CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

از فریم ryse ایراد نگیرید که shadow fall هم در بخش سینگل 30 فریمه .

من میگم اگر سخت افزار x1 ضعف داشت همون فورتزا با اون گرافیک قولی که داره رو نمی تونست 1080 و با 60 فریم اجرا کنه .
قبلا تایید شده بازی Shadowfall در 1080 در بخش Single بین فریم ریت 35-40 اجرا میشه :)
D:

حالا هر جا که این one از ps4 عقب افتاد بگید Ryse :)

خبر تلخی بود ... :d برای من که قدرت سخت افزاری خیلی مهمه و به همین خاطر از ps2 به xbox orginal کوچ کردم خیلی ضد حال شدیدی بود .

------------------------------------
اقدام جالب مایکروسافت برای اینکه بتونید بازی های Xbox one رو در ماکت عظیم این کنسول بازی کنید ...

77322614565846652375.jpg

همچین کار کمی هم نیست اجرای 1080p و 60 فریم این بازی !!! :دی

حالا کاری نداریم گرافیک اساسی زیر و رو شده یا نه ولی واقعا Ghosts بازی فوق العاده سنگینی شده !

سیستم مورد نیاز Pc که وحشتناک بالاست و تو کنسولهای این نسل برای اولین بار رو 360 ، نصب اجباری داره و رو 2 دیسک هم عرضه شده و تعدا بازیکن های مولتی هم کم شده !

واقعا دم PS4 گرم که به این راحتی مکسیموم اجراش میکنه

این مایکروسافت خراب کرده هیچ شکی نیست!
بازی که تمام DLC هاش انحصار زمانی هست اون موقه 720 اجرا بشه پس از BF4 نباید زیاد توقع داشت!
جالبه خود رابین هم تو E3 گفته بوده که رو هر دو کنسول 1080 و 60 فریم اجرا میشه!
دیگه من از XO نا امید شدم مگر کینکت یا Cloud یا اجرای نرم افزار های WIN 8 نجاتشون بده از لحاظ سخت افزاری کاملا معلومه نسبت به PS4 عقب تره!
این خبر کاملا آدم رو در مورد مقایسه XO در مقایسه با PS4 نگران میکنه!

خسته نباشی مایکروسافت، حالا برو کینکت هُل بده توی جعبه کنسول!
همون کینکت لعنتی رو بیخیال شده بود و خرج کنسولش کرده بود نتیجش این افتضاح نمی‌شد!

ولی متاسفانه به نظر میرسه ps4 هم خیلی کنسول فوق العاده ای نیست. دلیلش هم میگم:یکی از دلایلش اجرا کردن بازی assasins creed 4 روی 900p و اجرا شدن بازی kilzone shadow fall روی 45 فریم پس میتونیم نتیجه بگیریم sony هم انچنان شاهکار نکرده فقط مایکروسافت بد عمل کرده.البته شکی نیست که بهتر از xbox one از نظر گرافیکی.

Terova

کم آوردی لازم نیست بزنی به کوچه علی چپ. خبر بد اینکه من رو نمیتونی با این مدل کامنت ها بپیچونی. جواب سول منو بده، به فرموده شما X1 فلان است و بهمان، پس چرا Ryse نه 1080 هست و نه 60 فریم؟ وقتی بازی انحصاریتون نمیتونه 1080 یا 60 فریم باشه دیگه نباید از یه بازی عین BF4 انتظار زیادی داشته باشید. همینکه 720 هست خودش کلیه.

بالا بری، پایین بیای، به در و دیوار بزنی، ترول کنی، بگی سازنده ها بی لیاقت هستن و ... چیزی از اصل ماجرا کم نمیشه. X1 کنسول ضعیف تر هست و GPU و RAM اش به طور کاملا محسوسی ضعیف تره. راهکارهایی که مایکروسافت برای پوشش این ضعف در نظر گرفته هم تاثیر چندانی نداره و معماری کنسول رو پیچیده میکنه. اگه این Ryse که این همه میکنیدش تو بوق و کرنا 1080 و 60 فریم بود و کلا بازی های انحصاریتون از دم توپ بودن باز جا داشت قبول کنیم از رده خارج بودن ورژن X1 این BF4 و CoD ضعف سازنده هاس اما وقتی خود فرست پارتی ها هم همچین ضعف هایی دارن یعنی.... وضعیت X1 حتما اینجوری نمیمونه و به مرور زمان بهتر میشه، اما این شرایط برای PS4 هست و شک نکید هرچی بریم جلوتر اختلاف بازی ها (بیشتر بازی های انحصاری) خیلی بیشترم میشه. از نظر ساپورت بازی هم بخواید بررسی کنید و بگید های همه چیز سخت افزار نیست و ... میبینید که پشت سر هم داره بازی برای PS4 معرفی میشه، از بازی های مستقل و پروژه های کیک استارتر بگیر تا بازی های بزرگ و MMO و ... اما در مقابل X1....

