Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفاً اونجای که افت فریم محسوس داره رو آدرس بدید ماهم ببینیم!. بازی با این عظمت کم نظیر داره روی 24 فریم ثابت اجرا میشه بازم (که اگر نگفته بودن با همون 30 فرقش رو نمیدونستن بعضی ها).
-------------
چندرغاز پول بابت این شاهکار دادید، چپ میرید میکوبیدش راست میاید گیر میدید بهش. جریان چیه؟! ( منظورم با شخص خاصی نیست).

با تمامه احترامی که برات قائل هستم باید بگم جدیدا متعجب میشم از یه سری از حرفهات
من اول گفتم بازی عالیه، شما اومدی گفتی حتما معنیه عالی رو متوجه نمیشم
بگذریم ، الان هم میگم عالی هست ولی وقتی فریمش پایینه چی بگم؟
اینی که من میبینم پایینه ، شما رو نمیدونم؟!! شاید هم رو TV های مختلف فرق داشته باشه
موفق باشی

با تمامه احترامی که برات قائل هستم باید بگم جدیدا متعجب میشم از یه سری از حرفهات
من اول گفتم بازی عالیه، شما اومدی گفتی حتما معنیه عالی رو متوجه نمیشم
بگذریم ، الان هم میگم عالی هست ولی وقتی فریمش پایینه چی بگم؟
اینی که من میبینم پایینه ، شما رو نمیدونم؟!! شاید هم رو TV های مختلف فرق داشته باشه
موفق باشی
نمیخوام و نخواستم بیاحترامی کنم. اخه هرکی از راه میرسه میزنه تو سر این بازی که نمونه ش توی 10 سال گذشته دیده نشده. یه بازی طولانی با این گیم پلی عمیق و با اون داستان زیبا و درگیر کننده با اون همه موسیقی حماسی عالی و .... . اینقدر خوبی داره که ایرادات بنی اسرائیلی دوستان توش گُمه.
بازم میگم شخص خاصی مدنطر نبود :دی.

نمیخوام و نخواستم بیاحترامی کنم. اخه هرکی از راه میرسه میزنه تو سر این بازی که نمونه ش توی 10 سال گذشته دیده نشده. یه بازی طولانی با این گیم پلی عمیق و با اون داستان زیبا و درگیر کننده با اون همه موسیقی حماسی عالی و .... . اینقدر خوبی داره که ایرادات بنی اسرائیلی دوستان توش گُمه.
بازم میگم شخص خاصی مدنطر نبود :دی.
چيزی که خيلی بيشتر از اين نظر منرو جلب کرده اينه که تنوع محيطی و تنوع دشمن ها خيلی بالاست تو اين بازی..خصوصاً تنوع دشمنها که به طور قطع میگم تو اين سبک هيچ بازی از لحاظ تنوع دشمن به اين بازی نمیرسه...هر لحظه که آدم بازی میکنه يه موجوده جديد تو بازی میبينه..انصافاً کدوم بازی اينقدر تنوع موجودات داخلش زیاده؟

به نظر من که این بازی یه شاهکار به تمام معناست و اصلا برام مهم نیست که بعضیها از این بازی ایراد میگیرند من واقعا دارم از بازی کردنش لذت می برم الان آخرای بازی هستم واقعا خیلی باحاله:-*

من نمیدونم چرا این سایتا اینقدر به این بازی نمره کم دادن!!!!
همین gamespot داده 7.5
البته gamespot همیشه با بازی های آسیای شرقی مشکل داشته
ولی حقش این نمره نبود
به نظر من رقیب جدی برای GOW هستش

نظرم در مورد بازی :
با احترام به همه دوستان ولی من از گیم پلی و گرافیک بازی خوشم اومده
در مورد غول های بازی هم بگم که من کم میشه از غول یا غول های یه بازی خوشم بیاد ولی در این بازی
مبارزه با غول ها برام جالبه
در مورد داستان بازی هم بگم که نمیدونم چرا کلا تو بازیها داستان بازی زیاد برام مهم نیست
فقط تو بعضی از بازیها به خاطر تقویت زبان مکالمه ها رو گوش میدم
مثلا اکثر مکالمه های Mafia II رو گوش میدادم اون هم که اینقدر از الفاظ زشت تو مکالمه هاشون
استفاده کردن که اعصابم خورد شد.
در مورد فریم ریت هم که بعضی از دوستان گفتن تو لذت بردن من از گیم پلی به اون صورت تاثیری نداشت

من نمیدونم چرا این سایتا اینقدر به این بازی نمره کم دادن!!!!
همین gamespot داده 7.5
البته gamespot همیشه با بازی های آسیای شرقی مشکل داشته
ولی حقش این نمره نبود
به نظر من رقیب جدی برای GOW هستش

به نظر من هم بازی خیلی خوبی بود به جز زاویه دوربینش برای من چندان دل چسب نبود
ولی به نظر من بازی در این نسخه به اندازه ای نیست که به GOW و DMC برسه ولی بازی شروع و پایان خیلی خیلی حالی داشت به نظر من بهتری پایان وشروع تو بازی ها را داره وقتی بازیکن از همین اول که میبینتش حساب کار به دستش میاد چه بازی است

سلام بچه ها
اون مرحله هست که یه قطعه مربع مانند رو دیواره و وقتی بهش ضربه میزنی یه دره فلزی روبروتون باز میشه و یه سری تیغ از زمین در میاد . من هرکاری کردم تا به دره میرسم دره بسته میشه چیکار بایستی کرد؟؟؟؟#:-s:(

سلام,
ببخشید می خواسم بیبنم اگه دیسک یک بازی رو تمام کنیم و دیسک دو رو بازی کنمیم. دیگه دیسک یک نیازی نیست یا مثل mass efect آخره بازی دیسک یک رو می خواد؟؟؟

سلام بچه ها
اون مرحله هست که یه قطعه مربع مانند رو دیواره و وقتی بهش ضربه میزنی یه دره فلزی روبروتون باز میشه و یه سری تیغ از زمین در میاد . من هرکاری کردم تا به دره میرسم دره بسته میشه چیکار بایستی کرد؟؟؟؟#:-s:(
برو کنار در RB رو بزن تا dark magic فعال بشه بعد خنجرو پرتاب کن طرف همون قطعه مربع

Last edited by a moderator:
سلام
من تو چپتر ۲ قسمت dark dungeon گیر کردم همون اولش که باید از دره بیای‌ پایین یه جا هست که با شلاقت آویزون میشی‌ و میای پایین زیرت یه چاله مانند رو دیوار که نمیتونی‌ ازش پایین تر بری سمت چپت هم یه راه ولی‌ نه رو دیوار میدوه نه کار دیگی‌ می‌کنه همونطور اونجا آویزون می‌‌‌مونه اعصابمو خورد کرده طوری که ۱ هفته بیخیال بازی‌ شدم ولی‌ حالا می‌خوام تا آخرش برم

میگید از بازی هست یا من نمیتونم پیدا کنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or