CD Projekt: کنسول PlayStation 4 کمی پیچیده تر از Xbox one است

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Witcher-3-banner.jpg

در یک مصاحبه تقریباً طولانی با برنامه نویس اصلی موتور گرافیکی استودیو CD Project Red جناب Balázs Török با سایت Eurogamer , ایشان به تشریح برخی پیچیدگی ها در توسعه بازی های چند پلتفرمه بر روی کنسول های PS4 و X1 پرداخت . توضیح اینکه چگونه API استفاده شده در PS4 کمی پیچیده تر هست نسبت به X1 :

"درک و استفاده از X1 بسیار ساده و آسان است چرا که نه تنها سخت افزار کاملاً شبیه به PC هست بلکه هر چیز دیگری نظیر SDK و API کنسول واقعاً شبیه چیزی هستن که شما میتونید توی یک PC پیدا کنید. در مورد PS4 این کمی پیچیده تر هست ولی من شخصاً قبلاً روی کنسول قبلی سونی, PS3 کار کردم ."

با این حال ایشان سریعاً چنیدین بار اشاره کردن که منابع سخت افزاری PS4 بسیار بیشتر در دسترس و کارکرد هست نسبت به سخت افزار پیچیده PS3 :

"با PS3 شما نیاز به یک جامعه اطلاعاتی داشتید جوری که بتونید اطلاعات رو توی راه های مختلف با هم دیگه به اشتراک بزارید اما برای حال این بسیار ساده تر است. هرکسی میتواند با بهره گیری از دانش توسعه بازی بر روی PC و احتمالا کنسول های نسل پیش به محدودیت های کنسول های نسل بعد برسند ."

استودیو CD Project هم اکنون در حال کار بر روی عنوان The Witcher 3 برای عرضه بر روی کنسول های نسل بعد و PC می باشد در حالی که عنوان دیگر این استودیو, Cyberpunk 2077 احتمالا در تاریخی بین سال های 2015 / 2016 برای پلتفرم های مشابه عرضه خواهد شد .
CD Projekt: PS4 is a little more complicated than X1 � Worlds Factory

آخرین ویرایش:
I don't see a major power difference. The memory is very different but I already said that before. Pure computation power, if you just measure that, there's no major difference
این حرف ها رو هم همین یارو زده !؟ :-/ :دی
ملت اینجا دوست دارم انیمیشن رو به عنوان بازی به خوردشون بدن ، یک نمونش رو که epic fail هم شد همین اواخر داشتیم
اینکه کی چی دوست داره که به کسی ربطی نداره ولی من نفهمیدم چی رو میگی ، Ryse !؟ :-/ :دی اون که از انیمیشن هم بالاتره :x :دی

حتما منظورت Ryse هست دیگه؟؟
74685215496479716327.jpg

این حرف ها رو هم همین یارو زده !؟ :-/ :دی

اینکه کی چی دوست داره که به کسی ربطی نداره ولی من نفهمیدم چی رو میگی ، Ryse !؟ :-/ :دی اون که از انیمیشن هم بالاتره :x :دی

ryse؟؟؟ استاید اینجا که نسخه ryse رو خیلی وقته پیچیدن در نهایت به این رسیدیم که گرافیک ryse در بهترین حالت 16 بیتیه

اما در این مورد...
ای بابا شاهکار استاد چه زود از یاد همه رفت :-j

منم خیلی مشتاقم این موج دوم بازی ها از راه برسه چون تو این موج دوم یه Halo5 نامی هم هست که احتمالاً تمام این دلایل و مواردی که الان دارین به عنوان برتری واسه Killzone :SF لیست میکنین رو داره (محیط سند باکس ، AI منحصر بفرد و . . . ) +اینکه به موارد ذکر شده واسه اولین بار 60 فریم رو هم اضافه کنید اون موقع جالب میشه ببینیم تو مقایسه هایی که بین هیلو5 و عناوین خطی تر میشه این دلایلی که امروز دارین میارین بازم براتون مهمه یا نه مثل قدیما ملاک فقط میشه اون چیزی که رو TV میبینیم.

