Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کمک کمک در چپتر 4
آقا بعد از اینکه این جونور که لوازمو می دزده می گیرم هر کاری می کنو در کاخ باز نمی شه.
باسلام
=====
دوست عزیز شما روبروی درب میری وبازدن دکمهRBواستفاده از Magic Shadow رو فعال میکنی LT رو میزنی وانالوگ را رو به جلو میدی تا درب را بشکند و وارد کاخ شود همانطوری که در اول این چپتر در کوهستان درب چوبی را شکستی

کمک در مرحله 5
آقا مرسی مرحله 4 رو رفتم ولی مرحله پنج اونجا که باید نورو با کمک یارم به چهار جهت بتابونم گیر کردم

یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه چطور می شه وارد قسمت مجیکها بشم
یا کمبو بخرم

Last edited by a moderator:
نمیدونم دوستان Game Of The Year 2010 رو از سایت GT دنبال میکنند یا نه ولی جالب بود توی جوایز امروزه یکی از کاندیدا های ناامید کننده ترین بازی سال Castlvania Lords Of The Shadow بود

نمیدونم GT چه انتظاری از این بازی داشته که الان کاندیدای ناامید کننده ترین بازی سالش کرده

نمیدونم دوستان Game Of The Year 2010 رو از سایت GT دنبال میکنند یا نه ولی جالب بود توی جوایز امروزه یکی از کاندیدا های ناامید کننده ترین بازی سال Castlvania Lords Of The Shadow بود

نمیدونم GT چه انتظاری از این بازی داشته که الان کاندیدای ناامید کننده ترین بازی سالش کرده

واقعا؟:-o
من از بچگی با میکرو بازی میکردم تا الان که بازیهای نسل جدید رو تجربه میکنم
این بازی یکی از بهترین بازیهایی بود که من تجربه کردم

دوستان من در چپتر 3 قسمت اول که نوشته three towers گیر کردم.یه دری هست که باید 3 تا از اون دخترهای پروانه ای رو براش پیدا کنی من دو تاش رو پیدا کردم اون سومی داره اعصابم رو خورد می کنه لطفا راهنمایی کنید

این بازی از خیلی جهات یکی از بهترینها بود
با اینکه تم هایی از تقلید تو بعضی از جاها شدیدا به چشم میامد
ولی از یک جنبه خیلی ها رو ( به خصوص castle بازها ) نا امید کرد
اون هم عدم وفاداری به داستانه کلی و رونده بازیهای قبلی بوده

ولی در هر حال کاندید شدن برای نا امید کننده ترین بازیه سال حقش نیست

کمک من مرحله 7 هستم یا 8 یادم نیست اونجا که تایتان های سنگی تو باتلاق هستند تکون نمیخوردن ما از روشون هرکت میکنیم ...بعد یه جا 2 تا سنگ هست که 2تا تیکش نیست من هرچی میگردم پیدا نمیکنم فقط یه 3 تا تابوت هست که میدونم باید بلند شند من بزنمشون بعد 2 تا تیکه رو ازشئن بگیرم ولی بلند نمیشند کمک

کمک من مرحله 7 هستم یا 8 یادم نیست اونجا که تایتان های سنگی تو باتلاق هستند تکون نمیخوردن ما از روشون هرکت میکنیم ...بعد یه جا 2 تا سنگ هست که 2تا تیکش نیست من هرچی میگردم پیدا نمیکنم فقط یه 3 تا تابوت هست که میدونم باید بلند شند من بزنمشون بعد 2 تا تیکه رو ازشئن بگیرم ولی بلند نمیشند کمک

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1224293&postcount=663

من جاي اون تايتان گنده گير كردم هر موقع ميرم نزديكش از آسمون گلوگه آتيش مياد .
چيزي به پاشم نمي تئنم بند كنم.
كمكم كنيد لطفا.

من جاي اون تايتان گنده گير كردم هر موقع ميرم نزديكش از آسمون گلوگه آتيش مياد .
چيزي به پاشم نمي تئنم بند كنم.
كمكم كنيد لطفا.
باید یه زمان خاصی رو عقب وایسی بعدش به طرفت سنگ برتاپ میکنه بگیریش پرت کنی به سمت خودش

ما آدم نبودیم؟جواب ما رو ندادید؟
شما آقایی !
بنده نمیتونم جوری توضیح بدم که کجا باید بری چون اگه درست یادم باشه کلا یه جوری بود اونجا . پیچ در پیچ

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or