Saeed.x360
کاربر سایت
چه ربطی داره به شک داشتن به خودم؟ میدونی چرا اینارو میگم؟ چون 4 تا دیگه جوبتو بدن نمیشه جمعش کرد! نظر شخصی شما قابل احترام است! اما دوست عزیز همیشه گفتن از قدیم که با آرامش(!)حرفتو بزن! حرفم اشتباهه؟!
دوست عزیز حرف شما کاملا درست هست و متین ! دوستانی که من رو تو این مدت طولانی در این سایت میشناسند با خصوصیات من آشنا هستند و من همیشه اصرار دارم یک طرفه نباید مسائل رو در نظر گرفت و با آرامش خیلی از مسائل بهتر حل میشن ولی وقتی یک طرز تفکر غلط باب میشه یا از خیلی از نکات مثبت بازی حرفی زده نمیشه دوستی که میاد تو این تاپیک صحبتها رو میبینه فکر میکنه بازی از ارزش بالایی برخوردار نیست و تهیه نکنه که قاعدتا از لذت انجام بازی بی بهره میمونه وقتی بطور مثال شما میاید میگید چرا الکی شلوغش میکنید چون این بازی 7.5 گرفته خیلی حرف اشتباهی هست. الحمدلله از ابتدای این نسل همیشه ما با این چالش امتیاز سایتها طرف بودیم خیلی از سایتها چه بزرگ و کوچک با بعضی از گندکاریهای و باند بازیهای ثابت شده حداقل به من یکی این رو فهموندند که ملاک اصلی و ارزش اصلی بازی خود گیمر هست و نه هیچ چیز دیگه و ازین بابت امتیاز سایتها هیچ ارزشی از طرف من یکی نداره ! ببخشید یکم تند برخورد کردم
بابک واژه خیلی رو زیاد موافق نیستم اما با اینکه میگی مراحل دارای پیچیدگی خاصی نیستن موافقم. البته این رو در نظر داشته باش خود تعداد Chapter ها و Level ها اونچنان غیر چالش بر انگیز هم نیست ! حال اگر منظورت وجود Puzzle و Mini Game های حرفه ای در بازی باشه تا مراحل رو صرفا از یک بزن بکش و بالا پایین رفتن از در و دیوار خارج کنه تا حدودی آره ولی مگر همه H'S اینطوری بودن ؟ من خیلی از بازیهای این سبکی رو به خاطر دارم که (حالا برای جلوگیری از بحث اضافی اسمشون رو نمیگم) فقط یک اکشن خالص و بدون هیچگونه پیچیدگی بودند تازه تنوع مراحل آنچنانی هم نداشتند ولی جالبه هیچ کس ازونها ایراد نگرفت که چرا پیچیدگی ندارند یا غیره ... در کل شاید هدفMercurysteam از خلق این همه محیط و Chapter و بدون هیچ پیچیدگی خاصی در خود مراحل چیز دیگه ای باشه. شاید همه مثل ما Hardcore نباشند و صرفا میخوان تجربه یکJourney حماسی رو داشته باشند تا درگیر شدن در پیچیدیگیها و معماهامراحل بازی خیلی ابتدایی و غیرحرفه ای کار شده. نمیدونم کوجیما چجوری رو این بازی نظارت کرده ولی مراحل بازی خیلی ساده، خطی و با پیچیدگی خیلی کم ساخته شده. مثلا مراحل GoW 3 یا حتی Darksiders رو باهاش مقایسه کنید خیلی راحت به این موضوع پی میبرید.