دوست گرامی، خطی بودن؛ Open World بودن یا نبودن یک بازی، ارتباطی به گرافیک، هوش مصنوعی و فیزیک نداره. ;) به سازنده ربط داره.

من گفتم حال بحث ندارم .
شما میدونستی Fraps خودش فشار به سیستم شما میاره و قدرت کلی سیستم کم میکنه ؟ ملت الان خیلی وقته دارن از MSI Afterburner برای این کار استفاده میکنن .
از طرف دیگه من یه سوال از فرخ کردم که جوابشم از خودش میخوام با توجه به سوال به درو دیوار که قرار نیست خودمون بکوبیم که حرفمون ثابت بشه .

از طرف دیگه برگردیم به صحبت شما من به عنوان برنامه نویس میام رزولیشن تصویر که 1080p هستش که به حالت عادی پردازشی 2073600 پیکسل میخواد در هر ثانیه از طرف دیگه میام 900p میکنم که میشه 1440000 در هر ثاینه من پردازش کمتری نیاز دارم برای اینکه در هر ثانیه 633600 پیکسل کمتر اول از همه دارم پردازش میکنم مورد بعدی اینکه اینجوری به GPU من فشار کمتری میاد میتونم دز پردازش مدل هام و یا نور و یا ... بهتر عمل کنم اما یه تفاوتی وجود داره اینجا اینکه 900p هیچ وقت کیفیت 1080p نمیده شما میتونی جزئیات بیشتری از نظر گرافیکی خلق کنی در 900p اما اگه همین بکنی 1080p به خاطر اینکه پردازنده شما قدرت پردازش همون کیفیت در 1080p نداره شما باید از جزئیات کلی خفن بزنی تا بتونی یک گرافیک خوب برای یک بازی ارائه کنی .

حالا میرسیم به صحبت شما برای کم کردن کیفیت شما کیفیت زیاد کن رزولیشن بزار روی 900p بعد ببین چقدر داری از رم و پردازنده داری استفاده میکنی و همچنین فریمی که داری میگیری حالا همون تنظیمات بکن 1080p ببین چقدر پردازندت داره استفاده میشه .

جانم نگو این حرف ترو خدا کی گفته تفاوتی بین کیفیت HIGH و LOW نیست تفاوت در کیفیت بافت هاست در تسکچر ها و... کی یه همچین حرفی زده آخه ؟ شما همین HIGH و LOW در رزولیشن بالا تست کن ببین چقدر تفاوتشه در فشاری که به سیستم شما میاد .
من گفتم بین High و Low تفاوت نیست؟ گفتم پرفورمنسی که میشه رو 900p و 1080p گرفت یکی ـه و میشه رو رزولوشن 1080p کیفیت یکسانی ارائه داد؟!!! ببین فک کنم کامنتم درست نخوندی شایدم من خوب توضیح ندادم در هر صورت پست قبلی من در جواب دوستانی بود که فکر میکنن کاره کرایتک از لحاظ تکنیکی رو رزولوشن 900P ارزش چندانی نداره ، کاره شاقی نیست و هی ویژوال ویژوال میکنن ؛ گفتم اگه C3 رو سیستمتون دارین برین تست کنید یه بار بالاترین تنظیمات (Very High ) و یه بار رو پایین ترین تنظیمات (Low ) فعال یا غیر فعال بودن AA رو اضافه کنید بعد از لحاظ پرفورمنس مقایسه کنید ببیند چقدر بینشون تفاوت هست .

