Terova
ببین محمد امین، بزار یه چیز بگم بحث ها تموم شه بره.
طرفداری از یه کنسول خیلی خوبه. یعنی اصولا فقط گیمرهای معمولی هستن که براشون پلتفرم فرق نداره و هر گیمری که حرفه ای باشه طبیعتا به یک پلتفرم جذی میشه. حالا یا PC و یا Xbox و PS. یکی از نشانه های حرفه ای بودن هم اصولا بحث های ناتمام هست و این افراد محاله همدیگه رو قبول داشته باشن! چون حرفه ای هستن. PC بازهارو بیاری میگن کنسول گیمرها از دم نوب هستن و این ماییم که خفنیم، طرفدارای کنسول ها هم برعکس. و نکته اساسی این هست که ما تا قیام قیامت که بحث هم کنیم نمیتونیم همدیگه رو متقاعد کنیم و کل کل همیشه بین ماها هست. و من همیشه بهش به دیده مثبت نگاه میکنم و معتقدم فن بودن و طرفداری کردن خیلی خوبه.
اما چیزی که بده ذوب در چیزی بودن بجای طرفدارش بودن هست! من خودم شخصا بنا به هزار دلیل طرفدار سونی و برند PS هستم اما ذوب در سونی نیستم! از KZ:SF خوشم نمیاد خیلی راحت میگم خوشم نیومد، دیگه نمیام دو دو تا چهارتا کنم بگم نه اینو سونی ساخته پس من باید نثبت بهش فاقد نظر شخصی باشم و هرچی بود بگم خداس! یا وقتی از NG بیشتر از GoW خوشم میاد هیچ وقت برعکسش رو نمیگم. سر قضیه ان کینکت ابزار جاسوسی هست وقتی به نظرم حرف بینهایت احمقانه ای هست میام خیلی راحت میگم. هیچ چیزی رو هم به نظر شخصی و عقل خودم ارجح نمیدونم! اما متاسفانه تو ذوب در مایکروسافت هستی و بجای بحث و دفاع کردن بر پایه استدلال الکی و تعصبانه فقط موضع میگیری! فقط کافیه کسی در مورد مایکروسافت و X1 چیزی بگه تا تو بیای بگیریش به باد انتقاد! من تو این چند سال یه مورد هم یادم نمیاد از نظر تو چیزی در مورد Xbox و مایکرو بد بوده باشه! هرکاری کنه جز تعریف کار دیگه نمیکنی! حالا حال و حوضله ندارم بیام همه کامنت هات رو بزارم کنار هم اما خودت به چیزایی که میگی دقت کن؛ X1 گرونتره، میگی چون ارزشمندتره، بازی هاش ضعیف تر باشن میگی سازنده بی لیاقته، کسی بگه ضعیف تره میگی نفهمه، بگه PS4 محبوب تره میگی 4 تا بچه 15 سال هست، کسی ازش انتقاد کنه میگی پول گرفته و ....
تو دیگه واقعا بحث نمیکنی! دفاع کورکورانه میکنی!در نتیحه هر کی هرچی بگه تو بازم یه چیزی میسازی و ردیف میکنی تا تحویلش بدی! ببین یعن من شک ندارم اگه مایکروسافت میومد میگفت از این به بعد هرکی X1 بخره ما یه لقد بهش میزنیم تو میومدی میگفتی به به عجب اقدام خوبی!اینجوری همه علاوه بر خرید بهترین کنسول قرن یه ورزشی هم میکنن و سلامت میشن! یا اگه بجای DC مثلا F5 تاخیر میخورد میگفتی عجی اقدام بحا و هوش مندانه ای!اینجوری دیگه بازی کامل تر میشه و GT دیگه حرفی برای گفتن نخواهد داشت. یکم بیخیال شو! یه دوتا کامنت بده ما نظر شخصی خودت رو هم بدونیم! یعنی بخدا من فکر میکنم ملاک تو برای خوب بودن یه بازی اینه که یا انحصاری Xbox باشه یا روی ان بهتر!