CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

فروش و موفقیت کنسول به بازی هایی که واسش میان بستگی داره....یه نفر که میخواد یه کنسول رو انتخاب کنه کمتر به رم و گرافیکش توجه میکنه و بیشتر به بازیهایی که قراره واسش بیاد نگاه میکنه....اگه میخواستن همه به رم و گرافیک توجه کنن که دیگه هیچکی 3ds نیمخرید ! ( نمونش ویتا بود که به خاک سیاه نشست با اینکه از نظر سخت افزاری از رقیبش خیلی قدرتمندتر بود ) ...فعلا که تو عناوین لانچ X 1 خیلی بهتر از سونی 4 ! عمل کرده ....
یه جا میگید موفقیت کنسول در طول چند سال و با بازیهای انحصاریش مشخص میشه، یه جا هم میگید لانچ ما قویتر هست و با چند تا بازی لانچ کنسولتون رو برتر میبینید!
بالاخره بازی لانچ ملاک هست یا بازی های انحصاریی که در طول نسل عرضه میشه؟

دم به دیقه هم که میزنید جاده خاکی (پای PS Vita رو وسط میکشید)

در ضمن این حرفی که میگید
فروش و موفقیت کنسول به بازی هایی که واسش میان بستگی داره....یه نفر که میخواد یه کنسول رو انتخاب کنه کمتر به رم و گرافیکش توجه میکنه و بیشتر به بازیهایی که قراره واسش بیاد نگاه میکنه
رو کسی باید بزنه که حداقل تو نسل قبل بهتر تو این مورد عمل میکرد نه کسی که کنسولش خیلی وقته رنگ انحصاری رو ندیده!
فعلا که اگه بازی انحصاری رو هم ملاک قرار بدیم میبینیم که در گذشته تا لحظه آخر سونی بازی انحصاری برای کنسولش ساخت ولی مایکروسافت نه، آینده رو هم که نمیشه پیش بینی کرد!

اصلا من حرفی از سخت افزار زدم؟؟:-/
gif گذار زحمتکش منظور من بازی ها و عناوینی بودن که واسه کنسول میاد و ps2 هم با همین عناوین تونست xbox رو کنار بزنه با اینکه ضعیفتر بود ....

کامنت گذاز فعال. PS2 بک گراندش PS1 بود و اون بازی ها. سونی شرکتی بود که 70درصد بازار در دست داشت. XBOX تازه وارد شده بود و اصلا سهمی از بازار نداشت. زمان اون موقع رو با الان ،یکی میکنی؟

Xbox الان تیدیل به یک برند شده، در بازار جهانی سهم داره، اشتباه که کرد، مشتریانش رو از دست میده که داده.

خوب نکته دقیقا همینه. وقتی X1‌ نمیتونه یه بازی که گرافیک نداره رو بصورت 1080 اجرا کنه و بزور رو 720 ثابت میشه دیگه وای به حال بازی هایی که از این به بعد میان و گرافیک دارن!:دی

راستی یادتونه مایکروسافت گفته بود X1 میتونه حتی بازی های بزرگ رو 4K اجرا کنه؟=))

یک توضیح در مورد این عکسها به ما بدین ممنون می شیم..

آپلود عکس » مشاهده تصویر » 8.jpg
آپلود عکس » مشاهده تصویر » 5.jpg

ولي ميگم اگه فقط اكسباكس هك. بشه و پلي ٤ نشه چي؟ اونوقت ديگه مجبوريم با همينم بسازيم! كي مياد دويست تومن ميده پول بازي؟؟؟

ولي ميگم اگه فقط اكسباكس هك. بشه و پلي ٤ نشه چي؟ اونوقت ديگه مجبوريم با همينم بسازيم! كي مياد دويست تومن ميده پول بازي؟؟؟

بحث سر هک و مک نیست که . من خودم این نسل دوتا شو داشتم این نسلم دوتاشو میگیرم همون روز اول .
این که کدوم قویتره اصله ماجراس که مشخص شد

من نظرم رو قبلا در مورد Ryse دادم، این بازی نه AI داره، نه تخریب پذیری داره، نه وسعت داره، نه قراره هزارتا انمی بریزن سرت، نه انیمیشن هاش قوین، نه سیستم کنسلینگ و بند داره و نه..... با این شرایط تونسته یه گرافیک خوش رنگ و لعاب و فوقالعاده داشته باشه اما.... اما بزرگ اینه که با اینکه Ryse انحصاری هست و Crytech سال هاست داره روش کار میکنه و دیگه با تمرکز کامل ساخته شده (بهانه ندارید بگید سازنده بی لیاقت بوده یا کم کاری کرده و ....) و از قدرت X1 و تکنولوژی های مرموزش یعنی ESRAM و DME و اینفینیتی پاور آو ابر و اینا هم نهایت استفاده رو کرده، بازهم 1080 و 60 فریم نیست و بزور کم کردن Polygon ها و چه و چه و چه تونستن بازی رو 900p و 30 فریم بسازن!

