nebuchadnezzar
کاربر سایت
اسم مرحله رو که دقیق نوشتم.اون دره هست که باید سه تا پروانه براش پیدا کنی.من دوتای رو پشت بوم ها رو پیدا کردم اما یکیش مونده نمیدونم چی کار کنم؟
اسم مرحله رو که دقیق نوشتم.اون دره هست که باید سه تا پروانه براش پیدا کنی.من دوتای رو پشت بوم ها رو پیدا کردم اما یکیش مونده نمیدونم چی کار کنم؟
مشکل در مرحله 5
من در اونجایی که با اون پیرمرده در یک میدان هستن که موجودات از داخل چاه بیرون میان و ما باید اون ستونها رو بندازیم روی چاهها گیر کردم
من ستون اولی رو میندازم ولی ستون دومی که زنجیر میندازم پشتش پیرمرده نمیاد کمک کنه یکی منو راهنمیی کنه
ممنون میشم
فکر میکنم یادم اومد کجا رو میگی
قسمت پایین یکی از اون پشت بومهایی که پروانه پیدا کردی یه پازل مانند هست که باید حل کنی
به روی دیوارها دقت کن
به نظرم طریقه حل پازل هم اینطور بود که با فعال کردن یکی از مجیکها و نزدیک شدن به اون قسمت از دیوار و زدن دکمه RT با یه شکل خاصی روی دیوار قرمز و آبی میشه
ترتیبش رو هم یادم نمیاد
ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

منم یکم کمک میکنمهمه ی این کارها رو کردم اما یکیش هنوز مونده![]()
ميگم هيچ قلق خاصي نداره كه از اون جريان برق بتونم رد شم؟؟؟

آقا تو اون قسمت كه BLUE ROSE رو بايد پيدا كنم رو مرحله آخرش موندم، اصلا نميشه ردش كرد،مخصوصا اينكه 18 ثانيه بيشتر وقت نميده،هي هول ميشمميگم هيچ قلق خاصي نداره كه از اون جريان برق بتونم رد شم؟؟؟
سلام،
کمکم کنید!!!!!! تو چپتر 10 قسمت اولش. بعد از اونجایی که اولین دفه با اون موجودایی که میرن تو تابوت مواجه میشی. بعدش ام تو کلید ارو می زارم تو بازوی یارو که دستش جا به جا میشه. وقتی از دسته میام پایین نمی دونم چیکار کنم. سمت چپ جای 2 تا کلید سمت راستم هم اون ته وقتی میری چندتا تابوت ولی هیچ موجودی نمیاد!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟؟؟![]()
ایول!!!!!!!! آقا دستت درد نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<شما برو سمت راست یه جایی هست که یه شوالیه یا یه اسکلت (دقیقا یادم نیست) افتاده به صورت تکیه داده به دیوار
کنار اون سمت راستش یه راهرو مانند هست که باید با نگه داشتن LT و حرکت دادن LS به سمت جلو وارد اون بشی
فقط راهرو خیلی معلوم نیست باید یه کم با دقت نگاه کنی
دوستان چطوری باید combo ها رو بخری؟
اصلا در بازی خرید و فروش هست مگه؟:d
یکی کامل توضیح میده؟
اخه من از اول دارم میرم هیچ combo جدیدی اضافه نشده!
بچه ها آخرین مرحله از Chapter 9 .یعنی Music box .
من الماس قرمز .سبز و صورتی رو پیدا کردم اما ما بقی نمیدونم چجوریه کسی میدونه؟:d