اتفاقاً منم گفتم تفاوت بین Very high و Low بر عکس اون چیزی که تو ظاهر میبینیم خیلی زیاده و اتفاقاً همین تفاوت زیاد رو به عنوانی معیار قرار دادم تا ارزش کار کرایتک رو حتی با رزولوشن 900P نشون بدم ! چون فرضاً شاید با یه کارت رده متوسط و نسبتاً ارزان قیمت هم بشه کرایسیس 3 با تنظیمات پایین 1080p اجرا کرد و در عین حال فریم خوبی گرفت ولی واسه اجرای همون بازی رو max settings شاید نیاز به یه تایتان و کارت های High end و چند میلیونی داشته باشین تا بتونین در کنار Full-Hd بودن فریم خوبی هم بگیرین . حالا شما چطور از کامنت به این نتیجه رسیدین که گفتم بین High و Low تفاوت چندانی نیست خدا عالمه !
دوست گرامی، خطی بودن؛ Open World بودن یا نبودن یک بازی، ارتباطی به گرافیک، هوش مصنوعی و فیزیک نداره. ;) به سازنده ربط داره.
درسته فقط ریط کامنت شما به پستی که من دادم؟

آخرین ویرایش:
سخنان کرایتک در مورد X1 البته مهم نیست کرایتک شرکت از خود باخته ای هست ! البته سوادشون هم از این بابت گرافیک از استودیوهای دیگه کمتره !

Ryse is “the hot one at the launch prom” thanks to Xbox One, CryEngine’s power

Speaking with Develop, Ryse design director PJ Esteves said the Xbox One allowed Crytek to do a lot of things that would otherwise have been very difficult.
One of the most important things about the Xbox One is pure processing power. The amount of RAM we had available to us helped a great deal,” he said.
“The NPCs in the game all have cloth, facial expressions, and the same fidelity as a character in the cinematics. We were able to give the AI characters the same detail as the player characters, and they express a lot more emotion than is seen in other games.
“The Xbox One gave us AI that really feels just human enough. You can see pain as you slice at a guy, or you see surprise. It’s always hard work, but the Xbox One let us give the game more emotion as we took Ryse forward.”
Ryse was originally in development for Xbox 360 but Esteves said the transition to Xbox One was smooth and easy.
“I think it was about a week to get up and running on Xbox One from the time we got the first kits,” he said.
“Having a great partnership with Microsoft helped, to prepare us as the platform developed alongside our game. Any launch game lands hot; it doesn’t matter who you are.
“But having a mature engine really helped, and getting to harness things like physically based rendering was incredible. Improvements in facial animation pipelines are great too. It’s a terrible way to say it, but CryEngine and the Xbox One have let our game be the hot one at the launch prom

البته اینها همش تعریفت دروغی هستند باور نکنید .

ولی محض اطلاع که DF انالیز کرده RYSE را و بجای اینکه بازی را با CG مقایسه کنه و اومده با فیلم مقایسه کرده مهم نیست ! البته کنارش هم گفته کرایسیس 3 با تنظیمات اخر سری کارت گرافیک های تایتان را به زانو در میاره ! ولی این RYSE با اینکه در حد کرایسیس و بهترش هست داره مثل هلو رو X1 اجرا میشه !

ولی بدبخت X1 اونقدر سخت افزار زباله داره که COD را نمیتونه بیشتر از 720 اجرا کنه چون مشکل تو خود X1 هست و به هیچ چیزی هم ربطی نداره :(

تا اونجا که یادمه این حرف رو برای افت فریم cod روی ps4 هم زده بود و گفته بود مشکلی نیست چون این بازی روی 1080 این کارت گرافیک رو به چالش میکشه

cod را با با کرایسیس مقایسه میکنی و کرای انجین ؟! این کاملا مشخصه مشکل خود اکتی بوده . ولی حرف df داره قشنگ علنا میگه که قدرت سخت افزاری x1 چقدر قوی هست اونقدر که داره از سری تایتان بهتر عمل میکنه همون کرایتکی که عشق pc بود داره نتیجه بهتر با x1 میگیره .

آخرین ویرایش:
من کاری به بحث گرافیک نداشتم داشتم !؟ :-/ :دی اوشون گفتن مارچ من هم گفتم مارچ این میاد :دی ولی اگه خیلی علاقه مندی باید بگم I :SS به غیر از گرافیک چیزی نداره تایتانفال هم همه چی داره به غیر از گرافیک ، حالا این که کدوم بهتره به عهده ی ملت :دی
شوخیه جالبیه :دی

اگه نظر شخصیه که هیچی ....

