CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

خبرهای جالبتری هم در راهه مثه اینکه شاتهای نسخه ps4 wiiu x360بازی assasins creed اومده و جالبتر اینکه نسخه wii u شارپتر و بهتر به نظر میرسه اینو من نمیگما همون نقادین میگن:d

http://8pic.ir/images/96279368034735498815.jpg
Why and how 'Assassin's Creed 4: Black Flag' is better with PS4

لینک این عکس ها کجاست ؟ چون با توجه به این شات رزولوشن Wii U باید دو برابر PS4 باشه .

نسل قبل سونی با PS3 خیلی خوب شروع کرد و تقریبا تا سال 2007 کار مایکروسافت رو ساخته بود ولی مایکروسافت یه هیلو عرضه و کار PS3 بازا تا 2 سال دهنوشون باز شد ، الان هم HALO 5 ، TITANFALL ، که جفت سازنده ، سازندگان بهترین بازی های اول شخص بودند ، و نه کیلزون که فقط گرافیک داره

منظورتون اینه که 2009 سونی جلوی هیلو 3 به زانو افتاد؟ همون سالی که بهترین شوتر COD شد و بهترین گرافیک Uncharted 2 ؟ یعنی سالی که آنچارتد 2 منتشر شد، و اگه تمام جایزه های فرنچایز هیلو رو هم بزاری به زور به جایزه های فقط نسخه دوم آنچارتد میرسه رو الان بردی زیر سوال دیگه :)) همون سال هم کیلزون 2 اومده بود! اونم با متای 91! مساله اینجاست که Killzone یکی از بازی های انحصاری های سونیه، ولی هیلو بهترین IPـه مایکروسافته! تفاوتشون ایناست! بازی های دیگه ای که اون سال رو PS3 اومده بود رو بازم اسم ببرم؟ InFamous و Ratchet؟ بازم اسم ببرم؟

همون سالی که هیلو 3 اومد، حتی بهترین بازیه XBOX 360 هم نشد! Left 4 Dead جاشو گرفت!

تایتان فال با اینکه بازیه خیلی خوبیه، ولی PC باز ها باید به گرافیکش افتخار کنن چون از قراره معلوم اون هم روی XBOX ONE رزولوشن 720p خواهد داشت. :)

منظورتون اینه که 2009 سونی جلوی هیلو 3 به زانو افتاد؟
هیلو 3 سال 2007 اومد :-/ :دی رقیب هاش هم CoD 4 : MW & Bioshock بودن :-" :دی

فکر کنم اون سال بهترین سال تاریخ FPS ها بوده :دی
این تصویر برای افرادی که شاید پیش خودشون فکر میکنن داری اتفاقی مشابه نسل پیش بین بازیهای PS3 و 360 میفته :
57968001182803472398.jpg

مثل اینکه نسخه ی این نسلی CoD : G هم وضعیتش مشابه با MWهاست :دی

منظورتون اینه که 2009 سونی جلوی هیلو 3 به زانو افتاد؟ همون سالی که بهترین شوتر COD شد و بهترین گرافیک Uncharted 2 ؟ یعنی سالی که آنچارتد 2 منتشر شد، و اگه تمام جایزه های فرنچایز هیلو رو هم بزاری به زور به جایزه های فقط نسخه دوم آنچارتد میرسه رو الان بردی زیر سوال دیگه :)) همون سال هم کیلزون 2 اومده بود! اونم با متای 91! مساله اینجاست که Killzone یکی از بازی های انحصاری های سونیه، ولی هیلو بهترین IPـه مایکروسافته! تفاوتشون ایناست! بازی های دیگه ای که اون سال رو PS3 اومده بود رو بازم اسم ببرم؟ InFamous و Ratchet؟ بازم اسم ببرم؟

همون سالی که هیلو 3 اومد، حتی بهترین بازیه XBOX 360 هم نشد! Left 4 Dead جاشو گرفت!

