CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

ولی متاسفانه به نظر میرسه ps4 هم خیلی کنسول فوق العاده ای نیست. دلیلش هم میگم:یکی از دلایلش اجرا کردن بازی assasins creed 4 روی 900p و اجرا شدن بازی kilzone shadow fall روی 45 فریم پس میتونیم نتیجه بگیریم sony هم انچنان شاهکار نکرده فقط مایکروسافت بد عمل کرده.البته شکی نیست که بهتر از xbox one از نظر گرافیکی.

AC4 روی PS4 :
60 فریم و 1080P هست

Shadowfall هم 1080 هست و 45 فریم سینگل زیادش هم هست ! 30 فریم هم بسش بود !

مولی پلیرش هم که 60 فریم هست .

الان K:SF که سازه یک استودیو گرافیک محور هست و انجین اختصاصی داره به زور تونسته روی 1080 و 30 فریم اجرا بشه تازه گرافیکش کلی از Ryse پایین تر هست
توروخدا اینقدر خودت رو سوژه نکن!!یه همچین چیزی رو ریل تایم میبینیم قمپز در نمیکنیم!اون وقت شما از کات سین های رایز چه چیز ها که نفهمیدی!
news_pgw_killzone_shadow_fall_preview-14784.jpg

راستی شمایی که اینقدر به کات سیناتون مینازید،احیانا تلو یا بیاند رو تجربه کردید؟:-/

در مورد رایز که توضیح نمیدم دیگه، هزار بار گفتیم قبلا! فقط یه نکته، وقتی میگیم چرا DR3 گرافیک پایین، رزولوشن پایین و فریم ریت 30 داره؟ جوابتون مستقیما به بزرگی محیط و اینجور چیزاست، ولی در مورد بتلفیلد و COD این مسائل صدق نمی کنن، درسته؟ بتلفیلدی که هم محیطش از DR3 بزرگتره، هم تخریب پذیریه بیشتری داره و از هر نظر که بگیرید سر تره!

نکته ی بعدی، الان کیلزون به زور تونسته روی 1080 و 30 فریم اجرا بشه؟ به زور؟ روی کدوم سند و مدرک این کلمه ی به زور رو استفاده کردید؟ لازم به ذکر هم هست که بازی به هیچ وجه روی 30 فریم نیست و 60 فریم ــه! و در پایین ترین حد، تاکید میکنم در بدترین شرایط به 30 فریم خواهد رسید!

دلیل 1080 بودن بازی های ورزشی و یا ریسینگ واقعا احتیاج به توضیح داره؟ الان یعنی NBA 2K14 روی 1080 اجرا میشه، این ضعف دایس هست که نتونسته بتلفیلد رو 1080 کنه؟ یعنی منطق در این جور مسائل از 0 مطلق هم پایین تره!

Killzone shadowfall حقیقتا یکم gameplay ها رو ببینید محیطهای بازی همچین بسته و کوچک نیست مثل Ryse :)

در ضمن هیچ زوری نبود.
خبر رسمی تایید شده که فریم ریت نهایی Killzone Shadofall در بخش Single player هم unlocked هست و بیشتر مواقع بین 35-40 خواهد بود :)
بخش multi هم رو 60 هست بیشتر مواقع.

اولا که ریسینگ سیمولیشن با یک بازی ورزشی فرق داره و بسیار پرداز بیشتری رو می طلبه
دوما DR3 یک بازی Open World هست و محیطش حداقل 100 برابر BF4 هست

بعد چرا ما در مقایسه ها می گفتیم HR و GOW به خاطر سبک و محیط و هوش مصنوعی و... با بازی های مثل HALO فرق دارن جوابمون عکس و GIF و ترول ترول بود حالا این موارد مهم شد..؟

Terova

ببین محمد امین، بزار یه چیز بگم بحث ها تموم شه بره.

طرفداری از یه کنسول خیلی خوبه. یعنی اصولا فقط گیمرهای معمولی هستن که براشون پلتفرم فرق نداره و هر گیمری که حرفه ای باشه طبیعتا به یک پلتفرم جذی میشه. حالا یا PC و یا Xbox و PS. یکی از نشانه های حرفه ای بودن هم اصولا بحث های ناتمام هست و این افراد محاله همدیگه رو قبول داشته باشن! چون حرفه ای هستن. PC بازهارو بیاری میگن کنسول گیمرها از دم نوب هستن و این ماییم که خفنیم، طرفدارای کنسول ها هم برعکس. و نکته اساسی این هست که ما تا قیام قیامت که بحث هم کنیم نمیتونیم همدیگه رو متقاعد کنیم و کل کل همیشه بین ماها هست. و من همیشه بهش به دیده مثبت نگاه میکنم و معتقدم فن بودن و طرفداری کردن خیلی خوبه.

