محمد رضا mr
کاربر سایت
:-o:-o:-o:-o:-oاین بازی این همه که دوستان میگن فوق العاده نیست. اصلا چیز خاصی نداره گرافیک که عالی نیست گیم پلی هم که یک گیم پلی معمولی هست. بهترین امتیاز رو همون gamespot داده.7.5. اصلا بیشتر از این هم راه نداره
:-o:-o:-o:-o:-oاین بازی این همه که دوستان میگن فوق العاده نیست. اصلا چیز خاصی نداره گرافیک که عالی نیست گیم پلی هم که یک گیم پلی معمولی هست. بهترین امتیاز رو همون gamespot داده.7.5. اصلا بیشتر از این هم راه نداره
احتمالاً واژه "عالی" برای دوستمون اشتباه تعریف شده.:-o:-o:-o:-o:-o
من هم موافقماحتمالاً واژه "عالی" برای دوستمون اشتباه تعریف شده.
اول باید دو جلو بزنی تا گرگه بدوه بعد پرشش بلندتر میشهسلام بچه ها
من یه جا گیر کردم اگه میشه کمکم کنید
تو چاپتر 2 و مرحله 5(agharta) یه قسمتی هست یه پل کوچولو ه که خراب شده و باید سوار یکی از اون حیوانایی که شبیه گرگ هستند بشی تا بتونی از اون پل خرابه پرش کنی و پیغام هم میده که کلید a را فشار دهید. من هرکاری میکنم پرش نمیکنه بد جوری اعصابم رو خورد کرده اگه کسی میدونه چکار بایستی کنم لطفا کمکم کنه
ممنون میشم...
باید دوبار استیک چپ رو به جلو سریع فشار بدی تا شروع کنه به دویدن بعد بپرسلام بچه ها
من یه جا گیر کردم اگه میشه کمکم کنید
تو چاپتر 2 و مرحله 5(agharta) یه قسمتی هست یه پل کوچولو ه که خراب شده و باید سوار یکی از اون حیوانایی که شبیه گرگ هستند بشی تا بتونی از اون پل خرابه پرش کنی و پیغام هم میده که کلید a را فشار دهید. من هرکاری میکنم پرش نمیکنه بد جوری اعصابم رو خورد کرده اگه کسی میدونه چکار بایستی کنم لطفا کمکم کنه
ممنون میشم...
سلام عزیزان
من توی چپتر 6 اون قسمتی که یه غول داره بدن آدم ها را تکه تکه میکنه گیر کردم بعد از مدتی که میزنمش میره یه قابلمه میزاره سرش بعد دیگه نمیدونم چه جوری باید بکشمش لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه چون خیلی عجله دارم تمومش کنم
ممنون
فقط جواب سوال اول را میدونمسلام
1.گيم پلي چند ساعته؟
2.تو كل بازي چند تا اسلحه جديد پيدا ميكنيد؟(احيانا كه همين يكي نيست؟ چون اينطوري بعد از مدتي ممكنه تكراري شه)
ممنون
اگه با پرتابی هاش حساب کنیم تقریبا 5تاسلام
1.گيم پلي چند ساعته؟
2.تو كل بازي چند تا اسلحه جديد پيدا ميكنيد؟(احيانا كه همين يكي نيست؟ چون اينطوري بعد از مدتي ممكنه تكراري شه)
ممنون