یکم هوشمند باشید عین دو سه تا از هم رزم هاتون کلا این چند روزه آفتابی نشید. اینجوری بهتره.

40 خط برات :dتوضیح دادم کجا کم اوردم..؟

نگاه کن اگر قرار بود Ryse با این گرافیک عظیم روی 1080p و 60 فریم اجرا می شد که به کل PS4 رو با اختلاف جا می گذاشت..! در حالی که XBOX ONE در خوش بین ترین حالت قدرتش برابر با PS4 هست.البته بدون Cloud :d
بعد شما چرا FM5 رو در نظر نمی گیرین که 1080P هست با 60 فریم..؟
الان K:SF که سازه یک استودیو گرافیک محور هست و انجین اختصاصی داره به زور تونسته روی 1080 و 30 فریم اجرا بشه تازه گرافیکش کلی از Ryse پایین تر هست
شما که این همه نسخه برای XBOX ONE می پیچید یک توضیح بدین چرا K:SF رو 60 فریم ثابت اجرا نمیشه..؟ بعد XBOX ONE باید روی 60 فریم اجرا کنه..؟ در حالی FM5 رو 60 فریم ثابت هست.
بعد گفتیم انجین Crytek اختصاصی نیست و مال نسل قبله ولی T10 انجین اختصاصی داره و رو 1080 و 60 فریم اجرا میشه..

در مورد آفتابی شدن والا رفقا رو همه بن کردن و یا تازه از بن در اومدن و می ترسن دوباره بن بشن شما یک صحبتی با دوستان مدیر بکنید اگر اون ها هم آزادی شما ها رو داشته باشن در صحبت کردن بگیم تا بیان وارد بحث بشن:d

نگاه کن اگر قرار بود Ryse با این گرافیک عظیم روی 1080p و 60 فریم اجرا می شد که به کل PS4 رو با اختلاف جا می گذاشت..! در حالی که XBOX ONE در خوش بین ترین حالت قدرتش برابر با PS4 هست.البته بدون Cloud :d
الان K:SF که سازه یک استودیو گرافیک محور هست و انجین اختصاصی داره به زور تونسته روی 1080 و 30 فریم اجرا بشه تازه گرافیکش کلی از Ryse پایین تر هست
شما که این همه نسخه برای XBOX ONE می پیچید یک توضیح بدین چرا K:SF رو 60 فریم ثابت اجرا نمیشه..؟ بعد XBOX ONE باید روی 60 فریم اجرا کنه..؟ در حالی FM5 رو 60 فریم ثابت هست.
بعد گفتیم انجین Crytek اختصاصی نیست و مال نسل قبله ولی T10 انجین اختصاصی داره و رو 1080 و 60 فریم اجرا میشه..

در مورد آفتابی شدن والا رفقا رو همه بن کردن و یا تازه از بن در اومدن و می ترسن دوباره بن بشن شما یک صحبتی با دوستان مدیر بکنید اگر اون ها هم آزادی شما ها رو داشته باشن در صحبت کردن بگیم تا بیان وارد بحث بشن:d

در مورد رایز که توضیح نمیدم دیگه، هزار بار گفتیم قبلا! فقط یه نکته، وقتی میگیم چرا DR3 گرافیک پایین، رزولوشن پایین و فریم ریت 30 داره؟ جوابتون مستقیما به بزرگی محیط و اینجور چیزاست، ولی در مورد بتلفیلد و COD این مسائل صدق نمی کنن، درسته؟ بتلفیلدی که هم محیطش از DR3 بزرگتره، هم تخریب پذیریه بیشتری داره و از هر نظر که بگیرید سر تره!