اما چیزی که بده ذوب در چیزی بودن بجای طرفدارش بودن هست! من خودم شخصا بنا به هزار دلیل طرفدار سونی و برند PS هستم اما ذوب در سونی نیستم! از KZ:SF خوشم نمیاد خیلی راحت میگم خوشم نیومد، دیگه نمیام دو دو تا چهارتا کنم بگم نه اینو سونی ساخته پس من باید نثبت بهش فاقد نظر شخصی باشم و هرچی بود بگم خداس! یا وقتی از NG بیشتر از GoW خوشم میاد هیچ وقت برعکسش رو نمیگم. سر قضیه ان کینکت ابزار جاسوسی هست وقتی به نظرم حرف بینهایت احمقانه ای هست میام خیلی راحت میگم. هیچ چیزی رو هم به نظر شخصی و عقل خودم ارجح نمیدونم! اما متاسفانه تو ذوب در مایکروسافت هستی و بجای بحث و دفاع کردن بر پایه استدلال الکی و تعصبانه فقط موضع میگیری! فقط کافیه کسی در مورد مایکروسافت و X1 چیزی بگه تا تو بیای بگیریش به باد انتقاد! من تو این چند سال یه مورد هم یادم نمیاد از نظر تو چیزی در مورد Xbox و مایکرو بد بوده باشه! هرکاری کنه جز تعریف کار دیگه نمیکنی! حالا حال و حوضله ندارم بیام همه کامنت هات رو بزارم کنار هم اما خودت به چیزایی که میگی دقت کن؛ X1 گرونتره، میگی چون ارزشمندتره، بازی هاش ضعیف تر باشن میگی سازنده بی لیاقته، کسی بگه ضعیف تره میگی نفهمه، بگه PS4 محبوب تره میگی 4 تا بچه 15 سال هست، کسی ازش انتقاد کنه میگی پول گرفته و ....

تو دیگه واقعا بحث نمیکنی! دفاع کورکورانه میکنی!‌در نتیحه هر کی هرچی بگه تو بازم یه چیزی میسازی و ردیف میکنی تا تحویلش بدی! ببین یعن من شک ندارم اگه مایکروسافت میومد میگفت از این به بعد هرکی X1 بخره ما یه لقد بهش میزنیم تو میومدی میگفتی به به عجب اقدام خوبی!‌اینجوری همه علاوه بر خرید بهترین کنسول قرن یه ورزشی هم میکنن و سلامت میشن! یا اگه بجای DC مثلا F5 تاخیر میخورد میگفتی عجی اقدام بحا و هوش مندانه ای!‌اینجوری دیگه بازی کامل تر میشه و GT دیگه حرفی برای گفتن نخواهد داشت. یکم بیخیال شو! یه دوتا کامنت بده ما نظر شخصی خودت رو هم بدونیم! یعنی بخدا من فکر میکنم ملاک تو برای خوب بودن یه بازی اینه که یا انحصاری Xbox باشه یا روی ان بهتر!

نه اشتباهت همینجاست من هیچ وقت ذوب شده نبودم نظرات منفیم در مورد Halo و Fable و ME همیشه مشخص بوده می تونی امتیازی که به HALO 4 رو دادم رو بخش مربوطه ببینی از اون ور هم همیشه از بازی های مثل تلوو و Killzone 2 و GOW3 حمایت کردم الان هم من حرف بی منطقی نزدم میگم کار کردن با XBOX ONE سخته و DICE و IW نتونستن از قدرت کنسول مثل T10 و Crytek استفاده کنن حرفی که شما ها در مورد PS3 هم میزدین و دیدم آخر کار چی شد.
الان هم من هیچ وقت نگفتم XBOX ONE قوی تر از PS4 هست و گفتم در بهترین شرایط قدرت برابری دارن مثل نسل قبل

اولا که ریسینگ سیمولیشن با یک بازی ورزشی فرق داره و بسیار پرداز بیشتری رو می طلبه

بعد چرا ما در مقایسه ها می گفتیم HR و GOW به خاطر سبک و محیط و هوش مصنوعی و... با بازی های مثل HALO فرق دارن جوابمون عکس و GIF و ترول ترول بود حالا این موارد مهم شد..؟

نه اشتباهت همینجاست من هیچ وقت ذوب شده نبودم نظرات منفیم در مورد Halo و Fable و ME همیشه مشخص بوده می تونی امتیازی که به HALO 4 رو دادم رو بخش مربوطه ببینی از اون ور هم همیشه از بازی های مثل تلوو و Killzone 2 و GOW3 حمایت کردم الان هم من حرف بی منطقی نزدم میگم کار کردن با XBOX ONE سخته و DICE و IW نتونستن از قدرت کنسول مثل T10 و Crytek استفاده کنن حرفی که شما ها در مورد PS3 هم میزدین و دیدم آخر کار چی شد.
الان هم من هیچ وقت نگفتم XBOX ONE قوی تر از PS4 هست و گفتم در بهترین شرایط قدرت برابری دارن مثل نسل قبل

دیگه توضیح دادن یه موضوع برای 100 بار پیاپی خیلی خسته کننده شده!

