Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی این همه که دوستان میگن فوق العاده نیست. اصلا چیز خاصی نداره گرافیک که عالی نیست گیم پلی هم که یک گیم پلی معمولی هست. بهترین امتیاز رو همون gamespot داده.7.5. اصلا بیشتر از این هم راه نداره;)
:-o:-o:-o:-o:-o

سلام بچه ها
من یه جا گیر کردم اگه میشه کمکم کنید:((
تو چاپتر 2 و مرحله 5(agharta) یه قسمتی هست یه پل کوچولو ه که خراب شده و باید سوار یکی از اون حیوانایی که شبیه گرگ هستند بشی تا بتونی از اون پل خرابه پرش کنی و پیغام هم میده که کلید a را فشار دهید. من هرکاری میکنم پرش نمیکنه بد جوری اعصابم رو خورد کرده اگه کسی میدونه چکار بایستی کنم لطفا کمکم کنه
ممنون میشم...

سلام بچه ها
تو چاپتر 2 و مرحله 5(agharta) یه قسمتی هست یه پل کوچولو ه که خراب شده و باید سوار یکی از اون حیوانایی که شبیه گرگ هستند بشی تا بتونی از اون پل خرابه پرش کنی و پیغام هم میده که کلید a را فشار دهید. من هرکاری میکنم پرش نمیکنه بد جوری اعصابم رو خورد کرده اگه کسی میدونه چکار بایستی کنم لطفا کمکم کنه
ممنون میشم...
اول باید دو جلو بزنی تا گرگه بدوه بعد پرشش بلندتر میشه

سلام بچه ها
ممنون میشم...
باید دوبار استیک چپ رو به جلو سریع فشار بدی تا شروع کنه به دویدن بعد بپر

از دوستان كسي راهي بلده كه بشه كات اسكين هاي بازي رو تو كامپيوتر ديد؟؟؟؟
من هرچي تلاش كردم فقط اهنگاري بازي رو تونستم بكشم بيرون! اگه كسي بلده بگه ممنون ميشم

سلام عزیزان
من توی چپتر 6 اون قسمتی که یه غول داره بدن آدم ها را تکه تکه میکنه گیر کردم بعد از مدتی که میزنمش میره یه قابلمه میزاره سرش بعد دیگه نمیدونم چه جوری باید بکشمش لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه چون خیلی عجله دارم تمومش کنم
ممنون

سلام عزیزان
من توی چپتر 6 اون قسمتی که یه غول داره بدن آدم ها را تکه تکه میکنه گیر کردم بعد از مدتی که میزنمش میره یه قابلمه میزاره سرش بعد دیگه نمیدونم چه جوری باید بکشمش لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه چون خیلی عجله دارم تمومش کنم
ممنون
بپر رو هوا، وقتی نزدیکش هستی روی هوا یه بار X بزن می خوره توی سرش بعد هم می تونی با RT بگیریش و تموم.

بالاخرخه تموم شد بازی بسیار خوبی بود :)
چند تا سوال درباره ی پایان
میخوستم بدونم گابریل چطوری دراکولا شد؟
تو بازی های قبلی حضور داشته(به عنوان ومپایر)؟

سلام
1.گيم پلي چند ساعته؟
2.تو كل بازي چند تا اسلحه جديد پيدا ميكنيد؟(احيانا كه همين يكي نيست؟ چون اينطوري بعد از مدتي ممكنه تكراري شه)
ممنون

سلام دوستان
میگم اون مرحله هست که 4 تا کریستال بابیستی پیدا کنی و بری پیش دختره که با غوله وایساده
من 3 تاشو پیدا کردم ولی یکیش رو هرچی گشتم پبدا نکردم اگه میشه کمکم کنید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or