بازم میگم، Ryse یه تکنیکال دمو خیلی خوب برای CE هست و گرافیکش هم خیلی خوبه و احتمالا از نظر VE بهترین لانچ تایتل هم هست، درش شکی نیست، اما سوال اینجاست که این کنسول رویایی که 5 میلیون ترنزیستور داره، اینفینیتی پاور آو ابر داره، هوش مصنوعی 600٪ برابر داره، 40 برابر قوی تره، ESRAM و DME انجین داره، میلیاردها دلار حرج ساختش شده و ... نباید نباید بتونه این بازی ساده رو که انحصاری هم هست رو 1080 و 60 فریم اجرا کنه؟ جالبه شماها به DICE میگید بی لیاقتی که نتونسته قدرت های X1 رو کشف کنه و کم کاری کرده، IW هم ایضا بی لیافت هست و CoD هم پیس آو شت، اما CT با ان همه ادعا و منابع مادی و مالی که در اختیار داشته نتونسته یه بازی انحصاری ساده (انم برای کینکت!!) براتون درست کنه که 60 فریم و 1080 باشه! با این حساب باید برید پشت سر DICE نماز بخونید که تونسته BF4 رو که تخریب پذیری، وسعت، AI و ... داره رو براتون حداقل 720 دربیاره!

به آینده هم زیاد امیدوار نباشید چون به قول معروف سالی که نکوست از بهارش پیداست! تو انحصاری ها هم که حتی فرخ هم جرات نداره X1 رو با PS4 مقایسه کنه. کلا از الان تا آهر نسل همین آش و همین کاسس!:دی

فکر کنم توضیحش می شه این:

خب برادر من این تکنیکال دمو ئه فعلا هم چیزی در این سطح قرار نیست برای pS4 بیاد که , یه کیلزون هست که اونم 30 فریم و 1080 ئه...مثه رایز .
رایز ریل تایم اونطوری اجرا میشه کاری به این ندارم که قدرت PS4 زیاده و زورشم میرسه اجرا کنه چون واقعا میتونه ولی مسئله اینحاست وقتی میگید سخت افزار ضعیف ینی عملا چنین چیزی مثه رایز باید محال باشه اجرا شدنش با 30 فریم و 900p...

خب برادر من این تکنیکال دمو ئه فعلا هم چیزی در این سطح قرار نیست برای pS4 بیاد که , یه کیلزون هست که اونم 30 فریم و 1080 ئه...مثه رایز .
رایز ریل تایم اونطوری اجرا میشه کاری به این ندارم که قدرت PS4 زیاده و زورشم میرسه اجرا کنه چون واقعا میتونه ولی مسئله اینحاست وقتی میگید سخت افزار ضعیف ینی عملا چنین چیزی مثه رایز باید محال باشه اجرا شدنش با 30 فریم و 900p...

رایز 900p نیست؟
مولتی کیلزون 60 فریم و سینگلش هم روی 30 قفل نیست! بیشتر از 30 هست

بابا اینا مهم نیس که !! :d
مهم رنگهای شاد هست !! الان کدوم نسخه رنگاش شادتره اون مهمه !! =))
180 ، 720 .... و همچنان ادامه دارد ! :p

سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM
کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند
و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در
PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است.​

:arrowd:
خب این 50% به چه درد میخوره؟:d

اولا که رفتن از چهارتا بازی ساز نظر گرفتن که اسمشون هم معلوم نیست شاید او سازنده های اخراجی ماکروسافت باشن که فشار رشون هست یا سازنده های استودیو های خود سونی..!

وقتی استادهای معظم اله جناب آقای کوجیما و کارمک میگن تفاوت زیاد نیست بعد چهارتا بازیساز ناشناس که معلوم نیست از کی پول گرفتن چی میگن این وسط..؟

در کل این یادتون باشه اگر به قدرت سخت افزاری روی کاغذ بود که PS3 نسل قبل شکست نمی خورد..!