نکته ی بعدی، الان کیلزون به زور تونسته روی 1080 و 30 فریم اجرا بشه؟ به زور؟ روی کدوم سند و مدرک این کلمه ی به زور رو استفاده کردید؟ لازم به ذکر هم هست که بازی به هیچ وجه روی 30 فریم نیست و 60 فریم ــه! و در پایین ترین حد، تاکید میکنم در بدترین شرایط به 30 فریم خواهد رسید!

دلیل 1080 بودن بازی های ورزشی و یا ریسینگ واقعا احتیاج به توضیح داره؟ الان یعنی NBA 2K14 روی 1080 اجرا میشه، این ضعف دایس هست که نتونسته بتلفیلد رو 1080 کنه؟ یعنی منطق در این جور مسائل از 0 مطلق هم پایین تره!

Killzone shadowfall حقیقتا یکم gameplay ها رو ببینید محیطهای بازی همچین بسته و کوچک نیست مثل Ryse :)

در ضمن هیچ زوری نبود.
خبر رسمی تایید شده که فریم ریت نهایی Killzone Shadofall در بخش Single player هم unlocked هست و بیشتر مواقع بین 35-40 خواهد بود :)
بخش multi هم رو 60 هست بیشتر مواقع.

خوتون هم می دونید که پایین بودن رزولوشن در x1 بخاطر سخت افزار نیست و مشکل از یه جایه دیگه آب می خوره .

اونم devkit هاس .

واضحه که ps4 از x1 قوی تره ولی x1 هم می تونه مثل ps4 بازی ها رو با رزولوشن 1080 اجرا کنه .

720P آخه؟ دیگه 9800 ه منم Crysis 2 رو با رزولوشن 720P میتونه رو H4rdcore اجرا کنه:| این که دیگه COD ه:|
پ.ن:دیدم یه جایی نوشته بود H4ardcore gamer شیتلر شده بود, منم سانسورش کردم:دی
پ.ن2:بالاترین تنظیمات گرافیکی تو کرایسیس 2 H4rdcore ه:|

Terova

ببین محمد امین، بزار یه چیز بگم بحث ها تموم شه بره.

طرفداری از یه کنسول خیلی خوبه. یعنی اصولا فقط گیمرهای معمولی هستن که براشون پلتفرم فرق نداره و هر گیمری که حرفه ای باشه طبیعتا به یک پلتفرم جذی میشه. حالا یا PC و یا Xbox و PS. یکی از نشانه های حرفه ای بودن هم اصولا بحث های ناتمام هست و این افراد محاله همدیگه رو قبول داشته باشن! چون حرفه ای هستن. PC بازهارو بیاری میگن کنسول گیمرها از دم نوب هستن و این ماییم که خفنیم، طرفدارای کنسول ها هم برعکس. و نکته اساسی این هست که ما تا قیام قیامت که بحث هم کنیم نمیتونیم همدیگه رو متقاعد کنیم و کل کل همیشه بین ماها هست. و من همیشه بهش به دیده مثبت نگاه میکنم و معتقدم فن بودن و طرفداری کردن خیلی خوبه.

اما چیزی که بده ذوب در چیزی بودن بجای طرفدارش بودن هست! من خودم شخصا بنا به هزار دلیل طرفدار سونی و برند PS هستم اما ذوب در سونی نیستم! از KZ:SF خوشم نمیاد خیلی راحت میگم خوشم نیومد، دیگه نمیام دو دو تا چهارتا کنم بگم نه اینو سونی ساخته پس من باید نثبت بهش فاقد نظر شخصی باشم و هرچی بود بگم خداس! یا وقتی از NG بیشتر از GoW خوشم میاد هیچ وقت برعکسش رو نمیگم. سر قضیه ان کینکت ابزار جاسوسی هست وقتی به نظرم حرف بینهایت احمقانه ای هست میام خیلی راحت میگم. هیچ چیزی رو هم به نظر شخصی و عقل خودم ارجح نمیدونم! اما متاسفانه تو ذوب در مایکروسافت هستی و بجای بحث و دفاع کردن بر پایه استدلال الکی و تعصبانه فقط موضع میگیری! فقط کافیه کسی در مورد مایکروسافت و X1 چیزی بگه تا تو بیای بگیریش به باد انتقاد! من تو این چند سال یه مورد هم یادم نمیاد از نظر تو چیزی در مورد Xbox و مایکرو بد بوده باشه! هرکاری کنه جز تعریف کار دیگه نمیکنی! حالا حال و حوضله ندارم بیام همه کامنت هات رو بزارم کنار هم اما خودت به چیزایی که میگی دقت کن؛ X1 گرونتره، میگی چون ارزشمندتره، بازی هاش ضعیف تر باشن میگی سازنده بی لیاقته، کسی بگه ضعیف تره میگی نفهمه، بگه PS4 محبوب تره میگی 4 تا بچه 15 سال هست، کسی ازش انتقاد کنه میگی پول گرفته و ....

