Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به معنای واقعی عالی بود فقط من اون اخر داستان رو نفهمیدم و ممنون میشم دوستان توضیح بدن:
اون اخر چرا گابریل اونجوری شده بود؟بخار گناه هایی که کرده بود فنا ناپذیر شده بود؟
اگه dlc اول رو که برای بازی اومد بازی کرده باشی میبینی که کلودیا(همون دختر بچه هه)گابریل رو صدا میکنه ازش کمک میخواد و میگه وقتی که اربابان تاریکی نابود شدند یک موجود خطرناک از درون زندانش ازاد شده و ممکنه که کل دنیا رو نابود کنه بعد دریچه را برای گابریل برای ورود به اون دنیا باز میکنه اما گابریل اگه به صورت ادم عادی بره نابود میشه بنابراین کلودیا از خون‌ه خودش به گابریل میده یعنی گابریل دست کلودیا رو گاز میگیره و تبدیل به اون موجود میشه و ............
ذیگه dlc بعدی رو بازی نکردم

• Like
Reactions: aliatlas
من به خاطر كنكور اين بازيو از دست دادم..
توي ديسك ١، يه غوله سنكيه بزرك هست. هركاري ميكنم نميتونم ردش كنم. راه خاصي داره؟
Sry 4 Arabic

Chapter II
Disc 1
اين غوله دستشو نزديك نميياره.
فقط سنك ميندازه...
دوسته عزیز شما باید سنگها رو با زنجیر بگیری و به طرفه خودش پرت کنی
==================================================================
یه نکته هم خدمته همه دوستان عرض کنم که وقتی اشکالی تو بازیهایی که تقریبا قدیمی هستن پیدا میکنن
بهتره به راهنماهایی که تو ساتهایی مثله ign و gamefaqs هست مراجعه کنن ، چون معمولا کسی دقیق یادش
نمیمونه که چی کار کرده و چجوری رد کرده بازی رو
این هم یک نمونه از راهنمایه این بازی از سایته IGN

Chapter II
Disc 1
اين غوله دستشو نزديك نميياره.
فقط سنك ميندازه...
سنگها نزديكت شدن روي صفحه علامت ميده
بايد اون دكمه رو بزني كه با اون صليبش سنگ رو بگيره بعد انالوگ رو بچرخوني كه پرت كنه به خودش !!!
خيلي بايد تيز باشي، اين عمل خيلي سريع اتفاق ميوفته

دوست عزيزم hustler زحمتشو كشيد ديگه :)

کمککککککک!
یه قستمی از بازی هست که یه سری آدم کوچولو میان به طرفت نارنجک پرتاب میکنن،بعد یه سری حروف پایین صفحه هست که با کشتن آدم کوچولو ها طلایی میشه و در نهایت داره وسطیه اون نوشته ها طلایی میشه.یه در هم در جلو هست که برق میزنه.من کلی آدم میکشم و اون دایره طلایی میشه ولی نمیدونم چیکار کنم در باز بشه.3 روزه الافشم

کمککککککک!
یه قستمی از بازی هست که یه سری آدم کوچولو میان به طرفت نارنجک پرتاب میکنن،بعد یه سری حروف پایین صفحه هست که با کشتن آدم کوچولو ها طلایی میشه و در نهایت داره وسطیه اون نوشته ها طلایی میشه.یه در هم در جلو هست که برق میزنه.من کلی آدم میکشم و اون دایره طلایی میشه ولی نمیدونم چیکار کنم در باز بشه.3 روزه الافشم
اگه اشتباه نکنم :
باید نارنجکشونو به دیوار طلایی ـه پرت کنی .

اين sprint كردن خيلي سخته..
نوشته LS رو بزن ولي هركاري ميكنم نميشه..
قلق خاصي داره؟
نه مگه کیلزونه عزیز ؟:دی!
باید دوبار پشت سرهم یه جهت رو با آنالوگ چپ بزنی ... مثلا اگه نیخوای بری سمت چپ ، آنالوگ چپت رو دوبار بده سمت چپ ، بار دوم نگهش دار ...
دابل تپ میگن بهش فک کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or