Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسم مرحله رو که دقیق نوشتم.اون دره هست که باید سه تا پروانه براش پیدا کنی.من دوتای رو پشت بوم ها رو پیدا کردم اما یکیش مونده نمیدونم چی کار کنم؟

اسم مرحله رو که دقیق نوشتم.اون دره هست که باید سه تا پروانه براش پیدا کنی.من دوتای رو پشت بوم ها رو پیدا کردم اما یکیش مونده نمیدونم چی کار کنم؟

فکر میکنم یادم اومد کجا رو میگی
قسمت پایین یکی از اون پشت بومهایی که پروانه پیدا کردی یه پازل مانند هست که باید حل کنی
به روی دیوارها دقت کن
به نظرم طریقه حل پازل هم اینطور بود که با فعال کردن یکی از مجیکها و نزدیک شدن به اون قسمت از دیوار و زدن دکمه RT با یه شکل خاصی روی دیوار قرمز و آبی میشه
ترتیبش رو هم یادم نمیاد

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

Last edited by a moderator:
مشکل در مرحله 5
من در اونجایی که با اون پیرمرده در یک میدان هستن که موجودات از داخل چاه بیرون میان و ما باید اون ستونها رو بندازیم روی چاهها گیر کردم
من ستون اولی رو میندازم ولی ستون دومی که زنجیر میندازم پشتش پیرمرده نمیاد کمک کنه یکی منو راهنمیی کنه

ممنون میشم

مشکل در مرحله 5
من در اونجایی که با اون پیرمرده در یک میدان هستن که موجودات از داخل چاه بیرون میان و ما باید اون ستونها رو بندازیم روی چاهها گیر کردم
من ستون اولی رو میندازم ولی ستون دومی که زنجیر میندازم پشتش پیرمرده نمیاد کمک کنه یکی منو راهنمیی کنه

ممنون میشم

اون موجودات به صورت گروه گروه میان شما هر دفعه که میان باید کامل از بین ببریشون بعد بری سراغ ستونها در ضمن سریع برو سراغ ستونها تا قبل از اینکه گروه بعدی نیومدن

فکر میکنم یادم اومد کجا رو میگی
قسمت پایین یکی از اون پشت بومهایی که پروانه پیدا کردی یه پازل مانند هست که باید حل کنی
به روی دیوارها دقت کن
به نظرم طریقه حل پازل هم اینطور بود که با فعال کردن یکی از مجیکها و نزدیک شدن به اون قسمت از دیوار و زدن دکمه RT با یه شکل خاصی روی دیوار قرمز و آبی میشه
ترتیبش رو هم یادم نمیاد

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

همه ی این کارها رو کردم اما یکیش هنوز مونده:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

همه ی این کارها رو کردم اما یکیش هنوز مونده:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
منم یکم کمک میکنم
ببین وقتی اون معما رو حل کردی که روی دیوار 3 تا داریره هست .بعدش میتونی از طریق مجسمه سمت راست برو اون طرف. فکر کنم اولین راهرو یک در سمت راست هست که درست معلوم نیست که دره! جلوتر میری یکی از همین چوب هایی که میکنه تو درا تا باز بشن روی زمین افتاده یکمی دقت کنی همون جا باید باشه . اون دو تا هم که بالای دو تا برج هستن

امیدوارم که درست باشه

آقا تو اون قسمت كه BLUE ROSE رو بايد پيدا كنم رو مرحله آخرش موندم، اصلا نميشه ردش كرد،مخصوصا اينكه 18 ثانيه بيشتر وقت نميده،هي هول ميشم:( ميگم هيچ قلق خاصي نداره كه از اون جريان برق بتونم رد شم؟؟؟

سلام،
کمکم کنید!!!!!! تو چپتر 10 قسمت اولش. بعد از اونجایی که اولین دفه با اون موجودایی که میرن تو تابوت مواجه میشی. بعدش ام تو کلید ارو می زارم تو بازوی یارو که دستش جا به جا میشه. وقتی از دسته میام پایین نمی دونم چیکار کنم. سمت چپ جای 2 تا کلید سمت راستم هم اون ته وقتی میری چندتا تابوت ولی هیچ موجودی نمیاد!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:((:((

آقا تو اون قسمت كه BLUE ROSE رو بايد پيدا كنم رو مرحله آخرش موندم، اصلا نميشه ردش كرد،مخصوصا اينكه 18 ثانيه بيشتر وقت نميده،هي هول ميشم:( ميگم هيچ قلق خاصي نداره كه از اون جريان برق بتونم رد شم؟؟؟

باید اون رنگها رو به این ترتیب بچینی تا ماکزیمم تایم رو داشته باشی:
قرمز-آبی-صورتی-سبز-زرد

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید

Last edited by a moderator:
سلام،
کمکم کنید!!!!!! تو چپتر 10 قسمت اولش. بعد از اونجایی که اولین دفه با اون موجودایی که میرن تو تابوت مواجه میشی. بعدش ام تو کلید ارو می زارم تو بازوی یارو که دستش جا به جا میشه. وقتی از دسته میام پایین نمی دونم چیکار کنم. سمت چپ جای 2 تا کلید سمت راستم هم اون ته وقتی میری چندتا تابوت ولی هیچ موجودی نمیاد!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:((:((

شما برو سمت راست یه جایی هست که یه شوالیه یا یه اسکلت (دقیقا یادم نیست) افتاده به صورت تکیه داده به دیوار
کنار اون سمت راستش یه راهرو مانند هست که باید با نگه داشتن LT و حرکت دادن LS به سمت جلو وارد اون بشی
فقط راهرو خیلی معلوم نیست باید یه کم با دقت نگاه کنی

• Like
Reactions: hitman rocker
شما برو سمت راست یه جایی هست که یه شوالیه یا یه اسکلت (دقیقا یادم نیست) افتاده به صورت تکیه داده به دیوار
کنار اون سمت راستش یه راهرو مانند هست که باید با نگه داشتن LT و حرکت دادن LS به سمت جلو وارد اون بشی
فقط راهرو خیلی معلوم نیست باید یه کم با دقت نگاه کنی
ایول!!!!!!!! آقا دستت درد نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<

دوستان چطوری باید combo ها رو بخری؟
اصلا در بازی خرید و فروش هست مگه؟:d

یکی کامل توضیح میده؟
اخه من از اول دارم میرم هیچ combo جدیدی اضافه نشده!

دوستان چطوری باید combo ها رو بخری؟
اصلا در بازی خرید و فروش هست مگه؟:d

یکی کامل توضیح میده؟
اخه من از اول دارم میرم هیچ combo جدیدی اضافه نشده!
شما دکمه back رو که بزنی وارد منوی کمبوها میشی.

بچه ها آخرین مرحله از Chapter 9 .یعنی Music box .
من الماس قرمز .سبز و صورتی رو پیدا کردم اما ما بقی نمیدونم چجوریه کسی میدونه؟:d

هر کدوم از رنگها یک کار رو انجام میده مثلا یکی اون سکوها رو فعال میکنه و یکی دیگه تیغها رو غیر فعال میکنه شما باید هر رنگ رو که به دست میاری از اون برای به دست آوردن رنگ بعدی استفاده کنی و وقتی دو یا سه رنگ رو به دست آوردی باید ببینی برای به دست آوردن رنگ بعدی به ترتیب چه موانعی بر سر راه شما هست و به همون ترتیب رنگها رو بچینی

• Like
Reactions: DeanAmbrose

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or