ولی اگه فکت صادر کردی ... ادم متاسف میشه میاد تو این فروم این نظرات کارشاناسانه ای رو میخونه ... جوری که انگار منتقد edge و نسخه ریویو رسیده دستش بازی رو تست کرده ....

نکنید این کار را رو تو رو به خدا ....

این همه تریلر از بازی نشون داد ... نسخه های قبلی بازی های خوب و سرگرم کننده بودن ... حالا بعضی ها ..........................

بحث نک و رایس هم نیست

- - -ویرایش - - -

سخنان کرایتک در مورد X1 البته مهم نیست کرایتک شرکت از خود باخته ای هست ! البته سوادشون هم از این بابت گرافیک از استودیوهای دیگه کمتره !

البته اینها همش تعریفت دروغی هستند باور نکنید .

ولی محض اطلاع که DF انالیز کرده RYSE را و بجای اینکه بازی را با CG مقایسه کنه و اومده با فیلم مقایسه کرده مهم نیست ! البته کنارش هم گفته کرایسیس 3 با تنظیمات اخر سری کارت گرافیک های تایتان را به زانو در میاره ! ولی این RYSE با اینکه در حد کرایسیس و بهترش هست داره مثل هلو رو X1 اجرا میشه !

ولی بدبخت X1 اونقدر سخت افزار زباله داره که COD را نمیتونه بیشتر از 720 اجرا کنه چون مشکل تو خود X1 هست و به هیچ چیزی هم ربطی نداره :(

تا اونجا که یادمه این حرف رو برای افت فریم cod روی ps4 هم زده بود و گفته بود مشکلی نیست چون این بازی روی 1080 این کارت گرافیک رو به چالش میکشه ...

ولی بدبخت X1 اونقدر سخت افزار زباله داره که COD را نمیتونه بیشتر از 720 اجرا کنه چون مشکل تو خود X1 هست و به هیچ چیزی هم ربطی نداره

GS تو نقد کنسول ها گفته سخت افزار PS4 قوی تره. البته این به معنی ضعیف بودن X1 نیست. X1 فقط از PS4 ضعیف تره، همین. دیگه انقدر بر این موضوع تاکید شده که انکارش یه ذره... بگذریم!

سرنی که معمار PS4 هم هست در مورد سخت افزار PS4 گفته کار باهاش راحته و میشه زود باهاش کنار امد اما استفاده از همه پتانسیل هاش زمان بره. فکر کنم مثلا تکنولوژی Cell هم تو کنسول هست و بعدا فرست پارتی ها خصوصا بتونن ازش استفاده کنن.

در کل کسی مدعی نیست و نباید باشه که X1‌ کنسول ضعیفیه. فقط از PS4 ضعیف تره. این بحث ها هم که ضعفش بخاطر پیچیدگیش هست و بعدا شق القمر میکنه بیشتر Fanboy Dream. موضوعات رو تو هم قاتی نکن! فرخ خودتم میدونی تو انحصاری ها هیچ وقت X1‌ نمیتونه بازی داشته باشه رو دست PS4 بلند بشه (گرافیک). یعنی اگه بخوایم بر اساس این نسل نظر بدیم همینطوره و قدرت سخت افزارها هم نشون میده که سخته این قضیه بهم بریزه! تو بازی های مولتی هم که خودت میگفتی ملاک مقایسه قدرت سخت افزار هست به وضوح برتری با PS4 بوده! قابل انکار هم نیست. همه چیز شفافه. بیشتر حرف هایی هم که دوستان میزنن بیشتر توجیهات صد من یه غاز. مثلا نسل گذشته بیشتر بودن جزییات روی برگ درختان در نسخه X360 کاملا دال بر برتری سخت افزاری X360 بود اما این نسل اختلاف تو رزولوشن، فریم ریت، انواع و اقسام تکنیک ها و.... صرفا یه چیز بیهوده که اصلا مهم نیست! مثلا اینکه فلان بازی رو ps4 رزولوشن 1080 داره اما روی X1 مثلا 720 هست اصلا برتری نیست و بیهوده محسوب میشه اما 1080 بودن F5 نمایش قدرت لایضال کنسول و معجزات تکنولوژی های میلیاردی مایکرو.