تو دیگه واقعا بحث نمیکنی! دفاع کورکورانه میکنی!‌در نتیحه هر کی هرچی بگه تو بازم یه چیزی میسازی و ردیف میکنی تا تحویلش بدی! ببین یعن من شک ندارم اگه مایکروسافت میومد میگفت از این به بعد هرکی X1 بخره ما یه لقد بهش میزنیم تو میومدی میگفتی به به عجب اقدام خوبی!‌اینجوری همه علاوه بر خرید بهترین کنسول قرن یه ورزشی هم میکنن و سلامت میشن! یا اگه بجای DC مثلا F5 تاخیر میخورد میگفتی عجی اقدام بحا و هوش مندانه ای!‌اینجوری دیگه بازی کامل تر میشه و GT دیگه حرفی برای گفتن نخواهد داشت. یکم بیخیال شو! یه دوتا کامنت بده ما نظر شخصی خودت رو هم بدونیم! یعنی بخدا من فکر میکنم ملاک تو برای خوب بودن یه بازی اینه که یا انحصاری Xbox باشه یا روی ان بهتر!

5-6 ساله دارم روی مباحث کاربردی ترول مطالعه و تحقیق میکنم ولی الان فهمیدم هنوز هیچی نمی دونم و سالها از جناب عالی عقبم:|

اولا که RYSE یک بازی برای 360 بر پایه کینکت بود و قطعا هم خودت که تحصیلات اینجور زمینه ها هست خبر داری وقتی یک بازی رو بر پایه سخت افزار ضعیف تر می سازند و بعد میارنش روی سخت افزار قوی تر فقط رزولوشن و فریم و یک سری تکنیک ها بالا میره و هیچ تحول خاصی تو گرافیک صورت نمی گیره مگر اینکه بازی رو از نوع طراحی کنن که اون هم زمان بسیاری می بره..
در کل Crytek اون رو اورد روی XO و گرافیک عظیمش هم شاهدیم شما می گین حد XO همین COD و BF با رزولوشن 720P هست در حالی که Ryse داره با رزولوشن 900p اجرا میشه که گرافیکش از اون دوتا بازی خیلی بیشتر هست و تکنیک های AA و MB و AO و نورپردازی داینامیک هم ساپورت میکنه.
در مورد رزولوشن هم به نظر من یکی از بی استفاده ترین موارد برای کنسولها هست چون کنسولها رو روی یک TV با فاصله 2 یا سه متری اجرا میکنی که تفاوتی بین 720P و 1080P وجود نداره
این پستو فقط تا همینجاش خوندم ...
بعد شدم این :
43635-charlton-heston-laughing-gif-iOGX.gif

منم گیفی کردین :d

ولی متاسفانه به نظر میرسه ps4 هم خیلی کنسول فوق العاده ای نیست. دلیلش هم میگم:یکی از دلایلش اجرا کردن بازی assasins creed 4 روی 900p و اجرا شدن بازی kilzone shadow fall روی 45 فریم پس میتونیم نتیجه بگیریم sony هم انچنان شاهکار نکرده فقط مایکروسافت بد عمل کرده.البته شکی نیست که بهتر از xbox one از نظر گرافیکی.
دوست عزيز كجا گفته شده كه ac 4 روي ps4 ء 900p هست ؟؟!!
البته چيزي به صورت رسمي اعلام نشده اما طبق اخرين اطلاعاتي هم كه بود اين بازي هم روي ps4 به مانند خيلي از بازي هاي مالتي پلتفرم ديگر به صورت 1080p هست .
در ضمن بازيه killzone هم با وجود 1080p بودن گفته شده 40 فريمه كه با توجه به گرافيك بسيار خوب و با جزيياتش براي يه بازيه لانچ عالي هست بعد شما چه جوري نتيجه گرفتي كه سوني كار بزرگي نكرده ديگه چي ميخواستي شما؟؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or