Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه ی عظمت این بازی زیر یک فریم ریت وحشتناک نابود شده، از همه فن ها هم معذرت میخوام، ولی واقعا بعد از 1 ساعت بازی کردن سردرد شدم. نو آوری هم که ماشالله هیچی نداره. فقط داستانش قشنگه با گرافیکش. در کل بازی خوبی هست، ولی فریم ریتش که ماشالله افت هم داره بخوره تو سر سازندش :d
وقتی بازی میکردی صدای TVـتون روی Mute بود ؟! :دی
موزیک و صدا گذاریش بینظیر بود ...

کمک کمک
ببخشید . من اول چپتر دو اون اول اولش بعد از کشتن اون غول برفی. یه چنتا گرگ میان. بعد یه چیزای زردی ازشون میزنه بیرون. چجوری میشه اونارو گرفت
LS رو فشار بده و نگه دار تا جمعشون کنه ... بعدم با LB میتونی ازشون استفاده کنی ...

Last edited by a moderator:
كمك تو مرحله 1
اون جا كه بايد 5 تا جادو(يه چيزه نشان مانند) بايد جمع كنيم من 4 تاش رو پيدا كردم. جلوتر يه جايي هست كه يه هاله سبز رنگ داره كه اگه بهش بخوري به عقب پس ميزنه. كنارشم يه چيزي داره كه اگه RT بزني يه نوار تقريبا نيم دايره مياد.......
چيكار كنم؟

آخرین ویرایش:
كمك تو مرحله 1
اون جا كه بايد 5 تا جادو(يه چيزه نشان مانند) بايد جمع كنيم من 4 تاش رو پيدا كردم. جلوتر يه جايي هست كه يه هاله سبز رنگ داره كه اگه بهش بخوري به عقب پس ميزنه. كنارشم يه چيزي داره كه اگه RT بزني يه نوار تقريبا نيم دايره مياد.......
چيكار كنم؟
اون 4 تایی که پیدا کردی وسطیش خالیه درسته؟
خب.تو به ترتیب از چپ به راست هر چیزی که پیدا کردی بذار سرجاش به غیر از وسطی که باید یه شکل دیگه باشه که تو پیداش نکردی.گرفتی چی گفتم؟وسطی باید شبیه پروانه باشه بقیه اش هم به ترتیب چیزی که پیدا کردی بذار از چپ به راست سرجاش.همین

• Like
Reactions: mehdi_iron
واقعا بازي قشنگي بود.خيلي باهاش حال كردم.فقط:
چرا گابرييل اونجوري شد آخرش اون پير مرده كي بود اومد تو كليسا باهاش حرف زد؟

اون پیرمرد همون Zobek بود که پیرتر شده بود و گابریل هم به دراکولا تبدیل شده.من هم دقیق نفهمیدم به چه علت دراکولا شده ولی در صحبت هاش و البته کانسپت آرت های بازی او را دراکولا معرفی می کنه!
البته در اون فیلم آخر زوبک صحبت هایی از بازگشت Satan می کنه و از گابریل کمک می خواد تا او را نابود کنه.
کسی دقیق تر می دونه بگه.من این طور متوجه شدم.

اون پیرمرد همون Zobek بود که پیرتر شده بود و گابریل هم به دراکولا تبدیل شده.من هم دقیق نفهمیدم به چه علت دراکولا شده ولی در صحبت هاش و البته کانسپت آرت های بازی او را دراکولا معرفی می کنه!
البته در اون فیلم آخر زوبک صحبت هایی از بازگشت Satan می کنه و از گابریل کمک می خواد تا او را نابود کنه.
کسی دقیق تر می دونه بگه.من این طور متوجه شدم.
البته گابریل مثل اینکه اون Devil Mask کلا برای خودش برداشت و شد Lord of Shadow شد. اون تیکه ای که زوبک میاد پیشش میگه : فکر نمی کردن پرنس تاریکی توی همچین جایی باشه. حالا برای من جالبه گابریل که اخر بازی می گفت از خدا طلب بخشش کردم چه طوری خودش رفت سمت تاریکی. نکته جالب هم این بود که زوبک اخر سر بهش میگه اگه بهم کمک کنی کاری می کنم که دیگه نامیرا نباشی و از این طلسم جدا بشی. ( گابریل بهش میگه که من نه زنده ام نه مرده ). شماره دوم تایید شده منتها من شک دارم که دقیقا بعد از پایان قسمت اول باشه. به نظر من قسمت دوم به این می پردازه که چه طو.ری گابریل ارباب کامل تاریکی شد. البته حدسیات. در کل داستان واقعا فوق العاده ای داشت.

