Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Cutseen آخر, توی Epiloge . خیلی غمگین شدم
البته راه قسمت قبل رو هم درست ادامه میده که توی شماره قبل گابریل دراکولا بوده
وقتی بازی هم اومد همه میگفتن که این گابریل . یکی دیگه است

کمک تو Chapter 5:
تو قسمت اول چپتر 5 اونجایی که اون یارو کوتوله میاد قدرتاتو ازت میگیره بعد باید بگیریش ازش پس بگیری میره بالای یج جایی دم یه غاره! هرچی زور میزنم بپرم اون طرف یارو با اساش میزنه منو میندازه دهنم آسفالت شد نتونستم بپرم اونور :((
دوم اینکه کجا باد برم واسه آپدیت؟

کمک تو Chapter 5:
تو قسمت اول چپتر 5 اونجایی که اون یارو کوتوله میاد قدرتاتو ازت میگیره بعد باید بگیریش ازش پس بگیری میره بالای یج جایی دم یه غاره! هرچی زور میزنم بپرم اون طرف یارو با اساش میزنه منو میندازه دهنم آسفالت شد نتونستم بپرم اونور :((
دوم اینکه کجا باد برم واسه آپدیت؟
روی سکوی روبروش ، قبل از رسیدن بهش ، بالای D-Pad رو بزن ، سپس B ... اون فرشته های سبز کارتو راه میندازه ...
برای آپدیت هم Back بزن ، هرکدومو خواستی آپدیت کن دیگه :دی

سلام
کمک !
من تو همین اولاش گیر کردم :"> . توی همین مرحله که از مرداب رد میشی بعد یه غول سبز رنگ باهاش مبارزه میکنی .
خونش کامل میره بعد پیغام LT میده ، میزنم بعد میپره روش ولی زود منو میندازه پایین :(
باید چکار کنم ؟ :(

جواب

سلام
کمک !
من تو همین اولاش گیر کردم :"> . توی همین مرحله که از مرداب رد میشی بعد یه غول سبز رنگ باهاش مبارزه میکنی .
خونش کامل میره بعد پیغام LT میده ، میزنم بعد میپره روش ولی زود منو میندازه پایین :(
باید چکار کنم ؟ :(
RT زدی پریدی روش 2 تا دایره میاد وقتی دایره بزرگه رفت داخل دایره کوچیکه Xیا Y یا A بزن چند

باری اون دایره میاد اینارو که انجام بدی قول ببره نابود میشه :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or