Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان جان من کمک کنید

یه مرحله هست دختره رو کوله غوله هست و میگه برای فعال کردن یه مجسمه باید 3 تا کریستال تاریک پیدا کنیم...من دوتاشو پیدا میکنم ...بعد میرسم به یه چیزی شبیه دایره که رفته تو زمین و پیغام میده که یه قدرت رو آپگرید کنم...منم همشو خرج بقیه آپگرید ها کرد
برای اینکه سومیش رو پیدا کنم باید اون دایره تو زمین رو کاریش کنم یا نیازی نیست و سومیش جایه دیگس؟

جونت بی بلا
یه جایی هست که از دیوار با سلاح بالا میری وقتی میرسی بالا برگرد یکی اون گوشه هست
یکی دیگه هم یه جا یه چاه مانند هست که یه غول میاد بیرون در اون محوطه بین دو تا دیوار

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: محمد رضا mr
جونت بی بلا
یه جایی هست که از دیوار با سلاح بالا میری وقتی میرسی بالا برگرد یکی اون گوشه هست
یکی دیگه هم یه جا یه چاه مانند هست که یه غول میاد بیرون در اون محوطه بین دو تا دیوار

خوب 3 تا میخاد...فکر کنم من همین 2 تا رو پیدا کردم#:-s

خوب 3 تا میخاد...فکر کنم من همین 2 تا رو پیدا کردم#:-s

سومی هم یه جایی هست که چند تا موجود میان باید از بین ببریشون اگر دقت کنی اون طرف یه جایی هست که فاصله زیادی داره و نمیشه بپری
از کنار دیوار یه جایی هست که میتونی بگیری بری اون طرف

• Like
Reactions: Thomas_Anders
ردش کردم....حالا رسیدم اینجا

یه جا میرسم یه موجود کوچیک میخایم بزنیم غیب میشه....بعد میرسیم به یه محوطه که یه در هست....اونو چطوری باید باز کنم...یه پیغام هم بالاش میاد یادم رفت چی بود..(نکته:تو صحنه ای که موجود رو میبینیم مسخرمون میکنه و پشتش رو میذاره طرف ما:d)

Last edited by a moderator:
ردش کردم....حالا رسیدم اینجا

یه جا میرسم یه موجود کوچیک میخایم بزنیم غیب میشه....بعد میرسیم به یه محوطه که یه در هست....اونو چطوری باید باز کنم...یه پیغام هم بالاش میاد یادم رفت چی بود..(نکته:تو صحنه ای که موجود رو میبینیم مسخرمون میکنه و کونش رو میذاره طرف ما:d)

تا اون موجود رو پیدا نکنی و قدرتاتو ازش پس نگیری نمی تونی کاری بکنی.
یه ذره همون محوطه رو بگردی پیداش می کنی

• Like
کسی داستان بازی خوب گرفته یه تو ضیحی بده من ؟؟؟
اگه کسی بازی رو نرفته نبینه

مثلا اونجایی که بعد از بازی شطرنج شیطانی با اون دختر که بعد میاد میگه که تقلب کردی و عروسک ها شو میندازه به جون ما... آخرش که بی حال افتاده و زنش میاد اونجا چی میشه که اون دختر شطرنج بازه بی خیال میشه و یه دست میگشه رو سره زنه یارو بعد میزاره میره؟؟؟؟
یا آخره بازی چی میشه که زنت می زاره میره؟؟؟؟
یا آخره آخره بازی که گابریل به اون شکل در امده بود به خاطر استفاده از ماسک رو زمین بود؟؟؟؟

خب ما هم بازی رو بالاخره تموم کردیم به سلامتی :دی یکی از بهترین تجربه های X360 بود . وافعا فوق العاده بود و فوق العاده هم حال کردم !
کل بازی یه طرف آخر داستان یه طرف ...

سلام...همون موجود کوچیک رو گرفتم و قدرتشو گرفتم...حالا چجوری درو باز کنم؟؟؟ هر کاری میکنم باز نمیشه

فکر کنم باید اول از شادو مجیگ قرمز(RB) استفاده کنی بعد باید با LT روی یکی از انالوگ R یا L فشار بدی

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید

آخرین ویرایش:
یه مسلمون کمک کنه::)

رسیدم به یه راهرو که تهش یه دره....اینطرف راهرو یه چیزی تو دیواره وقتی بهش مشت قدرتی میزنیم اونطرف در باز میشه و همچنین وسط راهرو هم خارهای آهنی از زمین میزنه بیرون....من تا بخام به دره برسم در میاد پایین و بسته میشه....باید چیگار کنم؟

یه مسلمون کمک کنه::)

رسیدم به یه راهرو که تهش یه دره....اینطرف راهرو یه چیزی تو دیواره وقتی بهش مشت قدرتی میزنیم اونطرف در باز میشه و همچنین وسط راهرو هم خارهای آهنی از زمین میزنه بیرون....من تا بخام به دره برسم در میاد پایین و بسته میشه....باید چیگار کنم؟
سلام
مشتو که زدی برو اونره تیغا وایستا تا در بسته بشه
بعد از همونور تیغا با چاقو بکوب به اونجا تا در باز شه بعد برو

• Like
سلام
لطفا یکی بگه تو اون مرحله که یه جایی شبیه صحرا هست و دست تایتان ها رو باید تکون داد تا راه باز بشه باید چه کرد.
وقتی می رم اواسط مرحله به یه جایی می رسه که باید سه تا شی رو پیدا کرد که اصلا معلوم نیست کجاست. ظاهرا سه تا شی رو باید داخل یه سخره بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or