Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
لطفا یکی بگه تو اون مرحله که یه جایی شبیه صحرا هست و دست تایتان ها رو باید تکون داد تا راه باز بشه باید چه کرد.
وقتی می رم اواسط مرحله به یه جایی می رسه که باید سه تا شی رو پیدا کرد که اصلا معلوم نیست کجاست. ظاهرا سه تا شی رو باید داخل یه سخره بکنم

شما برو سمت راست یه جایی هست که یه شوالیه یا یه اسکلت (دقیقا یادم نیست) افتاده به صورت تکیه داده به دیوار
کنار اون سمت راستش یه راهرو مانند هست که باید با نگه داشتن LT و حرکت دادن LS به سمت جلو وارد اون بشی
فقط راهرو خیلی معلوم نیست باید یه کم با دقت نگاه کنی

سلام
آقا من هم بازی رو تا آخرش رفتم. اون قسمتی هم که گیر کردم تقصیر من نبود چون سازنده ها اون قدر احمق بودن که راهی که برای مرحله در نظر گرفته بوده اند رو اصلا نشون ندادن. از راهنمایی دوستمون هم ممنونم اما از روی سایت گیم فکس نگاه کردم راهنماشو. بقیه بازی در قبل و بعد هم واقعا خیلی سخت نبود تا ریتم بازی خیلی کند نشه.
اما در مورد داستان هم باید بگم که داستان غیر از آخرش که آدمو قافل گیر می کنه خوب نبود. سازنده ها کلا با یه سری اعتقادات مسیحیت تحریف شده ی خودشون ور رفتن تا مثلا داستان خوب باشه. البته اینا عادت دارن که تو دین خودشون هم دست کاری کنن و برای جلب مخاطب هر چیزی رو به چالش بکشن.
اما در کل بازی خوب بود ولی خیلی خفن نبود. به قولی ریتمش مشکل داشت.
راستی هر کس داستان بازی رو کامل و دقیق سر در آورده یه کم حداقل در مورد گفت و گو های آخر بازی توضیح بده و البته سعی بشه بیشتر در مورد دموی بعد از تیتراژ توضیح داده بشه.
ممنون

سلام
آقا من هم بازی رو تا آخرش رفتم. اون قسمتی هم که گیر کردم تقصیر من نبود چون سازنده ها اون قدر احمق بودن که راهی که برای مرحله در نظر گرفته بوده اند رو اصلا نشون ندادن. از راهنمایی دوستمون هم ممنونم اما از روی سایت گیم فکس نگاه کردم راهنماشو. بقیه بازی در قبل و بعد هم واقعا خیلی سخت نبود تا ریتم بازی خیلی کند نشه.
اما در مورد داستان هم باید بگم که داستان غیر از آخرش که آدمو قافل گیر می کنه خوب نبود. سازنده ها کلا با یه سری اعتقادات مسیحیت تحریف شده ی خودشون ور رفتن تا مثلا داستان خوب باشه. البته اینا عادت دارن که تو دین خودشون هم دست کاری کنن و برای جلب مخاطب هر چیزی رو به چالش بکشن.
اما در کل بازی خوب بود ولی خیلی خفن نبود. به قولی ریتمش مشکل داشت.
راستی هر کس داستان بازی رو کامل و دقیق سر در آورده یه کم حداقل در مورد گفت و گو های آخر بازی توضیح بده و البته سعی بشه بیشتر در مورد دموی بعد از تیتراژ توضیح داده بشه.
ممنون

فقط یه جمله میشه در مورد اخر بازی گفت
the old friend change their place

دوستان سلام
رسیدم یه پازل که وسط یه اتاقه...شبیه یه ستون هستش....رو ستونه 3 تا دایره هست که میگه با RT میشه تکونشون داد...ولی موقعی که میزنم پیغام میده که باید یه چیزی رو پیدا کنم تا بتونم باهاش کار کنم و حرکت نمیکنن

دوستان سلام
رسیدم یه پازل که وسط یه اتاقه...شبیه یه ستون هستش....رو ستونه 3 تا دایره هست که میگه با RT میشه تکونشون داد...ولی موقعی که میزنم پیغام میده که باید یه چیزی رو پیدا کنم تا بتونم باهاش کار کنم و حرکت نمیکنن

سلام
داداش برگرد عقب همونجایی که برقارو قطعو وصل میکنی
یه مربع که در نظر بگیری اونجارو طرف چی تصویر اون بالا یکی از گوها هستش باید اونو بگیری که بعدش یه سگ اهنی میاد اونو میزنی میری سراغ سه تا دایره

سلام
داداش برگرد عقب همونجایی که برقارو قطعو وصل میکنی
یه مربع که در نظر بگیری اونجارو طرف چی تصویر اون بالا یکی از گوها هستش باید اونو بگیری که بعدش یه سگ اهنی میاد اونو میزنی میری سراغ سه تا دایره

حقیقتا نفهمیدم چی گفتی:d:d

الان میرم ببینم چی میشه

واقعا این بازی به شدت زیبا بود من که از همه چیش خوشم اومد فوق العاده بود
من 9.5 میدم از 10 اون نیم نمره هم به خاطر سختی یعضی از معماها و باس فایتها

داستانش که عالی بود آخرش بد جور غافلگیرمون کرد
به نظرم در ژانر خودش از نظر داستانی چیز جالبی بود

اقا میدونم سوالم خیلی مبتدی هست اما این بازی چطوری سیو میشه من هرکاری میکنم نمیتئنم سیو کنم حتی نمیتونم از بازی بیام بیرون با dashbord menue خارج میشم از بازی :d

ممنون میشم راهنمایی کنید بعد راستی بازی 2 تا سی دی داره من اولی رو نصب کردم رو هارد دارم بازی میکنم پس سی دی دوم واسه چس هست؟؟

اقا میدونم سوالم خیلی مبتدی هست اما این بازی چطوری سیو میشه من هرکاری میکنم نمیتئنم سیو کنم حتی نمیتونم از بازی بیام بیرون با dashbord menue خارج میشم از بازی :d

ممنون میشم راهنمایی کنید بعد راستی بازی 2 تا سی دی داره من اولی رو نصب کردم رو هارد دارم بازی میکنم پس سی دی دوم واسه چس هست؟؟

سیو رو خود بازی انجام میده
دیسک دوم هم از اواسط بازی نیاز میشه

بچه ها کمک کنید.........:x

رسیدم یه جایی که ماه و خورشید رو جابه جا میکنیم....یه سری اعداد و شکل رو هم تغییر میدیم...دمتون گرم

اقا اونو من یادم رفت هباید چکار کنی ولی برو تو اونجایی مقاله هارو جمع نیکنی ایکسو بزنی جواب پازلو بهت میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or