Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
رسیدم یه پازل که وسط یه اتاقه...شبیه یه ستون هستش....رو ستونه 3 تا دایره هست یکیش باز میشه میرم دشمنارو میکشم برمیگردم اون دوتاش چیکار کنم که میگه با RT میشه تکونشون داد...ولی موقعی که میزنم پیغام میده که باید یه چیزی رو پیدا کنم تا بتونم باهاش کار کنم و حرکت نمیکنن

پست شماره 740 رو ببین

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27992&page=50

من تو جادوگر دوم که جادوهات رو ازت میگیره گیر کردم
مرحله ی v قسمت اول هس
ممنون میشم کمک کنین
اگه اونجایی رو میگی جادوگره جلوی غار ایستاده میپری بهت برق میزنه....
باید با دکمه های جهت دار پایینی یه پروانه بفرستی تا هواسش پرت شه اون وقت بپری

درود بلاخره وقت شدبازی تموم کنیم بعد از چند ماه !!!!!
بازی به نصبت خوبی بود البته در گرافیک بازی تو بعضی جاها خوب کار نکرده بودند در کل بازی خوبی بود

سلام من تو مرحله 10 گیر کردام اونجایی که تایتانها تویه اب هستاند تایتان اولی حرکت میدام دیگه نمی دونام چیکار کونام خواهش میکنم کمک کنید .متشکرم

دوستان اپیزود 4 از این در نمیتونم جلوتر برم لطفا راهنمائی کنید :d

فكر كن مبرات زود باشه باز كردن اين در !!
هنوز جادوي سياه رو نگرفتي !! :d
بايد بري جلو و بعد توي مراحل بالاتر اون قدرت رو بگيري بعد بياي سراغ اين !!
يه جا ديگه گير كردي تو مرحله نه اينجا :d

بايد دارك مجيك رو فعال كني بعد left top رو نگه داري انرژيش كه جمع شد دسته رو بدي به سمت در تا با تنه بزنه ديوارو بشكونه !!
محض اطلاع وقتي كه قدرت دارك مجيك رو گرفتي و برگشتي بدوني چطوري بازش كني

[سلام لطف میکنید راهنمایی کنید من تو episod 10 موندام اونجایی که مجسمه ها تویی اب هستند مجسمه اول تکان میدام بعد نمی دونام چیکار کونام برای موبارزهم موجودی نمی یاد چیکار کونام مجسمه دوم 2تا کلید میخواد چیکار کونام.بعد از مرحله اون ‍‍پیره زن که توی اون دستگاه موزیک میای بیرون

آخرین ویرایش:
سلام

من تو مرحله دوم قسمت 2 تا مونده به آخری اونجایی که باید فکر کنم چهار پنج تا کریستال بگیری تا بتونی اون مجسمه رو حرکت بدی و اون دختره با محافظش هم کنار یه آبشار وایسادن گیر افتادم.همه ی کریستال ها رو گرفتم به جز آخری که پشت میله هست هر کاری کردم نتونستم بگیرمش.خواهشا کمک کنید!

سلام

من تو مرحله دوم قسمت 2 تا مونده به آخری اونجایی که باید فکر کنم چهار پنج تا کریستال بگیری تا بتونی اون مجسمه رو حرکت بدی و اون دختره با محافظش هم کنار یه آبشار وایسادن گیر افتادم.همه ی کریستال ها رو گرفتم به جز آخری که پشت میله هست هر کاری کردم نتونستم بگیرمش.خواهشا کمک کنید!
جائی نستن که بشه با کامنت براتون ادرس دقیق (!!) داد. یکم وقت بزارید و محیط رو یکم با دقت بیشتری بگاه کنید همه رو در عرض 5 دقیقه پیدا میکنید.

پ.ن. اگر از الان بیخواید پرسش کنید برای این مسائل پیش پا افتاده، بهتره بیخیال این بازی بشید چون جلوتر معما های چالش برانگیز وجود داره.

جائی نستن که بشه با کامنت براتون ادرس دقیق (!!) داد. یکم وقت بزارید و محیط رو یکم با دقت بیشتری بگاه کنید همه رو در عرض 5 دقیقه پیدا میکنید.

پ.ن. اگر از الان بیخواید پرسش کنید برای این مسائل پیش پا افتاده، بهتره بیخیال این بازی بشید چون جلوتر معما های چالش برانگیز وجود داره.
یکی از اونها توی زاویه بدی قرار گرفته . قبل از اون تونلها ...
وقتی اونجا بری زاویه دوربین تغییر می کنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or