تایتان فال با اینکه بازیه خیلی خوبیه، ولی PC باز ها باید به گرافیکش افتخار کنن چون از قراره معلوم اون هم روی XBOX ONE رزولوشن 720p خواهد داشت. :)
اره ولی هیلو 4 که سال 2012 بهترین گرافیکو جایزشو گرفت و تو سونی رقیبی نبود براش، همون سالی که یه انحصاری درست و حسابی نداشتین.
البته هیلو 3 سال 2007 اومد

- - -ویرایش - - -

فقط امیدوارم اگه مجلات و اسپایک و کلا همه، بهترین گرافیک سال 2013 رو رایس انتخاب کردن، از طرف شما نامعتبر خطاب نشن.

کیلزون ! همون بازی منظورته که HDR رو نمیتونست اجا کنه ؟ کال آف تو این نسل با این گافیک کپک زدش HDR داشت

پس شما معتقدی گرافیک کیلزون از رایز بیشته . میشه چنتا عکس بزاری ببینیم . با هم

همین مونده بود 4 تا سونی فن تو ایران تو بازیسنتر بیان کرایتک رو ترول کنن . در صورتی این مصیبت به جامعه گیمر ها وارد میشه که این افراد تا به حال بر روی سیم لخت هم برنامه نویسی نکرده اند .
داداش تمام بازیساز ها میتونند بیان رو pc hige endیه بازی بسازن که همه دهنشون باز بمونه ولی گیم پلی نداشته باشه

داداش تمام بازیساز ها میتونند بیان رو pc hige endیه بازی بسازن که همه دهنشون باز بمونه ولی گیم پلی نداشته باشه
هرجا سونی فنها تو گرافیک کم داشته باشن از گیم پلی مایه میزارن، هرجا از گیمپلی کم داشته باشن از گرافیک مایه میزارن، بعدم میگن مایکرو فنها اینکار رو انجام میدن، شما که با ps3 گرافیک پایینتر از 360 تو مولتی پلتفرمها گرفتین و بنظرتون مهم نبود، حالا فرض کنین حالا اکس باکسی ها گرافیک پایینتر بگیرن بازم خواهشا براتون مهم نباشه.

اره ولی هیلو 4 که سال 2012 بهترین گرافیکو جایزشو گرفت و تو سونی رقیبی نبود براش، همون سالی که یه انحصاری درست و حسابی نداشتین.
چرا داشتیما !! :d
700 مگی !! =))

اگه واقعا ملاک خریدن کنسول براتون بازیهای مولتی پلتفرم هست، با توجه به اینکه کنسولها اگر هکم بشن طول میکشه و درنتیجه پول زیادی باید صرف گیم اریجینال بکنین، بجای اون پولها میتونین یه سیستم قوی ببندین، دسته اکس باکس و پلی 4 هم که بش میخوره، گرافیک بیشتری هم نسبت به کنسول میگیرین. انقدرم خودتونو اذیت نکنین! اگرم مسئله شما انحصاریه، که هر کنسول انحصاریهایی داره که بالاخره ارزش بازی کردن داره، وقتی پستا رو میخونم باورم نمیشه بعضی از این حرفایی که دوستان میزنن. واقعا وقت هدر میدین. راهای بهتری برای وقت تلف کردن هم هست.

هرجا سونی فنها تو گرافیک کم داشته باشن از گیم پلی مایه میزارن، هرجا از گیمپلی کم داشته باشن از گرافیک مایه میزارن، بعدم میگن مایکرو فنها اینکار رو انجام میدن، شما که با ps3 گرافیک پایینتر از 360 تو مولتی پلتفرمها گرفتین و بنظرتون مهم نبود، حالا فرض کنین حالا اکس باکسی ها گرافیک پایینتر بگیرن بازم خواهشا براتون مهم نباشه.
اولا منظورم با اون اقا بود که میگفت گرافیک ryseبهتر killzoneمن بهش گفتم گرافیک چیزی نیست تو یه بازی بگو به جز beyondوhrکه گیم پلی درست حسابی نداشتند تازه این 2تا بازی داستان محور بودند
ps3و360 قضیشون فرق میکرد رو 360گرافیک بالاتر بودبخاطر راحت بودن ساخت بازی رو360ولیبرا ps4, xb1قضیه تو سخت افزارشون

