Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون ولی یه توضیحی در مورد اجراش میدی؟؟
توضیح خاصی نداره که، شما یه فلش حد اقل 1 گیگ میگیری دستت و میکنیش توی یو اس بی کنسول و با کنسول فرمتش میکنی .قتی اینکارو کردی از کنسول جداش میکنی و به کامپیوتر وصلش میکنی، وقتی اینکارو کردی با نرم افزار USBXTAFGUI_v44 فلشترو باز میکنی و در شاخه Content یه پوشه با این تعداد صفر درست میکنی.0000000000000000.
و بعد تموم وصلش میکنی به کنسول.
اگه به کارت اومد یادت نره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AsaraymA
اینجا لینک دانش رو گذاشتم و خودمم هم استفاده کردم، ببین به کارت میآد.
Code:
 		 			 			 				[B]                                        	 						                                           					                                           					                                         [URL="http://forums.animparadise.ca/showthread.php?t=12112"]دانلود DLC بازی Castlevania Lords Of Shadow Reverie[/URL][/B]

دوست عزیز اون لینک سالم که خودت دان کردی رو بگو کدومه
چون یکیش که دیشب گذاشتم برای دانلود خراب بود:(:(

دوست عزیز اون لینک سالم که خودت دان کردی رو بگو کدومه
چون یکیش که دیشب گذاشتم برای دانلود خراب بود:(:(
برادر بفرما برو اینجا لینک سالم رو برای دانلود داره فقط نمیدونم که با این روش که دوستمون گفته میشه بازی کرد یا نه پای خودت
اینجا کلیک کن

اونجائی که باید واسه غوله پروانه بفرستی من اینکارو کردم قدرتامو هم پس گرفتم اما نمیدونم باید کجا برم اون دیوارها هم خراب نمیشن:-/

دیوارها خراب میشه
شما r2 رو بزن بیا رو قدرت اتیشی
بعد فکر میکنم با وسط شوک به دیوار ضربه میزنی دیوار تخریب میشه راه هم باز میشه :d

بازیش خیلی باحاله خیلی وقت بود خریده بودمش ولی اصلا بازیش نمیکردم!
حالا رسیدم چپتر 5 مرحله 2!
اونجایش که :
اون کلاغ گندهه رو باید میشکتی دهنم*** شد!

من اونجایی گیر کردم که بالای پشت بوم یه کلاغ گنده با بچه هاش حمله می کنه . هر کاری میکنم نمی میره. لطفا راهنمایی کنید

جونش تو نوار اصلا نمیره یا سفید میشه ؟؟؟

اکه سفید شد باید اونقدر بزنی تا جونش دباره رنگی شه
اگر هم نه ، نمیدونم :d

جونش تو نوار اصلا نمیره یا سفید میشه ؟؟؟

اکه سفید شد باید اونقدر بزنی تا جونش دباره رنگی شه
اگر هم نه ، نمیدونم :d
مطمئنی اشتباه نمیگی؟اونقد بزنی چیه دیگه! وقتی سفید میشه خود طرف یه حالت رنگ طلایی میگیره که باید بری جلوش و RT رو بزنی بعدشم که خودش میگه چیکار کنی دیگه.هر کدوم از دکمه ها رو که گفت میزنه.اگه هم دکمه نبود و 2تا دایره بود وقتی دایره بیرونیه اومد تو اون یکی دایره یکی از دکمه های X,B,Y,A رو میزنی.

من اونجایی گیر کردم که بالای پشت بوم یه کلاغ گنده با بچه هاش حمله می کنه . هر کاری میکنم نمی میره. لطفا راهنمایی کنید

وقتی نوار خونش سفید میشه هرچی بزنیش فایده نداری باید صبر کنی تا از اون بالا یه سری تخم پرت کنه بعدش اون تخمارو قبل از این که به زمین برسه باید برگردونی طرف خودش تا بخوره تو سرش وقتی چندتا تخم زدی تو سرش میاد پایین میتونی بزنیش

سلام
من توی موزیک باکس خانم بابا گیر کردم!:دی
قطعه های سبز و قرمز و بنفش رو پیدا کردم. اما بعدش اینا رو هر جور میچینم هیچ راهی باز نمیشه!
ممنون میشم کمک کنید!

توضیح خاصی نداره که، شما یه فلش حد اقل 1 گیگ میگیری دستت و میکنیش توی یو اس بی کنسول و با کنسول فرمتش میکنی .قتی اینکارو کردی از کنسول جداش میکنی و به کامپیوتر وصلش میکنی، وقتی اینکارو کردی با نرم افزار USBXTAFGUI_v44 فلشترو باز میکنی و در شاخه Content یه پوشه با این تعداد صفر درست میکنی.0000000000000000.
و بعد تموم وصلش میکنی به کنسول.
اگه به کارت اومد یادت نره.
هیچ نیازی نیست که به لایو کانکت باشیم؟ واقعا به همین راحتی؟!! شما خودت همینطوری اجرا کردی؟ (تا اونجا که من می دونم تو دستگاهایی که جی تگ نیستن، بوسیله استفاده از چند پروفایل گلد و روش دودسته و... می شد که DLC ها رو اجرا کرد؛ که این روشم با آپدیت جدید به رحمت خدا رفت!)

سلام .

در درجه اول یه تعریف اساسی بکنم از این بازی که انقدر شاخه - هیچوقت با بازی های این تریپی حال نکرده بودم این اولیشه که خوشم اومد .

اما مشکل . اون جایی گیر کردم که با پیرهمرد تو قبرستون باید اون موجودایی که از زیر زمین میان رو بکشیم .

مجسمه ی اول رو میندازم و سوراخ پر میشه اما مجسمه ی دوم با سوراخ فاصله داره پیر میرده هم میگه که اگر بتونیم مجسمه رو بیاریم نزدیکه سوراخ میتونم مثل قبلی پرش کنیم اما من هر کاری کردم نفهمیدم مجسمه چطوری میاد جلو تر یا اصلا تکون بخوره

لطفا راهنمایی کنید . thanks

سلام .

در درجه اول یه تعریف اساسی بکنم از این بازی که انقدر شاخه - هیچوقت با بازی های این تریپی حال نکرده بودم این اولیشه که خوشم اومد .

اما مشکل . اون جایی گیر کردم که با پیرهمرد تو قبرستون باید اون موجودایی که از زیر زمین میان رو بکشیم .

مجسمه ی اول رو میندازم و سوراخ پر میشه اما مجسمه ی دوم با سوراخ فاصله داره پیر میرده هم میگه که اگر بتونیم مجسمه رو بیاریم نزدیکه سوراخ میتونم مثل قبلی پرش کنیم اما من هر کاری کردم نفهمیدم مجسمه چطوری میاد جلو تر یا اصلا تکون بخوره

لطفا راهنمایی کنید . thanks
Shadow Magic رو فعال کن . بعد دکمه دفاع رو داشته باش و استیک رو جهتی که مجسمه قرار داره بکن . هولش میده جلو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or