Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ... یه جای بازی که از زمین تیغ درمیاد چطوری میتونم از در اونور تیغ ها بگذرم ؟
فکر کنم اونجا رو میگی که ونور تیغ ها یه در هست که تا میرسی اونور بسته میشه درسته؟؟
اگه اونجاس برو طرف در جادوی shadow رو اجرا کن یه خنجی بنداز طرف این ور

سلام
من یه جا گیر کردم:-/ همونجا که یه ادمکه کوتوله ای هست که قایم میشه باید پیداش کنی خب من پیداش کردم ولی یه در بزرگ هست که باز نمیشه جفت در 2 تا مجسمه فرشته بالدار هستش اونجا باید چیکار کنم تا در باز شه ؟

سلام
من یه جا گیر کردم:-/ همونجا که یه ادمکه کوتوله ای هست که قایم میشه باید پیداش کنی خب من پیداش کردم ولی یه در بزرگ هست که باز نمیشه جفت در 2 تا مجسمه فرشته بالدار هستش اونجا باید چیکار کنم تا در باز شه ؟

اول پیش در برو بعد از shadow(قرمز) استفاده کنی بعد روی انالوگ LS یکمی به سمت بالا فشار بدی;)

آخرین ویرایش:
15 سال قبل از متولد شدن GoW این بازی (سری) وجود داشته. بیشتر GoW شبیه اینه.
اره منم میدونم توی کنسول سگا خودم بازی کردم میدون اونموقع هم بوده ولی من این بازیو میگم گیم پلییش مثل god of war هست همچنین از دیوار بالا پایین شدنا و اویزون شدنا شم مثل tombrider هستش ولی بازیه خوبیه اگه خوب نبود که بازیش نمیکردم
اول پیش در برو بعد از shadow(قرمز) استفاده کنی بعد روی انالوگ LS یکمی به سمت بالا فشار بدی;)
میری پیش در جادوی قرمز رو میزنی بعد LT رو نگه میداری و LS انالوگ رو به طرف در حرکت میدی - به هر حال ممنون از راهنماییت

سلام<br>آقا چطوری دیوار هارو باید شکست ؟<br>موقعی که به شمشیر میزنی بهشون یه پیغام میده و با شمشیر نمیشه شکستشون&nbsp;<br>این پیغام رو میده&nbsp;<br><br>&nbsp;maybe you cantear down this wall...<br><br><br>پیشاپیش از کمکتون ممنون

---------- نوشته در 07:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 AM ارسال شده بود ----------

سلام
آقا چطوری دیوار هارو باید شکست ؟
موقعی که به شمشیر میزنی بهشون یه پیغام میده و با شمشیر نمیشه شکستشون
این پیغام رو میده
maybe you can tear down this wall...
پیشاپیش از کمکتون ممنون

سلام
این پیغام رو میده
پیشاپیش از کمکتون ممنون
دقیقاً یادم نیست چجوری بود ولی فک کنم باید اوّل اون قدرت shadow رو فعال کنی(همون قرمزه)بعد آنالوگِ LS ٌ بگیری یه طرف دیوار

سلام .. یه جای بازی که یه هیولا :دی پرواز میکنه وقتی نزدیکم میشه ازش میگیرم ... رو بدنش یکم جلوتر میرم ولی دیگه راهی پیدا نمیکنم ... چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
سلام .. یه جای بازی که یه هیولا :دی پرواز میکنه وقتی نزدیکم میشه ازش میگیرم ... رو بدنش یکم جلوتر میرم ولی دیگه راهی پیدا نمیکنم ... چیکار کنم ؟

اگه منظورت همون هیولای اخرای بازی باشه روی هیولا یه جاهایی پارچه هست:d و وسط پارچه مربعی سبز رنگ یا قرمز دقیقا یادم نمیاد که باید اون مربعو بشکونی...

سلام<br>آقا چطوری دیوار هارو باید شکست ؟<br>موقعی که به شمشیر میزنی بهشون یه پیغام میده و با شمشیر نمیشه شکستشون&nbsp;<br>این پیغام رو میده&nbsp;<br><br>&nbsp;maybe you cantear down this wall...<br><br><br>پیشاپیش از کمکتون ممنون

---------- نوشته در 07:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 AM ارسال شده بود ----------

سلام
این پیغام رو میده
پیشاپیش از کمکتون ممنون

سلام
اولا برای شکستن دیوار باید قدرتشو بدست بیاری که اول chapter 5 بدست میاریش که طریقه ی اجراشم بهت میگه.
اول shadow magic(RB میزنی بعد LT رو نگه میداری بعد LS به طرف دیوار.

اگه منظورت همون هیولای اخرای بازی باشه روی هیولا یه جاهایی پارچه هست:d و وسط پارچه مربعی سبز رنگ یا قرمز دقیقا یادم نمیاد که باید اون مربعو بشکونی...

اره همون هیولای اخر بازی هست ... پارچه پیدا نکردم :دی اصلا هیچی نبود که بشکونم ...

اره همون هیولای اخر بازی هست ... پارچه پیدا نکردم :دی اصلا هیچی نبود که بشکونم ...

شاید شما توضیحمو نفهمیدی:d...شما قبلا یادت نمیاد تو مراحل قبلی وقتی میخواستی اون مجسمه هایی بزرگ زنده! رو از بین ببری رو بدنشون یه جاهایی دایره ای هست که شما اون دایرها رو میشکونی و مرحله رو رد میکنی این هیولا هم همینجوری هست یه جاهایی مثل فرش یا پارچه:d گذاشتن رو بدنشون و قسمتی مربعی از پارچه سبز رنگه که مثل اون دایره هایی کوچک رو مجسمه های بزرگ بودکه باید اونها رو بشکونی...احتمالا من در تشخیص هیولا اشتباه میکنم:d...

شاید شما توضیحمو نفهمیدی:d...شما قبلا یادت نمیاد تو مراحل قبلی وقتی میخواستی اون مجسمه هایی بزرگ زنده! رو از بین ببری رو بدنشون یه جاهایی دایره ای هست که شما اون دایرها رو میشکونی و مرحله رو رد میکنی این هیولا هم همینجوری هست یه جاهایی مثل فرش یا پارچه:d گذاشتن رو بدنشون و قسمتی مربعی از پارچه سبز رنگه که مثل اون دایره هایی کوچک رو مجسمه های بزرگ بودکه باید اونها رو بشکونی...احتمالا من در تشخیص هیولا اشتباه میکنم:d...

میدونم باباا :دی ولی خوب پیدا نمیکنم :دی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or