دور و برتو خوب گشتی؟باید کل محیطو بگردی و پیداش کنی.بعضی موقع ها هم میری تو یه محیط که پشت سرته و نباید بری جلوسلام من اواخر chapter 2 هستماون دختر ه به نام culmbia با روباتش میاد میگه سه تا از اون magic ها رو پیدا کن من یی رو یدا میکنم دو تای دیگه رو نمیتونم پیدا کنم هی دور خودم میچرخم لطفا راهنماییم کنید دختره هی میگه remember still ...
GTA نیست که یه نقشه علامت دار بزاریم برات. کلی راه و فرعی و سولاخ سومبه داره . باید با دقت بگردی.
دوستان من اونجا که میگه باید سه تا fairy باید گیر بیارید گیر کردم اگه میشه کمک کنید
... !!!.دوستان من میتونم یکیشو گیر بیارم ولی بقیه رو نه اگر میشه راهنمایی کنید بدجور گیرم
داداش تونستی 3 تاشو پیدا کنی؟اگه نه بگو برات عکس بذارمدوستان من میتونم یکیشو گیر بیارم ولی بقیه رو نه اگر میشه راهنمایی کنید بدجور گیرم
همه همین مشکلو داشتن از جمله خود منبچه ها من یک جا گیر کردم :
چپتر سوم مرحله اول اونجا که میگه باید سه تا چیز رو پیدا کرد من دو تاش رو پیدا کردم ولی سومی را نمیشه پیدا کرد .
از کجا باید پیدا کنم ؟
بشتابید که گیر کردم!:
اوایل Chapter 10 ، بعد از اینکه معمای اون پیر زنه به اسم (بابا!) رو حل میکنم میرسم به یک منطقه ای صحرایی که گویا تایتانی مرده اونجاست و ما روی اون تایتانیم! حالا نمیدونم کجا برم راهی نیست که ادامه بدم
اونجا وقتی پریردید وارد یک دخمه ای میشید که توش پر اسکلت هست اونو دست راست برید.
http://up.iranblog.com/Files73/61592d9d76db46afb8c4.JPG
http://up.iranblog.com/Files73/83063de3e35e445191cc.JPG
و اینک شما باید خلاقیت به خرج دهید و این است قدرت مشورت گیری از کوجیما!سلام دوستان کمکم کنید خواهشا
من توی چپتر 11 قسمت دوم همون جایی که سواره اون ازدها میشه گیر کردم من از اون بالا میرم ولی نمیدونم به کدوم طرف و چه جوری باید برم جلو آخه هم سمت چپش و هم سمت راستش که میری دیگه جای دست نداره که برم جلو و این باله هاش شکسته لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم
همه همین مشکلو داشتن از جمله خود من
امروز ردش کردم
ببین اونجا که مجسمه رو میچرخونی با اون رنگهای آبی و قرمز بعد 3 بار باید با اون صلیبت اون نقاطو بگیری تا برسی به یه جایی.خب اونجا یه چوب دستی هست که تا میخوای بذاری توش و بچرخونی یه گرگ میاد باید بترکونیش،اونجا که چوب دستیو چرخوندی و در روبروییت باز شدو رفتی درسته؟خب حالا دوباره چوب دستیو بردار و برگرد عقب تو یه محوطه اونجا هم یه دره که باید با چوب دستی بازش کنی.همین.