دو سه ماه دیگه صبر کنیم مشخص میشه EDGE چقدر درست گفته

دیگه 50 درصد که شوخی نیست حتما خودشو رو نشون میده

لول!لابد اون سایتها که گفتی خودشون گفتن ؟ خب سایته خبری هست ار منبعی خبر را میزارن انتظار داری نزارن ؟ خودتون را بیشتر از این به در و دیوار نزنید چیزی که میتونه این حرفها را ثابت کنه بازی های مولتی پلتفورم هست که خدا را شکر بهانه جور شده و سیاست و تهدید های شدید مایکرو باعث شده تفاوت ایجاد نشه :-/ شما چیزی که درک نمیکنی که اکثر شما سونی فنها تا اخرت با خودتون دارید و درک ندارید توضیح بده چرا مایکرو باید کنسول ضعیفتر بسازه؟ این دلایل را برام لیست کن من با هیچ بازی ساز و سایتی کاری ندارم حرفت را قبول میکنم . ببینم مایکرو با شرکاش ارتباط بهتر نداشته ؟یا کمتر خرج کرده ؟ کنسولش ارزونتره ؟ یا کنسولش را گرونتر به خورد مردم میده ؟ یا اصلا مایکرو به گرافیک اهمیت نداده ؟ مسونی پولش بیشتره ؟

یعنی این خبر جمله اولش و جمله اخرش تو حلقم . میگم EDGE چرا نمیای به صورت رسمی بگی این نسل ما رفتیم طرف سونی و شدیم فنش ؟ :lol:

خبر را نگاه کنید:
اولش میگه چندتا بازی ساز گفتند ( کدوم بازیسازها ؟!) لابد بنابه دلایلی و سایستی اسمشون فاش نمیشه ؟! لول .
اخرش میگه بنابه دلایل سیاسی ( ببخشدید سیاست های موجوده ) :lol: تفاوت بین بازی ها نمیشه . لابد از طرف مایکرو بدجوری تهدید شدند :lol:

سونی کنسول بسیار قوی تر ساخته ولی بنابه دلایل سیاست ها :lol: این قدرت همش باد و هوا ! آخه .......... سونی بیچاره میدونست کنسول ضعیفتر میساخت .

من نمیدونم چرا هنوز من از یه بازی ساز درست و حسابی یه همچین حرفی نشندیم اگه چنین تفاوتی بود مثلا کارمک که شاید 80 درصد بازیسازها را جمع کنی عقلشون نصف کارمک نباشه میگه تفاوتی نیست . به قول بعضی ها استاد استاد ها کوجیما تفاوتی نیست !
بعد بازیساز ها قطب جناهی ! و اخراجی های مایکروسافت ! بازیساز های گم نام که نامشون فاش نمیشه ! و رسانه تغییر هویت داده ( البته اسمش جدیدن شد رسانه ها !) نظر های رنگارنگ و با تفاوت های وحشتناک حرف میزنن ؟! :lol:

من بازم گفتم فقط ببینم یه ادم بیظرف و کار درست که واقعا کارش درست باشه و کارش تو بخش انجین باشه و بگه کدوم کنسول قویتره همونجا بحث را تموم میکنم .

دوست عزیز
حقیقتاً اصلا دوست ندارم وارد بحث بشم.راستش الان 3-4 ماهه معدم سر این بحث و جدلهای بی خود درد می کنه.همون موقع هم با بچه های بازیرایانه کلی بحث کردم که کدوم دستگاه قویتره آخرش کارمون کشید به دکتر و درمون.
اما در مورد همین تکنیکال دمو باید بگم که کاملا به صورت Real Time رندر شده بود نه هوش مصنوعی داره، نه تخریپ پذیری نه هیچ چیز دیگه اما از لحاظ رنگ و لعاب از رایز خیلی بهتره .
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
ممنون

این چیزی که برای شما حداکثر آرزوی نسل بعده رو ما تو نسل قبل تجربه کردیم
فانتزی های شما نوستالوژی ماست :دی

Beyond-Two-Souls.jpg

beyond-two-souls.jpg

Beyond-thumb.jpg

BeyondTwoSouls.jpg

beyond-two-souls-ps3-ellen-page-willem-dafoe-screenshots-11.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or