPs are only as useful as the GPU is Powerful, so you could have 2 billion ROPs (for example), but if your GPU is not powerful enough to utilize them, it means nothing. While the Playstation 4's GPU probably needs a little more than 16 ROPs, it is not nearly powerful enough to utilize all 32. Just to demonstrate what I mean, AMD's new R9 280x graphics card has 4.1 Tflops of computing power, more than twice that of playstation 4, and it gets by fine with just 32 ROPs. The Xbox One, on the other hand has a slightly less powerful GPU, and so it probably has just the right amount of ROPs. The reason Sony could not just put in the exact number of ROPs they needed (like 20, or 18) is because ROPs are only made in chunks of 8,16, 32, 48, & 64, so they figured it would be better to have too much ROPs with the 32 configuration, than to bottleneck their bigger GPU with just 16 ROPs.
  • Compute Units & stream processors: Both the Xbox One and Playstation 4 utilize the same family of graphics cards from AMD, so it is extremely easy to compare them is this aspect. Each of their graphic cards are composed of compute units, and each compute unit (on both systems) have 64 stream processors. The playstation 4 has 18 compute units which means it also has 1152 stream processors (18x64 = 1152). The Xbox One only has 12 compute units which means it only has 768 stream processors (12 x 64 = 768). Since the number of compute units/ stream processors is one of the main factors in determining compute power, this has led many people to the conclusion that the Playstation 4 is 50% more powerful than the Xbox One. The story doesn't end here though.
  • Clock Speed: The Xbox One's GPU is clocked at 853Mhz while the Playstation 4's GPU is clocked at 800Mhz. 53Mhz may not sound like much of an advantage, however, it closes the 50% performance Gap to about 40%. Also, a higher clock speed has other advantages. Specifically it raises some of the internal pipeline of the GPU such as the pixel fill rate, and even increases the speed of the eSRAM. Microsoft's head architects said in an interview that Xbox One Dev. Kits actually had 14 compute units (rather than 12) because they were thinking about adding 2 additional compute units, but after some testing with some of the games in development, they found that a 53Mhz upclock would actually give them better performance than adding 2 additional compute units. They claimed that adding Compute units dosn't infact increase computation power linearly as most people think. While this is a very controversial topic, IF they are right, then the Playstation 4 may not actually have a 40% advantage like the numbers say, only time will tell.
منبع
زمانشم زسید البته و معلوم شد همون 40 50 درصد اختلاف درست بود و انکار مایکروسافت واهی :d
البته رم و CPU هم اختلاف دارن که توی همین منبع میتونی بخونی .

آخرین ویرایش:

ولی قبول داری اون جزئیات که میگی خیلی زیاد نیست؟به هر حال مرسی که بدون ترولینگ جواب دادی.حداقل شما از حرفم نقل قول نگرفتی و توش به انگلیسی بنویسی " چرند " :|

من در عجبم که مایکروسافت که براش مشکلی نبوده برای اینکه قویتر از اینها بسازه، چرا انقدر محتاطانه عمل کرده؟

پیشنهاد میکنم صفحات قبل رو مطالعه کنید دوستانتون هم کنار اومدن با این قضیه ! میدونم خیلی سخته ...

با چی کنار بیام؟چی سخته داداش؟یکی مثل من که جفت کنسولها رو همون موقع لانچ(یعنی همین ماه) میخره واسش غمی نیست کدوم کنسول بهتره:d

- - -ویرایش - - -

من در عجبم که مایکروسافت که براش مشکلی نبوده برای اینکه قویتر از اینها بسازه، چرا انقدر محتاطانه عمل کرده؟

ببین زیاد تو فکرش نرو.XO کنسول خوبیه.بهت قول میدم بهترین لذت رو ازش میبری و سال بعد همین موقع به این مباحث امروز میخندیم:d

من مطمئنم اون چیزی که بخاطرش میرم سمت وان بدستش میارم واسه همین مشکلی با اون رزولوشن و اینها خیلی ندارم!

ولی قبول داری اون جزئیات که میگی خیلی زیاد نیست؟به هر حال مرسی که بدون ترولینگ جواب دادی.حداقل شما از حرفم نقل قول نگرفتی و توش به انگلیسی بنویسی " چرند " :|
اینجا بحث کلی ما مقایسه هست و بس! توی تاپیک بتلفیلد بطور مثال ببینید! عده ای عقیده دارن بازی روی XO حتی از PC هم بهتره! شما واقعا ترول کردن همچین افرادی رو لازم نمیدونید؟

بازی های مولتی در حد همین مقایسه هستن و تو تصمیم گیریه کسی که فقط میخواد بازی کنه خیلی تاثیر گذاره! مثلا یه شخصی که فقط هدفش وقت گذروندن و بازی کردنه و میخواد یکی رو انتخاب کنه، میاد یه بررسی کلی میکنه! میگه من میخوام این هزینه رو بکنم و همه جا گفته میشه PS4 بهتر بازی ها رو اجرا میکنه! خوب برای 1% بهتر بازی کردنم ممکنه PS4 رو انتخاب کنه!

