CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

تاحالا هیچ PS3 داری تونسته Skyrim رو تموم کنه؟؟:-/ چمن ها و نشونه اسلحه مافیا 2 هم سلام می رسونن ضمنا:دی
الان میدونستی داری به طور غیر مستقیم X1 رو مسخره میکنی؟!;):))
آخرش کار به خود ترولی رسید!من جای شما ها بودم مثل بقیه دوستان یه چند روزی آفتابی نمیشدم!

خوبه چون واقعا بازی شاخیه، هرکی تموم نکنه از دستش رفته
:biggrin1:
قبلا ها هم RD: R سلام می رسوند
o:-)
;;)
bf4 , ac4 روی ps3 ( واسه ps4 که دیگه هیچی) و ... هم سلام میرسونن :d

راستی چرا پست قبلی من پاک شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ gif به اون زیبایی گزاشته بودم:d

داداش همه میدونند که ip kz از لحاظ گرافیک همیشه بالا بوده من خودم از ryse خوشم میاد ولی اون رو نباید با kzمقایسته کرد چون در هر صورت از لحاظ گرافیک و تکنیک ryse قورت میده

کیلزون ! همون بازی منظورته که HDR رو نمیتونست اجا کنه ؟ کال آف تو این نسل با این گافیک کپک زدش HDR داشت

پس شما معتقدی گرافیک کیلزون از رایز بیشته . میشه چنتا عکس بزاری ببینیم . با هم

همین مونده بود 4 تا سونی فن تو ایران تو بازیسنتر بیان کرایتک رو ترول کنن . در صورتی این مصیبت به جامعه گیمر ها وارد میشه که این افراد تا به حال بر روی سیم لخت هم برنامه نویسی نکرده اند .

کیلزون ! همون بازی منظورته که HDR رو نمیتونست اجا کنه ؟ کال آف تو این نسل با این گافیک کپک زدش HDR داشت

پس شما معتقدی گرافیک کیلزون از رایز بیشته . میشه چنتا عکس بزاری ببینیم . با هم

همین مونده بود 4 تا سونی فن تو ایران تو بازیسنتر بیان کرایتک رو ترول کنن . در صورتی این مصیبت به جامعه گیمر ها وارد میشه که این افراد تا به حال بر روی سیم لخت هم برنامه نویسی نکرده اند .

البته که کرایتک لطف زیادی به PC gamer ها داشته اگه Crysis نبود چی رو میخواستین رو High End اجرا کنید؟

دوستان محترم انقدر کار خرابترش نکنید با این حرف های که میزنید واقعا من موندم اینجوری حساب کنیم PS4 از PS3 قویتره و 360 از OEN بابا نیازی نیست خودزنی کنید این چیزیه که شده بازی های آینده احتمالا بهتر میشن و تفاوت کمتر اما دیگه اینجوری که پست میدین واقعا آدم میمونه شما یار نفوذی نیستین تو تیم خودتون ؟
دقیقا همین بازی روی ps3 با رزلیشن 720p بود ولی ایکس باکس 1080p بود

WTF اینجوری حساب کنیم 360 از one هم قویتره .:|

نسل قبل سونی با PS3 خیلی خوب شروع کرد و تقریبا تا سال 2007 کار مایکروسافت رو ساخته بود ولی مایکروسافت یه هیلو عرضه و کار PS3 بازا تا 2 سال دهنوشون باز شد ، الان هم HALO 5 ، TITANFALL ، که جفت سازنده ، سازندگان بهترین بازی های اول شخص بودند ، و نه کیلزون که فقط گرافیک داره

نسل قبل سونی با PS3 خیلی خوب شروع کرد و تقریبا تا سال 2007 کار مایکروسافت رو ساخته بود ولی مایکروسافت یه هیلو عرضه و کار PS3 بازا تا 2 سال دهنوشون باز شد ، الان هم HALO 5 ، TITANFALL ، که جفت سازنده ، سازندگان بهترین بازی های اول شخص بودند ، و نه کیلزون که فقط گرافیک داره

حتی نمیدونم کجای پستتو قرمز کنم .

3cd8a33a.png

حتی نمیدونم کجای پستتو قرمز کنم .

3cd8a33a.png

کلا منظرم اینکه همه چیز گرافیک نیست ، سونی از لحاظ سخت افزاری بهتر هست ولی باید قبول کرد مایکروسافت هم تو نرم افزار بهتر هست ،
این حرف شاید یکم بیخود باشه ، ولی برای ما سرعت سرور ها بازی خیلی مهمه که مایکروسافت تو این زمینه همیشه بهتر سونی بوده

الانن 9 صفحه رو خوندم 90% پستا مال سونی فنهاست اصلا معلوم نیست دارن با کی حرف میزنن و مخاطبشون کیه 80% پستا هم که حرف بیخودی که همه میدونن رو تکرار کردن. الان مولتی ها رو پلی 4 بهترن که فهمیدیم چی چی رو هی میخواین پشت سر هم بگین؟ بازاریاب سونی که نیستین خیر سرتون

این تصویر برای افرادی که شاید پیش خودشون فکر میکنن داری اتفاقی مشابه نسل پیش بین بازیهای PS3 و 360 میفته :

57968001182803472398.jpg

دقیقا همین بازی روی ps3 با رزلیشن 720p بود ولی ایکس باکس 1080p بود

آخه چرا یک چیزی میگین که آدم نتونه خودشو نگه داره پست نده!!!
rdr واسه 360 , 1080 بود؟؟؟؟ 720p بود داداش نه 1080 , اما روی ps3 حدود 640p بود , دیگه فن بازی هم حدی داره!!! که بازم به اختلاف cod:ghost که روی ps4 , نیتیو 1080 هست ولی روی وان 720p هست نمیرسه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or