خبرهای جالبتری هم در راهه مثه اینکه شاتهای نسخه ps4 wiiu x360بازی assasins creed اومده و جالبتر اینکه نسخه wii u شارپتر و بهتر به نظر میرسه اینو من نمیگما همون نقادین میگن:d

تازه علاوه بر واضح تر بودن نسخه Wii U نسبت به PS4 ، طرف هم توی نسخه Wii U داره به نسخه PS4 میخنده ! :دی
نکته جالب تر از اون خنده هم اینه که حتی عبارت Wii U هم خوشگل تر و واضح تر از عبارت PS4 هست ، در حالی که این عبارت ها ربطی به خود بازی ها و سخت افزارشون نداره و بعداً روی عکس ها گذاشته شده ! الله اکبر !!!

86354031873351708843.jpg

به نظر میاد رقابت نسل بعد داره وارد فازهای جدید و عجیب الخلقه ای میشه و دستکاری عکس ها هم دیگه جزیی از این رقابت شده ! :دی

86354031873351708843.jpg

به نظر میاد رقابت نسل بعد داره وارد فازهای جدید و عجیب الخلقه ای میشه و دستکاری عکس ها هم دیگه جزیی از این رقابت شده !
:دی

از قرار معلوم، رقیب سر سختی به نام Wii U برای PS4 پیدا شده!:d که میخواد کار نیمه تمام X1 به اتمام برسونه:d

مطمئن باشین اگه اون دوتا مال پلی 4 و 360 باشه، اون یکی مال PC هست

البته که کرایتک لطف زیادی به PC gamer ها داشته اگه Crysis نبود چی رو میخواستین رو High End اجرا کنید؟

Battlefield 4 البته 1080p نه 900p

دیگه حالا این دو روز حسابی تو سرو کله XO فنها زدید خواهشا با PC گیمرا شوخی نکنید که این سمت اوضاع وخیمه

آخرین ویرایش:
من خودم از بعد اینکه GTA V تموم کردم 360 خودمو روشن نکردم، الان 1 ماهه داره خاک میخوره، پلی 3 خودمو اول هفته بردم گذاشتم در مغازه برا فروش، برا 360 هم برنامه فروختن دارم، کنسولای نسل بعدم، بعد عرضشون تصمیم میگیرم کدومو اول بخرم و کدومو بعد دلیلشم فقط بازی کردن عناوینی هست که رو PC نمیاد، چون PC واقعا از هر پلتفورمی برای یازی کردن بهتره، فقط وقتی بحث آنچارتد و رد دد و اینها مطرح باشه میرم سر کنسول. مسئله هم خیلی ساده هست. من نمیدونم چرا سر رزولوشن این بازی انقدر بحث میکنید.
البته که کرایتک لطف زیادی به PC gamer ها داشته اگه Crysis نبود چی رو میخواستین رو High End اجرا کنید؟
فقط کرایسیس نیست، الان همه بازیهای PC یک سرو گردن بالاتر از کنسول هستن شما به همین بتمن آرخام اریجین نگاهی بندازید و این کیفیت برف روببینید، متاسفنه اطلاعات ندارد نتیجش پست شما میشه
هیچوقت فکر نمی کردم یه فن کنسول بخواد گرافیک بازیها رو PC رو ترول کنه
نگاهی به دو عکس زیر بندازین
http://up98.ir/uploads/1383133320131.jpg
1383133320131.jpg

83733047123339670413.jpg

آخرین ویرایش:
Why and how 'Assassin's Creed 4: Black Flag' is better with PS4

لینک این عکس ها کجاست ؟ چون با توجه به این شات رزولوشن Wii U باید دو برابر PS4 باشه .
عکس نسخه Wii U که توسط یکی از کاربران NG توی تاپیک مربوطه گذاشته شده,نسخه PS3 هم به احتمال زیاد از تریلر بخش داستانی گذاشتن.
اون لگو سایتی هم که بالای عکس زده,Revision3 > The Best TV Shows on the Internet.
تا اون جایی که من سرچ کردم,هیچ اثری از همچین مقایسه ای نبوده و به نظر ساختگی میاد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or