Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باید دور خیز کنی بعد تند تند A رو بزنی تا سگه شروع کنه به دویدن بعد هم بپر. کاری نداره.
فکر کنم اشتباه گفتیا :d
من یادم نیست چیکار می کردم ولی اگه با توجه به نوشته داخل عکس بگی باید LS رو دو بار به طرف جلو بزنی تا شروع به دویدن بکنه بعد A رو بزنیم تا از پل بپره .

آ
قا من تو چپتر 11 قسمت اولش گبر کردم همون جا که باید یه پرش با بال انجام بدم هرچی میپرم نمیتونم ردش کنم
این قسمت رو که میگم بعد از معما خورشید گرفتگی هست
یه جا هست باید از یه سکو به سکو دیگخ به صورت دو پرش رفت ولی هر چی میپرم به اون سکو دیگه نمیرسم
کمک کنید ممنون میشم

Last edited by a moderator:
خوب به سلامتی تموم شد بازی!
بازی خوبی بود
گیم پلی :8.5
داستان :9
گرافیک : 8.5
موسیقی و صدا :8

در کل :8.5

ولی عجب پایانی داشت! اگه شماره بعدیشو بسازن شاید تو زمان حال باشه!

راستی این لباس اسنیک دقیقا چجوری باز میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

آقا دست همگی درد نکنه مشکلم حل شد
همون بود باید از پاهای قدرتی و سرعت استفاده میکردم
خیلی حالم گرفته به خاطر هیچ الکی گیر کرده بودم
ممنون از همگی

Navid: چرا استفاده از اسپویلر را رعایت نمیکنین، حتما باید بیام پشت سر هم اخطار بدم تا از اسپویلر استفاده کنین؟

سلام

اقا من تو چپتر دوم قسمت 4 یا 5 اونجایی که 4تا کریستال می خواد گیر کردم هرکاری میکنم 3 تا بیشتر پیدا نمیشه کسی هست بتونه کمک کنه؟؟؟؟

سلام
اول از اقای A.T.HELLBOY تشکر بخاطر راهنمائی صفحه قبل :d
دوم مرحله 3 اینجا گیر کردم 2 تا شو پیدا کردم ولی سومی نمیدونم کجاست اولی که کنار اون 3 حلقه بود سمت چپ میرفتیم روی پشت بام و دومی هم بعد از فعال شدن حلقه ها و چرخیدن اون مجسمه ولی سومی نمیدونم کجاست ممنون میشم راهنمائی کنید

اقا من دوتا که خوبه یکیش رو بیشتر پیدا نکردم ممنون میشم جای دقیق دوتای دیگه رو برام مشخص کنید ممنون میشم
پیغام شد :d

آخرین ویرایش:
سلام
اول از اقای A.T.HELLBOY تشکر بخاطر راهنمائی صفحه قبل :d
دوم مرحله 3 اینجا گیر کردم 2 تا شو پیدا کردم ولی سومی نمیدونم کجاست اولی که کنار اون 3 حلقه بود سمت چپ میرفتیم روی پشت بام و دومی هم بعد از فعال شدن حلقه ها و چرخیدن اون مجسمه ولی سومی نمیدونم کجاست ممنون میشم راهنمائی کنید

اقا من دوتا که خوبه یکیش رو بیشتر پیدا نکردم ممنون میشم جای دقیق دوتای دیگه رو برام مشخص کنید ممنون میشم

درود بر همه
من بازی را تازه شروع کردم فقط می تونم بگم توضمینه گرافیک تا حالا همچین چیزی را ندیده بودم تو کنسول واقعا بی نظیر هست حتی تک تک برگ ها هم تکان می خورند خودم به شخصه فکر نمی کردم کنسول همچین چیزی را بتونه اجراکنه واقعا که عالی هست

درود بر همه دوستان
شرمنده شاید اینجا جاش نباشه
یک سوال من می خوام ویبره بازی را خاموش کنم ولی گزینه نداره !!!!! برا غیر فعال کردنش
راستی از بیرون دستگاه میشه این عمل انجام داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or