Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من اواخر chapter 2 هستم
اون دختر ه به نام culmbia با روباتش میاد میگه سه تا از اون magic ها رو پیدا کن من یی رو یدا میکنم دو تای دیگه رو نمیتونم پیدا کنم هی دور خودم میچرخم لطفا راهنماییم کنید دختره هی میگه remember still ...

اون دختر ه به نام culmbia با روباتش میاد میگه سه تا از اون magic ها رو پیدا کن من یی رو یدا میکنم دو تای دیگه رو نمیتونم پیدا کنم هی دور خودم میچرخم لطفا راهنماییم کنید دختره هی میگه remember still ...
دور و برتو خوب گشتی؟باید کل محیطو بگردی و پیداش کنی.بعضی موقع ها هم میری تو یه محیط که پشت سرته و نباید بری جلو

نوشته شده توسط spanser
GTA نیست که یه نقشه علامت دار بزاریم برات. کلی راه و فرعی و سولاخ سومبه داره :دی. باید با دقت بگردی.
البته میدونم دقیق کجائی و کدوم رو نمیتونی پیدا کنید. یه جا که با زنجیز اویزون هستی باید Y ّزنی بعد A که به پشت بپره و بعد دوباره RT بزنی که از قلاب بگیره و بری بالا. متاسفانه مشکل اینجاست که موقعیت دقیق و حتی نصبی اونجا رو هم نمیشه گفت :دی.

دوستان من میتونم یکیشو گیر بیارم ولی بقیه رو نه :-/ اگر میشه راهنمایی کنید بدجور گیرم
:دی... !!!.
میرسی به جائی که سه تا کله شیر ( شیر جنگل نه شیر سماور :دی) باید Shadow Magic رو فعال کنید بعد روی دوتای اخر RT بزنی و بعد سومی رو با Light Magic فعال کنید. یعنی شد از سمت راست اولی و دومی جادوی سایه و سومی نور. بعد اون مجسمه بزرگه تکون میخوره و راه برای شلاق انداختن باز میشه.

بچه ها من یک جا گیر کردم :
چپتر سوم مرحله اول اونجا که میگه باید سه تا چیز رو پیدا کرد من دو تاش رو پیدا کردم ولی سومی را نمیشه پیدا کرد .
از کجا باید پیدا کنم ؟

بچه ها من یک جا گیر کردم :
چپتر سوم مرحله اول اونجا که میگه باید سه تا چیز رو پیدا کرد من دو تاش رو پیدا کردم ولی سومی را نمیشه پیدا کرد .
از کجا باید پیدا کنم ؟
همه همین مشکلو داشتن از جمله خود من
امروز ردش کردم
ببین اونجا که مجسمه رو میچرخونی با اون رنگهای آبی و قرمز بعد 3 بار باید با اون صلیبت اون نقاطو بگیری تا برسی به یه جایی.خب اونجا یه چوب دستی هست که تا میخوای بذاری توش و بچرخونی یه گرگ میاد باید بترکونیش،اونجا که چوب دستیو چرخوندی و در روبروییت باز شدو رفتی درسته؟خب حالا دوباره چوب دستیو بردار و برگرد عقب تو یه محوطه اونجا هم یه دره که باید با چوب دستی بازش کنی.همین.

بشتابید که گیر کردم!:
اوایل Chapter 10 ، بعد از اینکه معمای اون پیر زنه به اسم (بابا!) رو حل میکنم میرسم به یک منطقه ای صحرایی که گویا تایتانی مرده اونجاست و ما روی اون تایتانیم! حالا نمیدونم کجا برم راهی نیست که ادامه بدم

بشتابید که گیر کردم!:
اوایل Chapter 10 ، بعد از اینکه معمای اون پیر زنه به اسم (بابا!) رو حل میکنم میرسم به یک منطقه ای صحرایی که گویا تایتانی مرده اونجاست و ما روی اون تایتانیم! حالا نمیدونم کجا برم راهی نیست که ادامه بدم
اونجا وقتی پریردید وارد یک دخمه ای میشید که توش پر اسکلت هست اونو دست راست برید.

اونجا وقتی پریردید وارد یک دخمه ای میشید که توش پر اسکلت هست اونو دست راست برید.
میپرم پایین میرم یه جا چند تارو میترکونم! سمت راستی نیست! واسا یه عکس بگیرم ببینی کجاس:
HTML:
http://up.iranblog.com/Files73/61592d9d76db46afb8c4.JPG
http://up.iranblog.com/Files73/83063de3e35e445191cc.JPG

حل شد مشکل،ممنون از راهنماییت دوست گرامی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان کمکم کنید خواهشا

من توی چپتر 11 قسمت دوم همون جایی که سواره اون ازدها میشه گیر کردم من از اون بالا میرم ولی نمیدونم به کدوم طرف و چه جوری باید برم جلو آخه هم سمت چپش و هم سمت راستش که میری دیگه جای دست نداره که برم جلو و این باله هاش شکسته لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام دوستان کمکم کنید خواهشا

من توی چپتر 11 قسمت دوم همون جایی که سواره اون ازدها میشه گیر کردم من از اون بالا میرم ولی نمیدونم به کدوم طرف و چه جوری باید برم جلو آخه هم سمت چپش و هم سمت راستش که میری دیگه جای دست نداره که برم جلو و این باله هاش شکسته لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم
و اینک شما باید خلاقیت به خرج دهید و این است قدرت مشورت گیری از کوجیما!
ببین :هم چپ و راست میتونی برای هم میتونی بالا بری و راه بری روی فقراتش و همین طور میتونی روی استخوانش راه بری، بسته به شرایط مختلف باید جهت بگیری، گاهی باید روی استخوانش راه برای بعد دوباره بری پایین گاهی هم باید لبه های ستون فقراتش رو بگیری، درکل عقلت رو به کار بندازی میتونی حلش کنی،نگران نباش

همه همین مشکلو داشتن از جمله خود من
امروز ردش کردم
ببین اونجا که مجسمه رو میچرخونی با اون رنگهای آبی و قرمز بعد 3 بار باید با اون صلیبت اون نقاطو بگیری تا برسی به یه جایی.خب اونجا یه چوب دستی هست که تا میخوای بذاری توش و بچرخونی یه گرگ میاد باید بترکونیش،اونجا که چوب دستیو چرخوندی و در روبروییت باز شدو رفتی درسته؟خب حالا دوباره چوب دستیو بردار و برگرد عقب تو یه محوطه اونجا هم یه دره که باید با چوب دستی بازش کنی.همین.

آقا دستت درد نکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or