Reset
کاربر سایت
میدونم باباا ولی خوب پیدا نمیکنم !!
میگم هیولا یجورایی شبیه به اسکلت مار نیست؟:d...
میدونم باباا ولی خوب پیدا نمیکنم !!
من گیرم نیومد ، همشو از یوتیوب دانلود کردم دیدم !دوستان کسی هست که dlc یـــــ های بازی رو انجام داده باشه ؟؟؟؟
یه جا شنیده بودم که ادامه داستان تو این دوتا DLC هست ، اگه کامل اتفاقات DLC رو دیدی ، برای گابریل و زوبیک چه اتفاقی افتاد ؟؟؟؟من گیرم نیومد ، همشو از یوتیوب دانلود کردم دیدم !
عـــــــالی بود .
زوبک تو dlc نبود جالب اینجاست راوی داستان خوده گابریل بود!!!یه جا شنیده بودم که ادامه داستان تو این دوتا DLC هست ، اگه کامل اتفاقات DLC رو دیدی ، برای گابریل و زوبیک چه اتفاقی افتاد ؟؟؟؟
دوستان تو اولین مرحله چیتر X میگه دوتا کیلید بیار من کجا باید پیداش کنم!
همون مرحله ام که شبیه کویر هست و بعضی جاها تاریکی گرفته!
بعد از تموم شدن مرحله ی کمک به Baba
اون دایره های که روی زمین هست برق رو جابجا میکنه!دوستان من تو چپتر 7 مرحله 2 همون اولش گیر کردم.
جایی هست که یه اتاقه که برق هستش و نمیشه رد شد و یه جسمی رو زمینه فکر کنم اون جسم رو باید کاری کرد اما هرچی میزنم هیچ کاریش نمیکنه.
اونجا رو باید shadow magic (همون قدرت قرمزه) رو فعال کنی بعدش همون جور که مثلا یه دیوار رو میشکنی تو وسط همون اتاق که یه مربع بزرگ هست باید یه دور دورش بچرخی.دوستان من تو چپتر 7 مرحله 3 گیر کردم.همون جایی که یه مجسمه هست وقتی دسته رو میکشی اجازه میده چیزایی مثل بشقاب رو رو مجسمه جا به جا کنی فقط یه بشقاب رو اجازه میده وقتی جابجا میکنی یه نور قرمز تولید میشه و در قرمز باز میشه میرم تو موجودات رو میکشم بعد میمونم چیکار کنم مثل این که یه در جلو ترش هست اما هرکاری میکنم باز نمیشه.