Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پ.ن. اگر از الان بیخواید پرسش کنید برای این مسائل پیش پا افتاده، بهتره بیخیال این بازی بشید چون جلوتر معما های چالش برانگیز وجود داره.
:)
آقا فری، از شما بعید بودا./:):d
شاید اصلاً بازی دوستمون مشکل داره؛ شاید فقط با این یه مورد اتفاقاً جور در نمیاد کارش.
شایسته نبود.:d

:)
آقا فری، از شما بعید بودا./:):d
شاید اصلاً بازی دوستمون مشکل داره؛ شاید فقط با این یه مورد اتفاقاً جور در نمیاد کارش.
شایسته نبود.:d

منم خواستم بنده خدا رو راهنمایی کنم، هرچی فک کردم چطوری براش بگم نشد. بگردم شاید راهنما تصویری براش پیدا کنم.
بفرما، با این راهنمای تصویری فک کنم کارت راه بیفته. (توش ویدئو هم حتی داره)

اگه اونجایی رو میگی جادوگره جلوی غار ایستاده میپری بهت برق میزنه....
باید با دکمه های جهت دار پایینی یه پروانه بفرستی تا هواسش پرت شه اون وقت بپری

من هم دقیقا همین جا گیر کردم.میشه یه خورده واضح تر توضیح بدین که چطوری میشه از پروانه یا اون کریستال های صورتی استفاده کرد؟

من هم دقیقا همین جا گیر کردم.میشه یه خورده واضح تر توضیح بدین که چطوری میشه از پروانه یا اون کریستال های صورتی استفاده کرد؟

اون قسمتي كه ميتوني اون اسلحه ي جانبيتو انتخاب كنيي ( مثل چاقو كوچولو ها و بمب و .. )
جهت نما رو بايد يكي بدي بالا تا اون پروانه هارو انتخاب كنه !
بعد با همون دكمه B بود اگر اشتباه نكنم يكيشون رو ازاد كني تا بره سراغ جادوگره !!!
و بعد تو بپر بالا و ...

اون قسمتي كه ميتوني اون اسلحه ي جانبيتو انتخاب كنيي ( مثل چاقو كوچولو ها و بمب و .. )
جهت نما رو بايد يكي بدي بالا تا اون پروانه هارو انتخاب كنه !
بعد با همون دكمه B بود اگر اشتباه نكنم يكيشون رو ازاد كني تا بره سراغ جادوگره !!!
و بعد تو بپر بالا و ...

ممنون بابت راهنمایی ولی دلیل اصلی گیر کردن این بود که چون کیفیتم خیلی پایینه اون قسمت دیده نمیشد و حتی نمیدونستم چنین چیزی وجود هم داره!!!

حالا چپتر پنجم قسمت آخرش گیر کردم تو همون فاضلابه که یه دکمه ای هست با مشت بهش میزنی بعد یه دری باز میشه که واسه رسیدن بهش باید از اون خارهایی که بالاپایین میرن رد بشی من هر کاری کردم نتونستم ازش رد بشم.حالا این جا باید چی کار کرد؟

میری نزدیک اون دره که بسته میشه میری و اون دکمه ای که چاقو میندازه رو نگه میداری تا قرمز شه اگه اشتب نکنم بعد برای اون دکمه که اون ته هست پرت میکنی تا در باز بشه. همین.

دیگه اسپویل مسپویل کسی توجه نمیکنه بهش ! رعایت کنین دوستان ؛ جواب دوست بالایی :
کنار در وایسا ، جادوی شیطانیت رو فعال کن و یه خنجر به سمت اون کلید پرتاب کن ...

اقا من یه جا گیر کردم یه سالن هست ک یه چیزی مثل سر وسط سالن هست و یه چرخ دنده که وقتی فشارش میدی 3 تا دایره بالاش هست یکیش با نئر قرمز فعال میشه و یه در باز میشه وارد در که میشی چندتا دراکولا میان میکشیشون و سط اتاق چهارگوشه یه مربع به ترتیب روشن میشه بعد دیگه نمیدونم چکار باید بکنم ممنون میشم کسی کمک کنه

اقا من یه جا گیر کردم یه سالن هست ک یه چیزی مثل سر وسط سالن هست و یه چرخ دنده که وقتی فشارش میدی 3 تا دایره بالاش هست یکیش با نئر قرمز فعال میشه و یه در باز میشه وارد در که میشی چندتا دراکولا میان میکشیشون و سط اتاق چهارگوشه یه مربع به ترتیب روشن میشه بعد دیگه نمیدونم چکار باید بکنم ممنون میشم کسی کمک کنه

باید به همون ترتیبی که اون چهار تا روشن میشن بری رو اولی وایسی بعد Shadow Magic رو فعال کنی و LT رو دو سه ثانیه نگه داری و با LS به همون ترتیب روشون حرکت کنی.(یه مربع بسازی)

اقا مشکل بعدی من اینه که دقیقا بعد از اینکه بالها رو به دست میارم و قسمت بعدی شروع میشه بعد از کشتن یه سری ادم که از زیر خاک بالا میان وارد یه غار میشی که اولش یه شوالیه هست و داخل غار هم چندتا اسکلت هست یه سنگ بزرگ جلو راه رو بسته هیچ راهی هم نیست ممنون میشم اینجا رو هم کمک کنید

مرسی
:d
...........................
خودم ردش کردم

آخرین ویرایش:
دوستان کونامی چیزی نگفته که dlc به صورت دیسک عرضه میشه یا نه؟؟
یعنی باید 1600 پوینت پیاده شیم؟؟
اینجا لینک دانش رو گذاشتم و خودمم هم استفاده کردم، ببین به کارت میآد.
Code:
 		 			 			 				[B]                                        	 						                                           					                                           					                                         [URL="http://forums.animparadise.ca/showthread.php?t=12112"]دانلود DLC بازی Castlevania Lords Of Shadow Reverie[/URL][/B]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or