Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازیو تموم کردم ولی اخر بازی خیلی مبهم بود ! zobek به گابریل میگه کمکم کن شیطونو متوقف کنم یا هر دومونو نابود میکنه بعد بهش میگه اگه کمک کنی فانی میشی! ما که نفهمیدیم چی شد !
از برادرانی که داستانو فهمیدن اگه یه توضیح کوچولو بدن ممنون میشم!
گابریل نامیرا شده بود واسه همین زوبک میگه اگه کمک کنی شیطونو متوقف کنیم منم کمکت میکنم از این درد نامیرایی در بیای.فقط نمیدونم زوبک چرا نمرده.

دوباره گیر کردم
باسلام
من تو چپتر دهم وقتی اولین کلید را از اون تابوت در میاورم و روی سپر میندازم مجسمه یه تکان میخوره و من جلوتر میرم حالا مشکلم اینجاست که جلوتر یک مجسمه است که دوتا کلید میخواد هر طرفی میرم چیزی نیست الا اون روبرو که سه تا تابوت است اما هیچ کاری نمیشه کرد یک دست هم اون بالا است که رویش میروم ولی هیچی ممنون میشم راهنمائی ام کنید این دو تا کلید کجاست؟

دوباره گیر کردم
باسلام
من تو چپتر دهم وقتی اولین کلید را از اون تابوت در میاورم و روی سپر میندازم مجسمه یه تکان میخوره و من جلوتر میرم حالا مشکلم اینجاست که جلوتر یک مجسمه است که دوتا کلید میخواد هر طرفی میرم چیزی نیست الا اون روبرو که سه تا تابوت است اما هیچ کاری نمیشه کرد یک دست هم اون بالا است که رویش میروم ولی هیچی ممنون میشم راهنمائی ام کنید این دو تا کلید کجاست؟
فکر کنم فهمیدم کجایی . همونجا که وسط بیابونی دیگه ؟
اونجا باید بری سمت راست یه جایی هست حالت راهرو داره اونو تا ته برو بعد سمت راست یه سوراخی هست که در حالت معمولی دیده نمیشه. میری تو اون و ادامه ی بازی

فکر کنم فهمیدم کجایی . همونجا که وسط بیابونی دیگه ؟
اونجا باید بری سمت راست یه جایی هست حالت راهرو داره اونو تا ته برو بعد سمت راست یه سوراخی هست که در حالت معمولی دیده نمیشه. میری تو اون و ادامه ی بازی
باسلام
=====
ممنونم استاد عزیز =d>=d>

دوستان بعد از مرحله که یه غول سبز هست کنار قبرستون بعد از این یه مرحله ای هست که میگه باید 5 تا شکل پیدا کنی میشه تو این مرحله ما رو کامل راهنمائی کنید

واقعا بازی فوق العاده ایی بود مخصوصا این چند مرحله آخرش خیلی جذاب بود

خیلی دلم به حال گبریل سوخت واقعا چیزی نمونده بود که اشکم در بیاد مخصوصا اون لحظه که گفت "من هنوز نمیتونم بمیرم ... نمیتونم زندگی کنم "

گبریل یکی از شخصیت های جالبی بود که توی بازی های چند سال اخیر دیدم یه شخصیت ساکت و کم حرف ولی جدی ، که برای رسیدن به عشقش دست به هر کاری زد و آخرش هم تنها موند

این بازی بدون شک یکی از شاهکار های Konami توی چند سال اخیره

و به همه توصیه میکنم حتما این بازی رو تهیه کنند و زیاد هم عجله نکنند و دلسرد نشن اگه دیدن مراحل اولیه بازی زیاد جالب نیست ، چون چند تا چپتر اول بازی جذاب نبود ولی هر چی میگذره بازی جذابتر و حساستر میشه

آخرین ویرایش:
منم بازیو تموم کردم .خدایی شاهکار بود گرافیک زیبا -گیم پلی عالی- داستان جذاب.دیگه چی میخوایید؟!یکی از بهترین های 2010 بود بی تردید. فقط نمیدونم چرا امتیازاش این طوری شد.مخصوصا گیم اسپات و ign .

این بازی رفت جزء بهترین بازیهای کامپیوتری عمرم
واقعا من هم نمیدونم چرا بعضی سایتها امتیازات خیلی خوبی ندادن
من معمولا از این سبک بازیها خوشم نمیاد حتی gow3 رو که یکی از بهترین بازیهای این سبک هست رو تا اواسط بازی رفتم و نصفه کاره ول کردم اما واقعا گیم پلی و گرافیک و روند این بازی برای من جالب بود
حتی کم پیش میاد من از غول در بازیها خوشم بیاد ولی مبارزه با غولهای این بازی با وجود این که روی درجه سختی بالا هم بازی میکردم برام جالب بود
نمره من به این بازی 9.5/10
اگر اندک مشکلات دوربین بازی نبود نمره 10 رو میدادم

من تا 2 ساعت تو کف پایان بازی بودم. از این بازی اصلا انتظار نداشتم. اما واقعا من رو قافلگیر کرد. بازی بزرگ و بسیار خوبی هست.

DLC جدید برای این بازی تائید شد:

خظر داستانی. وارد نشوید :دی
اگر یادتون باشه بعد از کشتن عروسک های لورآ (دختر خون آشام) از اون هیچ خبری نمیشه. حالا گبریل برای کمک کردن به اون دوباره باید به قلعه برگرده.

سلام
من در مرحله chromatic observatory گیر کردم
در این مرحله در یک سالن مستطیل شکل در هر گوشه سالن وقتی روی سنگ فرش راه می روی آن قسمت روشن می شود ولی وقتی به سمت گوشه بعد می روی خاموش می شود
یعنی فقط 4 گوشه مستطیل با ضربه زدن به زمین روشن می شود
نمی دانم باید چکار کنم و چطوری ردش کنم
در صورت امکان راهنمایی کنید
ممنون

سلام
من در مرحله chromatic observatory گیر کردم
در این مرحله در یک سالن مستطیل شکل در هر گوشه سالن وقتی روی سنگ فرش راه می روی آن قسمت روشن می شود ولی وقتی به سمت گوشه بعد می روی خاموش می شود
یعنی فقط 4 گوشه مستطیل با ضربه زدن به زمین روشن می شود
نمی دانم باید چکار کنم و چطوری ردش کنم
در صورت امکان راهنمایی کنید
ممنون
باسلام
=====
دوست عزیز من هم همین مشکل را داشتم اما جناب نویدN A V i D iii کمکم کردند جواب ایشان هم این بود
ببین اون جا که وارد میشی اولش یه سری کاشی روی زمین هستش که 4 تا گوشه ی اونارو برات روشن میکنه . شما میری رو یکیشون می ایستی بعد Magic Shadow رو فعال میکنی LT + Left Analog رو میزنی حالا به هر سمتی که لازم بود . باید با سرعت این کارو انجام بدی تا تمام کاشی ها همزمان با هم روشن بشن و در باز شه برات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or