Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میپرم پایین میرم یه جا چند تارو میترکونم! سمت راستی نیست! واسا یه عکس بگیرم ببینی کجاس:
HTML:
http://up.iranblog.com/Files73/61592d9d76db46afb8c4.JPG
http://up.iranblog.com/Files73/83063de3e35e445191cc.JPG
حل شد مشکل،ممنون از راهنماییت دوست گرامی
دوستان من نتونستم این قسمت رو رد کنم
اگه میشه یه توضیح بیشتر یا یه عکسی چیزی بذارین ممنون میشم

chapter II
اخر چپتر 2 اون غول سنگی رو چه جوری میشه کشت.
همون جای که هستی وایستا. یه سنگ رو کف دست میگیره و میفرسته سمتت. وقتی سنگ روشن شد RT رو بزن و تریگر سمت چپ رو تند بچرخون تا سنگ رو بزنه به تایتان. یه صحنه سینمائی میبرنی و حالا باید ازش بالا بری و مثل تایتان قبلی بکشیش :دی.

سلام عزیزان خیلی گیرم کمک کمک

من چپتر آخرم بعد این که اون غوله را میزنم کمی از خونش که میره دوره خودش یه دیوار مجازی درست میکنه لطفا یکی از دوستان بگه چه شکلی باید بکشمش ممنون میشم

سلام عزیزان خیلی گیرم کمک کمک

من چپتر آخرم بعد این که اون غوله را میزنم کمی از خونش که میره دوره خودش یه دیوار مجازی درست میکنه لطفا یکی از دوستان بگه چه شکلی باید بکشمش ممنون میشم
دورش دیوارا یا ابیه یا قرمز اگه ابی بود lt بزن اگه قرمز rt بعدشم که رسیدی بهش rt بزن

اینم راهنمای شما pejmAn001

دوستان من نتونستم این قسمت رو رد کنم
اگه میشه یه توضیح بیشتر یا یه عکسی چیزی بذارین ممنون میشم
سلام دوست عزیز اگه هنوز اینجا گیرکردی اینم راهنما هیت
طبق همون عکس که گزاشتی کافی برگردی عقب وقتی برگشتی یک دست در سمت راست می بینی کافیه بری رویه اون وبپری روتپه روبرو که یک تابوت اونجا هستش

وقتی هم تبوت شکست دادی یک تیکه سنگی چیزی بهت میده که کمی جلوتر همون جا استفاده میشه
و در قسمت بعدی یعنی از دستی که دراز میشه ردبشی کمی برای جلوتر یعنی ببری روی سخره بعدی به سمت راستت نگاهی بندازی یک دست کو چیک میبینی که باید بری اونجا و وقتی رفتی اونجا بروبه سمت چب انتهاه قارد دوباره بروی به سمت راست بقیه شم با خوددت دزمن ایجا دوربین بازی افتزا جدی به بار اورده که داخل قار نشون نمیده
برای شکست دادن تابوت از holy water استفاده کنی بهتره
به نطرمن تنها مشکل بازی فقط دوربین بازی هستش که سرعت حمل از بازی باز میگیره

فکر کن در کناره ایرادهایی که بازی داره از جمله افته فریم ( کلا پایینه )
باید FAQS خواستنه بیش از حد رو هم بهش اضافه کرد
تا اینجا که من این تاپیک رو دنبال کردم کلا همه یه جایی گیر کردن

فکر کن در کناره ایرادهایی که بازی داره از جمله افته فریم ( کلا پایینه )
لطفاً اونجای که افت فریم محسوس داره رو آدرس بدید ماهم ببینیم!. بازی با این عظمت کم نظیر داره روی 24 فریم ثابت اجرا میشه بازم (که اگر نگفته بودن با همون 30 فرقش رو نمیدونستن بعضی ها).
-------------
چندرغاز پول بابت این شاهکار دادید، چپ میرید میکوبیدش راست میاید گیر میدید بهش. جریان چیه؟! ( منظورم با شخص خاصی نیست).

چندرغاز پول بابت این شاهکار دادید، چپ میرید میکوبیدش راست میاید گیر میدید بهش. جریان چیه؟! ( منظورم با شخص خاصی نیست).
تنها دليلش اينه که gamespot نمره 7.5 داده به بازی...اگه همين gs نمره 9 داده بود به بازی الان همين منتقدای بازی شده بودن فن شماره 1 بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or