فرخ واقعا بیخیال شو. تو بازی های مالتی که فعلا نتیحه رو واگذار کردید و دچار مشکلات بزرگی هستید که اظهر من الشمس هست. تو بازی های انحصاری هم... خوب شب دراز است و غلندر بیدار! ببینیم مایکرو چی ساخته! هم BT و هم 343. مقایسشون با UC4 و Order جالب میشه.

در مورد گرافیک Forza باید بگم با اینکه تو AA یمقدار ضعف داره ولی از طرف دیگه فیزیک فوقالعاده ای داره که تو کنسول نظیرش وجود نداره و به گفته T10 بار پردازشی سنگینی میطلبه، جزیات ماشین هابطور عجیبی بالاست و واقعا نسل بعدیه، نورپردازی عالی و ریالیستیکی هم داره و با این حال بازی داره تو رزولیشن 1080p و 60fps کاملا ثابت اجرا میشه که حتی یک بار هم یدونه فریم نمیاد پایین که این نشون میده فریم بازی خیلی دست بالا گرفته شده و داره تو فریم بالاتر از 60 ران میشه که یک بار هم افت نمیکنه، این نشون میده که این بازی از لحاظ تکنیکال غولیه و T10 کار بزرگی انجام داده

اقا یکی تکلیف ما رو معلوم کنه ... یه جا که فریم روی 20 .... و 15 .... زولیشن 720 -900 ویِژوال و جزئیات و تعداد زامبی مهم میشه ... و از این حرف ها .... وقتی هم که یه بازی با گرافیک نصف تریلر ها میاد بیرون ... (چقدر زدن تو سر ما سر e3 2005) عملا سر مردم کلاه میزارن .. جزئیات و غیره اون چیزی که قرار بود باشن نیست .... رزولیشن و فریم کار بزرگ و با عظمت میشه

قبول کنید 8 ماهه داره sophistry میکنید و هی از این در میکوبید به اون در .... کاش حداقل این xbone حک شد بود ... یه دلیلی میدونستیم وجود داره برای این کارا ....

درسته فقط ریط کامنت شما به پستی که من دادم؟
صحبت از بازی های خطی تر کردی که بعدها قراره با HALO 5 مقایسه بشن. خواستم اشاره کنم در صورت خطی بودن بازی های دیگه دلیلی نشه که HALO 5 رو احیاناً از لحاظ گرافیکی، هوش مصنوعی و یا فیزیک برتر بدونید. ;)

GS تو نقد کنسول ها گفته سخت افزار PS4 قوی تره. البته این به معنی ضعیف بودن X1 نیست. X1 فقط از PS4 ضعیف تره، همین. دیگه انقدر بر این موضوع تاکید شده که انکارش یه ذره... بگذریم!

سرنی که معمار PS4 هم هست در مورد سخت افزار PS4 گفته کار باهاش راحته و میشه زود باهاش کنار امد اما استفاده از همه پتانسیل هاش زمان بره. فکر کنم مثلا تکنولوژی Cell هم تو کنسول هست و بعدا فرست پارتی ها خصوصا بتونن ازش استفاده کنن.

در کل کسی مدعی نیست و نباید باشه که X1‌ کنسول ضعیفیه. فقط از PS4 ضعیف تره. این بحث ها هم که ضعفش بخاطر پیچیدگیش هست و بعدا شق القمر میکنه بیشتر Fanboy Dream. موضوعات رو تو هم قاتی نکن! فرخ خودتم میدونی تو انحصاری ها هیچ وقت X1‌ نمیتونه بازی داشته باشه رو دست PS4 بلند بشه (گرافیک). یعنی اگه بخوایم بر اساس این نسل نظر بدیم همینطوره و قدرت سخت افزارها هم نشون میده که سخته این قضیه بهم بریزه! تو بازی های مولتی هم که خودت میگفتی ملاک مقایسه قدرت سخت افزار هست به وضوح برتری با PS4 بوده! قابل انکار هم نیست. همه چیز شفافه. بیشتر حرف هایی هم که دوستان میزنن بیشتر توجیهات صد من یه غاز. مثلا نسل گذشته بیشتر بودن جزییات روی برگ درختان در نسخه X360 کاملا دال بر برتری سخت افزاری X360 بود اما این نسل اختلاف تو رزولوشن، فریم ریت، انواع و اقسام تکنیک ها و.... صرفا یه چیز بیهوده که اصلا مهم نیست! مثلا اینکه فلان بازی رو ps4 رزولوشن 1080 داره اما روی X1 مثلا 720 هست اصلا برتری نیست و بیهوده محسوب میشه اما 1080 بودن F5 نمایش قدرت لایضال کنسول و معجزات تکنولوژی های میلیاردی مایکرو.