پایین صفحه چیه و چیکار میکنه؟یه دایره هست که دو تا مستطیل هم طرفینشه که پر و خالی میشه
چه کاربردی تو بازی داره؟.اصلا چی چی هست؟

لطفا راهنمایی

من اونجایی گیر کردم که از زمین تیغ به ردیف در میاد باید با مشت بزنی تا دز باز بشه بعد از تیغ ها رد بشی و به در برسی ولی هرچی میدوم بازم تا به آخر تیغ ها میرسم در بسته میشه؟؟؟؟

لطفا راهنمایی

من اونجایی گیر کردم که از زمین تیغ به ردیف در میاد باید با مشت بزنی تا دز باز بشه بعد از تیغ ها رد بشی و به در برسی ولی هرچی میدوم بازم تا به آخر تیغ ها میرسم در بسته میشه؟؟؟؟
dark magic رو روشن کن . همون که گابریل آتیش میگیره . بعد خنجر ها رو انتخاب . وقتی در بسته شد برگرد خنجر رو پرتاب کن به سمت کلیدش .

من همین الان بازی رو تموم کردم. فقط می تونم بگم فوق العاده بود. داستان بازی که انصافا شاهکار بود و کمتر از 10 کمه براش. من تنها مشکلی که دیدم همون طراحی مراحل بود که دوستان اشاره کردن که البته تو همه مراحل هم به چشم نمیومد. گیم پلی هم با این که نکته خیلی جدیدی نداشت اما قدرت هایی که داشتید کار رو جذاب می کرد. در کل همه چی عالی بود.

آخرش هم خیلی جالب بود که zobek اومده بود پیش گیبریل و می خواست به کمکش ستان که دوباره داره بر میگرده رو نابود کنند و وقتی هم که از پنجره پرت شد پایین دیدم ای دل غافل چقدر دنیا جلو رفته و تو قرن حاضر بودیم:دی بی صبرانه منتظر شماره بعدیش هستم چون داستانش شاهکار بود

این ultimate shadow و اون یکی که 25000 تا قیمتشه رو کسی گرفته بگه چه جوریه؟
من دارم امتياز جمع میکنم تا بگيرمش..به نظر میرسه خيلی چيزه خری باشه..
يادمه 1 ساله پيش تريلر از بازی ديدم تو اون تريلر انگار ultimate shadow فعال بود...چون به قدری قدرتی میچرخيد دوره خودش و ضربه میزد که آبجکتی رو زمين نمیتونستی پيدا کنی که از قدرت ضربه رو زمين باقی مونده باشه.

دو سه روز پیش بازی بدستم رسید،از همون اول گذاشتمش روی هارد،بسیار بازی لذت بخشیه چه برای یه کسلونیا فن چه برای افراد معمولی،پازل ها هم به نظرم اصلا چلنج خاصی نیست که ادیتور ها گیر دادن.
جالبه که میگن "بازی چیزی رو که باهاش شناخته بشه رو نداره" در حالی که همین ترکیب قدرت های اکتسابی بازی و پازل ها به نظرم چیز جدیدیه که یادم نمیاد توی بازی ایگه ای دیده باشم!دقیقا چینکارلو (ادیتور گیم اسپات) به همین گیر داده و اونو یه مشکل میدونه!(اینو توی پادکست گیم اسپات شنیدم،نقد رو نخوندم)
----
یه چیز جالب،امیدوارم برای کسی چیزی اسپویل نشه!
وقتی وارد آشپزخانه میشیم و توی اون تونل ها گیبریل یه حالت sneaky طور به خودش میگیره،کسی theme متالگیر رو نشنید؟:D

چیز جالب دیگه ای که به ذهنم رسیده شباهت گبریل ون هلسینگ با گبریل ـه خودمونه!کسی شباهتی حس نمیکنه؟

szdnoaexoztmhmr2935k.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or