Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من همون اوایل گیر کردم جایی که دختره میاد یه شیع بنفش میگیره اون موجوده میمیره بعد میرم جلو یه تخته سنگ هست که نمیتونم هلش بدم میگه هر وقت مهارتتون کامل شد برگردید و یه پل هست که شکسته میگه نمیتونی بپری باید چیکار کنم دوستان؟

دوستان من همون اوایل گیر کردم جایی که دختره میاد یه شیع بنفش میگیره اون موجوده میمیره بعد میرم جلو یه تخته سنگ هست که نمیتونم هلش بدم میگه هر وقت مهارتتون کامل شد برگردید و یه پل هست که شکسته میگه نمیتونی بپری باید چیکار کنم دوستان؟
هر چند که همین چند روز پیش تمومش کردم ولی بادم نیست !
ولی فکر کنم هر جایی که میگه نمیتونی بپری یک حیونی میاد که رامش (!) میکنی و باهش از روی اون میپری .
یا مثلا با عنکبوت تار درست میکنی .
اگه نتونستی ردش کنی بگو چاپتر چندی و کدوم مرحله ای .

اصلا هیچ ربطی به اون تخته سنگ نداره یا اهرم نداره!!! شما فقط باید تعدادی از اون کرستال ها که خودشم گفته چندتا ولی من یادم نیست:d رو پیدا کنی.اگه همه جا رو خوب بگردی پیداشون میکنی.

هر چند که همین چند روز پیش تمومش کردم ولی بادم نیست !
ولی فکر کنم هر جایی که میگه نمیتونی بپری یک حیونی میاد که رامش (!) میکنی و باهش از روی اون میپری .
یا مثلا با عنکبوت تار درست میکنی .
اگه نتونستی ردش کنی بگو چاپتر چندی و کدوم مرحله ای .
چپتر 2 و فکر کنم مرحله 5 هستش.هیچ حیوونی اونجا نیست

اصلا هیچ ربطی به اون تخته سنگ نداره یا اهرم نداره!!! شما فقط باید تعدادی از اون کرستال ها که خودشم گفته چندتا ولی من یادم نیست:d رو پیدا کنی.اگه همه جا رو خوب بگردی پیداشون میکنی.

نه هیچ کریستالی نیست تو چپتر 2 و مرحله 5 هستم فکر کنم.من موندم چه طوری ادامه راه رو برم چون موندم.
تونستم یه 1-2 ساعت دیگه عکس میزارم

یک دختره با یک موجوده است دیگه جلوی یک در وایسادن؟

نه بابا ! اینجایی که دوستمون گیر کرده اولین باری ـه که کلودیا ( اگه یادم باشه ) رو ملاقات میکنیم
-------
فهمیدیم !
شما باید برگردی و از یک مسیر دیگه بری . بعد یکجا هست که RT میزنی و میپری یکجا دیگه ! ( خیلی خوب توضیح دادم ! )

آخرین ویرایش:
نه بابا ! اینجایی که دوستمون گیر کرده اولین باری ـه که کلودیا ( اگه یادم باشه ) رو ملاقات میکنیم
-------
فهمیدیم !
شما باید برگردی و از یک مسیر دیگه بری . بعد یکجا هست که RT میزنی و میپری یکجا دیگه ! ( خیلی خوب توضیح دادم ! )

درسته همون جاست.
چیکار کنم؟میپرم اون طرف آخرش میرسه به یه پل شکسته چیکار کنم؟

درسته همون جاست.
چیکار کنم؟میپرم اون طرف آخرش میرسه به یه پل شکسته چیکار کنم؟
من هر کاری میکنم نمیتونم عکس بزارم ! نمیدونم چرا !
من فکر نکنم منظورمو درست گرفته باشی !
اگه اینجایی :
یه تخته سنگ هست که نمیتونم هلش بدم میگه هر وقت مهارتتون کامل شد برگردید و یه پل هست که شکسته میگه نمیتونی بپری باید
باید برگردی و بری یک جای دیگه ، یک گرگی میاد و رامش میکنی و برمیگردی .
اگه نتونستی ردش کنی بگو .
راستی خب برو از Youtube نگاه کن !

• Like
Reactions: need to fight
من هر کاری میکنم نمیتونم عکس بزارم ! نمیدونم چرا !
من فکر نکنم منظورمو درست گرفته باشی !
اگه اینجایی :
باید برگردی و بری یک جای دیگه ، یک گرگی میاد و رامش میکنی و برمیگردی .
اگه نتونستی ردش کنی بگو .
راستی خب برو از Youtube نگاه کن !

یوتیوب نتونستم.
اما کدوم گرگ؟بر میگردم هیچ گرگی به غیر از این کوچیکا نیست.

• Like
Reactions: need to fight
یوتیوب نتونستم.
اما کدوم گرگ؟بر میگردم هیچ گرگی به غیر از این کوچیکا نیست.

داداش میدونم خیلی عکس مزخرفیه ! ولی ببین میتونه کارتو راه بندازه یا نه .
x97nklsepcs94pyh4ct2.bmp

اگه برسی اینجا . و گرگه رو رام میکنی و از این پل شکسته رد میشی ( دقیقا میرسی به همینجایی که الان هستی ) .
اگه نتونستی ردش کنی بگو راهنماشو ( تریلرشو )واست اپلود کنم . ( فقط بگو کجا اپ کنم ) .

داداش میدونم خیلی عکس مزخرفیه ! ولی ببین میتونه کارتو راه بندازه یا نه .
x97nklsepcs94pyh4ct2.bmp

اگه برسی اینجا . و گرگه رو رام میکنی و از این پل شکسته رد میشی ( دقیقا میرسی به همینجایی که الان هستی ) .
اگه نتونستی ردش کنی بگو راهنماشو ( تریلرشو )واست اپلود کنم . ( فقط بگو کجا اپ کنم ) .

عکستون فقط یه عکس سیاه هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or