فرخ واقعا بیخیال شو. تو بازی های مالتی که فعلا نتیحه رو واگذار کردید و دچار مشکلات بزرگی هستید که اظهر من الشمس هست. تو بازی های انحصاری هم... خوب شب دراز است و غلندر بیدار! ببینیم مایکرو چی ساخته! هم BT و هم 343. مقایسشون با UC4 و Order جالب میشه.

64300563020926069155.gif

تو رو به خدا با کی بحث میکنی ... اینها اکثر طرفداریشون ...به خاطر کمپانی و ملیت کمپانیه .... وگرنه خودشونم 2+2=4 . رو بهتر از من تو بلدن .. البته به غیر از مسئله هک و کپی خوری

Gartall

من همیشه مخالف گیف گذاشتن و مسخره بازی هستم، چون به وضوح نشون دهنده ضعف طرف مقابل هست. حرفی برای گفتن داشتی قطعا میزدی. در هر صورت از بازی سازها بگیر تا منتقدها و سایت ها و مجلات گفتن کنسول قوی تر PS4 هست و بازی های مولتی هم روی X1 ... دیگه این بحران 720 رو ما در نیاوردیم. همین DF و دوستان مطرح کردنش. حالا یا منطقی عمل میکنی و قبول میکنی، یا کماکان در این عقیده به سر میبری که نه الا و للا فلان و است و بهمان که در هر صورت برای من مهم نیست. خوش باشی.

سخنان کرایتک در مورد X1
البته اینها همش تعریفت دروغی هستند باور نکنید

طبق اصل کسی که داره بازی انحصاری میسازه تعریفاش هیچ اهمیتی نداره باید ذکر کنم که کرایتک 8 صفحه هم تعریف میکرد باز هم هیچ اهمیتی نداشت :)

البته این کرایتک که حقه باز بود چی شد الان حرفش سند شده ؟! ;;)

Kayne@

مصطفی کلمه Veryhigh پتنتش واسه منه، چند بار استفاده کردی بدون اجازه الان میرم شکایت میکنم :d

من نه فن کنسول خاصیم و نه با شرکتی دشمنی و پدرکشتگی دارم ولی دقیقآ مشابه همین جوی که الان توی سایت حاکمه رو به همین شدت توی سالهای اول نسل قبل هم دیدم
اما چیزی که بیشتر در خاطرم مونده این بود که تا یه مدت ملت فقط میومدن از Genji Days of the Blade و چند تا دیگه از بازیهای لانچ PS3 عکس میذاشتن و به بقیه میگفتن بیاید قدرت اژدهاتونو تحویل بگیرید !!
ولی بعدها همه دیدن که روی همون دستگاه هم چه چیزایی آمد
به نظرم به جای جنگ اعصاب راه انداختن و قضاوت در مورد کارایی کل سیستم از روی چند تا عنوان لانچ بهترین کار برای همین نسل هم اینه که صبر کنید و ببینید دستگاههای مورد علاقتون توی سالهای اینده واقعا در عمل چند مرده حلاجن

بعضیا انتظار داشتن کرایتک که ryse رو روی xbox ساخته بیاد بگه : ryse بازی خیلی خوبیه و ما از PS4 تشکر میکنیم که کنسول خوبی بود و اجازه داد بیشتر از قبل رو جزییات کار کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or