Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بپر رو هوا، وقتی نزدیکش هستی روی هوا یه بار X بزن می خوره توی سرش بعد هم می تونی با RT بگیریش و تموم.

سلام دوست خوبم
از راهنمایی خوبتون کمال تشکر را دارم امیدوارم موفق و معید باشید ممنون از لطفتون
یا علی

منم تموم کردم . واقعا فوق العاده بود . بعد از gow3 بازیی با این عظمت ندیده بودم .یه بازیه کلاسیک که افسانه های تاریخیه اروپا رو به تصویر میکشه که واقعا زیبا طراحی شده . شخصیت اول بازی که حرفی برای گفتن نمیزاره . همه چیزش عالی بود . ممنون از mercury steam
من اصلا افت فریم هم احساس نکردم . هیچ عیبی تو بازی ندیدم ( شاید بعضی جاهاش یکم سخت بود ) ولی اونم خوبه . هرکی بازی نکرده حتما بره بازی کنه .

Last edited by a moderator:
سلام
من توی chapter III مرحله اولش(thee towers)گیر کردم و هر کاری میکنم نمیتونم به towerسوم برسم و fairy سوم رو بگیرم.
اگر کسی اون قسمت رو گذرونده ممنون میشم بتونه کمکم کنه.
با تشکر

سلام به بروبچ بی معرفت =((
سومین باره که میپرسم :
اخرای چپتر 2 یه باس هست که از سنگ ساخته شده خیلی هم بزرگه
برای کشتنش باید نقاطی رو که زرده بزنیم . من اونی روکه رو پاش هست رو میزنم بعد میرم رو دستش اون رو هم میزنم بعد 2 تا دیگه میمونه که یکی رو سرشه اون یکی هم رو اون یکی دستشه اما نمیتونم برم رو اون یکی نقاط
خیلی هم امتحان کردم
چیکار باید کنم ؟؟؟؟
ممنون

وقتي رفتي روي دستش بايد با LT+A جاخالي بدي بعد با RT (وقتي اون قسمت دستش روشن شد )بپري روي اون دستش و روي سرش هم همينطور.

ویرایش: لطفا در قسمتهایی که موردی از بازی لو میرود، از اسپویلر استفاده کنید.

Last edited by a moderator:
سلام.من تو چپتر 7 قسمت دوم بعد ازاینکه دو با راه رو از الکتریسیته باز میکنم اون جایی که به یه مجسمه ی شیر می رسم اونجا که اهرم کنارش داره گیر کردم .لطفا کمک کنید

کمک کمک
ببخشید . من اول چپتر دو اون اول اولش بعد از کشتن اون غول برفی. یه چنتا گرگ میان. بعد یه چیزای زردی ازشون میزنه بیرون. چجوری میشه اونارو گرفت

بازی جالب و سطح بالایی هست منتها بازی از لحاظ نو آوری و خلاقیت حرفی برای گفتن نداره اما معما های جالبی تو بازی گنجونده شده که یه مقدار بازی رو مهیج تر کرده.می خواستم ببینم افت فریم تنها برای من هست یا دوستان هم همین مشکل رو دارن یا اصلا خود بازی با این مشکل مواجه هست ؟:-/

همه ی عظمت این بازی زیر یک فریم ریت وحشتناک نابود شده، از همه فن ها هم معذرت میخوام، ولی واقعا بعد از 1 ساعت بازی کردن سردرد شدم. نو آوری هم که ماشالله هیچی نداره. فقط داستانش قشنگه با گرافیکش. در کل بازی خوبی هست، ولی فریم ریتش که ماشالله افت هم داره بخوره تو سر سازندش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or