تو مبارزه با غول سنگی آخره چپتر دوم من دوبار از غول بالا میرم و اون نقاط حساس و نارنجی رنگ را میزنم ولی بار سوم که باید از غول بالا برم هیچ راهی نیست .
یعنی دقیقا میره جایی که اون نقطه نارنجی دوم بوده بعد هم غول با دستش منو میندازه پایین .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
زمان، استفاده از کمبوها و جادو، میزان سلامتی. همه اینها تو نتیجه کار نقش دارن.اقا من چرا این مرحله هاشو میرم 100 درصد نمیشه بعد انجام مرحله ؟بازیش عالیه اما دوربینش بعضی وقتا اذیت میکنه
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا
آقا بی زحمت یکی از جای این 4 تا کریستال چپتر 2 عکس بگیره بزاره!3 تاش رو پیدا کردم ولی چهارمی.......
من منظورم اين نبود که تو فروش با gow 3 مقايسه بشه که کدوم بازی بيشتر میفروشه...منظورم من اين بود که اگه خوب بفروشه خيلی چيز ها واسه همه روشن میشه..بازی که به قول بعضيها بازی متوسط و نسبتا خوب هست پس نبايد فروش خیلی خوبی هم داشته باشه..
خسشته نباشی...شما توقع داری فروش یک بازی مولتی پلتفرم با یک بازی انحصاری که فقط برای یه کنسول اومده برابر باشه..؟! خب معلومه بازی مولتی پلتفرم بیشتر میفروشه
وقتی حاله های دایره شکل اومد و داشت به نقطه وسط میرسید ( دایره ها میرن تو هم ) زود باید یکی از 4 دکمه x y b a رو بزنیسلام
اقا برای زدن فینیشر برای باسها بعد از زدن دکمه RT باید کدوم دکمه رو زد؟ اعصابم داغون شد من میام RT رو میزنم بعد هر دکمه ای رو که میزنم اثر نمیکنه نتیجه هم این میشه که منو له میکنه.