Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب ما دیروز شروع کردیم
کلآ هر بازی که شبیه GOW باشه جذبش میشیم :x
واقعآ موزیک های بازی لذت بخشه :x
این غول بیابونی ها هم همش میریزن سرمون که :d

بازی خیلی باحالی بود خیلی جا ها با gow 3 برابری میکرد ولی باز به gow 3 نمیرسید کلا من با این بازی حال کردم مخصوصا سر کشتن اون باسه زن خوناشامه {lady vampayer}

آقا تورو خدا جواب بدین . اینجا شدیدا گیر کردم
تو چپتر 2 یه جا هست یه مجسمه جلوی یه در رو گرفته یکم هم بالاتر یه پل هست که شکسته
واسه مجسمه میگه you must be stronger , come back when your skills has improved
واسه پل هم میگه
you can't go this distance by yourself
هی هم به فاصله یکی دو دقیقه از در و دیوار گرگ میاد .
اونجا چیکار کنم ؟
چپتر 2 اپیزود 5 هست . اسم اپیزود agharta هست .

اگه اونجایی با شه که من فکر میکنم یه زن با یه غول کنارتن باید 4 تا سنگ رو پیدا کنی که بنفش رنگن برو جاهای قبل رو حسابی بگرد بعد پیداش کردی برگرد پیش زنه سنگه که کامل شد ازش استفاده نکن

آقا تورو خدا جواب بدین . اینجا شدیدا گیر کردم
تو چپتر 2 یه جا هست یه مجسمه جلوی یه در رو گرفته یکم هم بالاتر یه پل هست که شکسته
واسه مجسمه میگه you must be stronger , come back when your skills has improved
واسه پل هم میگه
you can't go this distance by yourself
هی هم به فاصله یکی دو دقیقه از در و دیوار گرگ میاد .
اونجا چیکار کنم ؟
چپتر 2 اپیزود 5 هست . اسم اپیزود agharta هست .
کسی نبود جواب بده ؟ جان من ؟!!

فریم ریت به این پایینی اصلا در خور این بازی نیست:دی باو هرچقدر که آدم از گرافیک بازی به وجد میاد این فریم ریت افتضاحش حس رو نابود میکنه! باور کنین تنها دلیلی که کنار گذاشتمش همینه! اعصابم پریشان شد! بدون اغراق میگم که سردرد شدم! توی نسخه PS3 هم همینجوریه!؟:دی

فریم ریت به این پایینی اصلا در خور این بازی نیست:دی باو هرچقدر که آدم از گرافیک بازی به وجد میاد این فریم ریت افتضاحش حس رو نابود میکنه! باور کنین تنها دلیلی که کنار گذاشتمش همینه! اعصابم پریشان شد! بدون اغراق میگم که سردرد شدم! توی نسخه PS3 هم همینجوریه!؟:دی
فریم روی 24 قفله!. افت نداره همونطوریه :دی.

فریم روی 24 قفله!. افت نداره همونطوریه :دی.
منظورم از افت فریم همون کم بودنش بود! اصلا بازی Slow Motion ـه! =(( من نمیتونم باهاش کنار بیام، در حقیقت نمیتونم کنار بیام! چیکار کنم!؟ :d نمیتونستن مثل آدم درستش کنن!؟ حالا یکم گرافیکش رو کم میکردن لا اقل 33 تا فرم میداد! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or