Squidward
کاربر سایت
سلام دوستان. راستش من نه تریلرش رو دیدم نه تاحالا نقدی ازش خوندم. ممکنه یک نفر دقیق بگه سبکش مثل چه بازی هست؟
اکشن ( شمشیر زنی ) مثل God OF War
سلام دوستان. راستش من نه تریلرش رو دیدم نه تاحالا نقدی ازش خوندم. ممکنه یک نفر دقیق بگه سبکش مثل چه بازی هست؟
سوال درباره چپتر 8:
رسیدم قسمت سوم که در بد ورود یک مجسمه هست با 3 تا سینی که سینی اول رو فقط میشه تکون داد و یکی از درها باز میشه و اونجا دوباره یک در دیگه هست که باز نمیشه و دیگه نمیدونم چکار کنم
من نمدونم چپتر 8 هستم یا 9 ولی اونجایی رسیدم که میخواد از یک جای قلعه خون آشام برم جای دیگه از روی زنجیر رد میشم بعدش به یک محیط دایره میرسم که دورش حصار هستش و با اهرم حصار و خروجی حصار چرخیده میشه وقتی میخوام رد بشم دوباره میچرخه برمیگرده سر جای قبلیش چکار کنم ؟؟؟
تو او مرحله که یک کریستال قرمز مانند میگیری بعد 1 عقرب مکانیکی میاد بعد از اینکه کشتیش چطور باید بری چون همش برقیه نمیشه بری؟
خوب شما بعدش بیا طرف اون چرخدنده و بچرخون تا راهت بطرف اون در که برق جولوشو گرفته باز بشه.بعد سمت راست هم یک سکو هست که تاب میخوره و باید بری روش و برسی به اون تیکه نارنجی تو زمین و با مشت بزنیش تا برق در رو قطع کنه.قبلش باید برق اون منطقه رو هم قطع کنی
بازي بسيار زيبايي هست. منو كه خيلي مجذوب خودش كرده. اگه اين سبك رو مي پسندي حتما بازي كن. وگرنه يكي از بهترين ها رو از دست دادي.سلام دوستان ...
به علت مسائل کاری و دانشگاه و ... دیگه حتی وقت سر خاروندن هم ندارم و فقط وقت میکنم بازی های خارق العاده رو بازی کنم همانند : RDR یا فیفا و ... و وفت برای بازی های درجه 2 ندارم !
حالا یه سوال :
آیا این بازی در حدی هست که مرا مجذوب خود کند و بنده را مجبور به گفتن سخن " گور بابای درس و مخش " کند ؟
آیا بخرم ؟
در ضمن ،
آیا این بازی Co-op Split Screen دارد ؟ ( جواب : خیر )