شما اصلا طرفدار هیچ برندی نباشید و بخواید مثلا BF4 رو بازی کنید! دو تا سیستم میزارن جلوتون یکی 1% بازی رو بهتر اجرا میکنه، کدوم رو انتخاب میکنید؟

استیج اصلی هم انحصاری ها حرف اول و آخر رو میزنن! که باید حداقل یک سال بگذره تا همه ی استودیوها حداقل بازی اولشون رو منتشر کرده باشن که بشه نتیجه گیری کرد!

خرید هر دو کنسول هم توی این نسل، حداقل برای ما توی ایران، مثل نسل قبل نیست! نسل پیش کلا با 500 تومن هر دو کنسول رو میشد خرید، اما الان 500 تومن پول 2تا بازیه فقط!

اینجا بحث کلی ما مقایسه هست و بس! توی تاپیک بتلفیلد بطور مثال ببینید! عده ای عقیده دارن بازی روی XO حتی از PC هم بهتره! شما واقعا ترول کردن همچین افرادی رو لازم نمیدونید؟

بازی های مولتی در حد همین مقایسه هستن و تو تصمیم گیریه کسی که فقط میخواد بازی کنه خیلی تاثیر گذاره! مثلا یه شخصی که فقط هدفش وقت گذروندن و بازی کردنه و میخواد یکی رو انتخاب کنه، میاد یه بررسی کلی میکنه! میگه من میخوام این هزینه رو بکنم و همه جا گفته میشه PS4 بهتر بازی ها رو اجرا میکنه! خوب برای 1% بهتر بازی کردنم ممکنه PS4 رو انتخاب کنه!

شما اصلا طرفدار هیچ برندی نباشید و بخواید مثلا BF4 رو بازی کنید! دو تا سیستم میزارن جلوتون یکی 1% بازی رو بهتر اجرا میکنه، کدوم رو انتخاب میکنید؟

دراستیج اصلی انحصاری ها حرف اول و آخر رو میزنن! که باید حداقل یک سال بگذره تا همه ی استودیوها حداقل بازی اولشون رو منتشر کرده باشن که بشه نتیجه گیری کرد!

خرید هر دو کنسول هم توی این نسل، حداقل برای ما توی ایران، مثل نسل قبل نیست! نسل پیش کلا با 500 تومن هر دو کنسول رو میشد خرید، اما الان 500 تومن پول 2تا بازیه فقط!
کی؟ کجا؟ کی؟ من تموم مدت تو تاپیک بتل بودم ندیدم کسی همچین حرف مسخره ای بزنه
دوما فرض کنیم یکی آگاهیش کم بوده این حرفو زده، خب ما چی کار کنیم؟ مگه ما مسئول ناآگاهی بقیه هستیم؟

استیج اصلی هم انحصاری ها حرف اول و آخر رو میزنن! که باید حداقل یک سال بگذره تا همه ی استودیوها حداقل بازی اولشون رو منتشر کرده باشن که بشه نتیجه گیری کرد!

آره درست میگی ولی ملاک واسه بعضی ها شاید یه سری چیزای دیگه هم باشه.مثلا من سیستم گیمینگ آنلاین اولویت اول منه بعدش بازی انحصاری.به همین خاطر XO رو برای آنلاین انتخاب کردم و PS4 رو برای انحصاری . با این حال حرفتو قبول دارم الان دیگه سخته خرید هر دو کنسول ولی یکی مثل من از نون شبم واسش واجب تره پس هرطور شده جفتشو میخرم:d
از سال پیش تا حالا واسه این موضوع پول پس انداز کردم:d

آره درست میگی ولی ملاک واسه بعضی ها شاید یه سری چیزای دیگه هم باشه.مثلا من سیستم گیمینگ آنلاین اولویت اول منه بعدش بازی انحصاری.به همین خاطر XO رو برای آنلاین انتخاب کردم و PS4 رو برای انحصاری . با این حال حرفتو قبول دارم الان دیگه سخته خرید هر دو کنسول ولی یکی مثل من از نون شبم واسش واجب تره پس هرطور شده جفتشو میخرم:d
از سال پیش تا حالا واسه این موضوع پول پس انداز کردم:d
تو این نسلی که گذشت 360 تو سیستم آنلاین بهتر عمل کرد و مهم ترین مزیتشم همون party chat بود ولی تو نسل جدید چون PS4 هم این قابلیتو داره دیگه به نظرم نمیشه گفت سیستم آنلاین Xbox One بهتره! (برداشت من از حرفات اینطور بود که سیستم آنلاین Xbox One رو بهتر میدونی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or