فقط شما و عده ای که رایز رو بهترین بازی نسل بعد میدونید و گرافیکی در حد فیلم سینمایی! و برای اثبات حرفتون دم به دم از کات سین های بازی عکس میزارید!
درسته عکس کیفیت خوبی نداره، ولی تفاوت کات سین ها با خود گیم پلی کاملا که چه عرض کنم! شدیدا مشخصه!

RyseSonOfRome-72.jpg

دوست عزيز شما تنها كسي هستيد كه از drm روي كنسول مايكرو حمايت كرديد :|بعد ميگي من ذوب نيستم ؛ منم باهات موافقم شما ديگه كارت از ذوب شدن گذشته شما الان به درجه محلول بودن در مايكرو رسيديد.

الان K:SF که سازه یک استودیو گرافیک محور هست و انجین اختصاصی داره به زور تونسته روی 1080 و 30 فریم اجرا بشه تازه گرافیکش کلی از Ryse پایین تر هست
این لغاتی که به کار میبری فقط نشـــــــــــــــان از....:arrowd:
73840661266216729498.gif
اســــــــــــــــت.:flowers:

فقط گیمر های اینجا می تونن با بازی کردن تشخیص بدن که یه بازی پردازش بیشتری نسبت به یه بازی دیگه لازم داره :|

من از کنسول ماکزوسافت خوشم نمیاد . و این پستی که میدم فقط برای حمایت از کرایتک هست .

دیگه تو این بحث هاتون گرافیک رایز رو مسخره نکنید
تکنیک های گرافیکی رایز رو باید تو فیلم ها ببینید .
همین مونده بود که کیلزون رو با رایز یکی کنید :))

=))=))=))=))
سلطان گرافیک حضرت گرافیک رو با آتو آشغال های گوریلا مقایسه نکنید .

من از کنسول ماکزوسافت خوشم نمیاد . و این پستی که میدم فقط برای حمایت از کرایتک هست .

دیگه تو این بحث هاتون گرافیک رایز رو مسخره نکنید
تکنیک های گرافیکی رایز رو باید تو فیلم ها ببینید .
همین مونده بود که کیلزون رو با رایز یکی کنید :))

=))=))=))=))
سلطان گرافیک حضرت گرافیک رو با آتو آشغال های گوریلا مقایسه نکنید .

همین پست دادنت معلومه چقدر سرت می شه. هنوز هم Ryse نیومده داری خودت رو می کوبی در و دیوار بذار بیاد بعد.

S.O.F

خیلی بدی
اون گیف چیه کوبوندی اونجتا ؟
منو با خاک یکی کردی :crying:

همین پست دادنت معلومه چقدر سرت می شه. هنوز هم Ryse نیومده داری خودت رو می کوبی در و دیوار بذار بیاد بعد.

عزیزم دوستان هنوز بازی نیومده دارن میکوبوننش من چه کار کنم ؟

دیگه توضیح دادن یه موضوع برای 100 بار پیاپی خیلی خسته کننده شده!

فقط شما و عده ای که رایز رو بهترین بازی نسل بعد میدونید و گرافیکی در حد فیلم سینمایی! و برای اثبات حرفتون دم به دم از کات سین های بازی عکس میزارید!
درسته عکس کیفیت خوبی نداره، ولی تفاوت کات سین ها با خود گیم پلی کاملا که چه عرض کنم! شدیدا مشخصه!

RyseSonOfRome-72.jpg
بیا Direct feed ـش ببین:
http://8pic.ir/images/90394901418222454894.png
http://8pic.ir/images/14835119739141480526.png
http://8pic.ir/images/67697442305861539151.png

پ.ن : این بنده خداها دیگه چطوری ، به چه زبونی باید اثبات کنن کات سین ها in-game هستن ؟!
57528597486192139712.jpg

قبلا منتظر بودم هر کدوم اول کپی خور شد , اون رو بگیرم

گویا فقط برای PS4 باید صبر کنم

پ.ن: چطور وقتی هنوز دستگاهی عرضه نشده و باهاش کار نکردید, فن اون دستگاه میشید...؟
اون هم انقدر شدید

چرا این حرفا رو موقع اینکه گرن توریسمو چند سال پیش روی فول اچ دی و 60فریم با تکنیک ابوهوای داینامیک اجرا میشد نمیگفتین!
در بهترین شرایط و در بد ترین شرایط یک گرافیک اینتری لول نمیتونه پابه پای مید رنج (PS)باشه ...تمام ... جالبه بدونید با این همه تکنیک هایی که تو بتل هستش برای PS4بازم 10 فریم بیشتر نسبت به ایکس وان داره.
End Of Story

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or