sky
کاربر سایت
یه سوال دیگه دیسک 1 و2 رو ننوشته باسه من کدومه اما هرکدوم رو که میزارم میتونم بازی کنم چرا؟دوست عزیز میتونی بازی کنی
اول دی وی دی یک رو بازی میکنی بعدش 2
یه سوال دیگه دیسک 1 و2 رو ننوشته باسه من کدومه اما هرکدوم رو که میزارم میتونم بازی کنم چرا؟دوست عزیز میتونی بازی کنی
اول دی وی دی یک رو بازی میکنی بعدش 2
دوست عزیز وقتی شما دیسک یک رو میزاری چپتر رو که انتخاب میکنی بهت میگه کهخ دیسک چندم رو بزاریه سوال دیگه دیسک 1 و2 رو ننوشته باسه من کدومه اما هرکدوم رو که میزارم میتونم بازی کنم چرا؟
کسی نبود جواب بده ؟ جان من ؟!!آقا تورو خدا جواب بدین . اینجا شدیدا گیر کردم
تو چپتر 2 یه جا هست یه مجسمه جلوی یه در رو گرفته یکم هم بالاتر یه پل هست که شکسته
واسه مجسمه میگه you must be stronger , come back when your skills has improved
واسه پل هم میگه
you can't go this distance by yourself
هی هم به فاصله یکی دو دقیقه از در و دیوار گرگ میاد .
اونجا چیکار کنم ؟
چپتر 2 اپیزود 5 هست . اسم اپیزود agharta هست .
ببین بیا عقب به یه لبه میرسی همونجا RT رو بزن میگیره میپره اونور بعدشم که دیگه معلومهکسی نبود جواب بده ؟ جان من ؟!!
فریم روی 24 قفله!. افت نداره همونطوریه .فریم ریت به این پایینی اصلا در خور این بازی نیست باو هرچقدر که آدم از گرافیک بازی به وجد میاد این فریم ریت افتضاحش حس رو نابود میکنه! باور کنین تنها دلیلی که کنار گذاشتمش همینه! اعصابم پریشان شد! بدون اغراق میگم که سردرد شدم! توی نسخه PS3 هم همینجوریه!؟
منظورم از افت فریم همون کم بودنش بود! اصلا بازی Slow Motion ـه! من نمیتونم باهاش کنار بیام، در حقیقت نمیتونم کنار بیام! چیکار کنم!؟ :d نمیتونستن مثل آدم درستش کنن!؟ حالا یکم گرافیکش رو کم میکردن لا اقل 33 تا فرم میداد! :dفریم روی 24 قفله!. افت نداره همونطوریه .