Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تو چاپتر 4 از اون در کخ میریم داخل و جایی میرسیم که پرتگاه هست باید بپریم اون ور نمیشه پرید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار باید کرد من هر کاری کردم نتونستم بپرم اونور میفته تو دره >>>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا هرچه زود تر سوالتو ببر تو اسپویلر !
اما جواب :
دوبار آنالوگ رو به یک سمت حرکت بدی ، گابریل سریع تر حرکت میکنه و در همین حال پرش رو بزن تا ...... ... حله دیگه :دی ؟

بستگی به شیئش داره خو !
کلا با RT ...

اگه شیِه خیلی سنگین نباشه با نگا داشتن LTوزدن X شیه حرکت میکه و اگه سنگین باشه با نگاداشتن ایکس این کارو بکن و اگه خیلی سنگین باشه باید از قدرت Shadow magiq هم باید استفاده کنی
یعنی
1-LT+X
LT+نگاهداشتن X
LT+Shadow Magic[RB] +X
ll

آقایون من در چپتر 6 قسمت 2 گیر کردم همه موجودات عجیب رو می کشم و یه گوشه ای یه پل شکسته اس میگه نمیتونی بپری باید چکار کنم
تو رو خدا جواب بدین!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((

سلام
قدرت combat focus رو چجورباید ازش استفاده کرد؟
توی قسمت basic هستش
من هی پرش میکنم ولی یه ضربه که بهم میزنن دوباره خالی میشه
وبلد نیستم ازش استفاده کنم
یه کمکی کن
سلام دوست عزیز combat focus حرکتی نیست که باید ازش استفاده کنی باعث میشه هرب زرد رنگ از دشمن بزنه بیرون که شما بانگا داشتن دکمه RSوLS یعنی بافشارد داند دنده سمت چپ وراست به داخل اونها را میکشید ترفه خوده تون و جادوهایتون پور میشه

آقایون من در چپتر 6 قسمت 2 گیر کردم همه موجودات عجیب رو می کشم و یه گوشه ای یه پل شکسته اس میگه نمیتونی بپری باید چکار کنم
تو رو خدا جواب بدین!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((
سلام دوست عزیز دقیق یادم نیست اگه اون جای که هست یک دختر ملاقات میکنید ودختره از دیوار بالا میره شما قکنم سمت راستتون یک مسیر است که از اونجا باید برید دنبال دختره
کمی بگرد پیداش میکنی

سلام دوست عزیز دقیق یادم نیست اگه اون جای که هست یک دختر ملاقات میکنید ودختره از دیوار بالا میره شما قکنم سمت راستتون یک مسیر است که از اونجا باید برید دنبال دختره
کمی بگرد پیداش میکنی
اون که مال اولای بازی ردش کردم قبلا

آقا کسی نیست جوابه ما رو بده!!!!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((:((

آقا کسی نیست جوابه ما رو بده!!!!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((:((
سلام دوست عزیز اگه تو یک منطقه برفی هستی که از زیر زمین کوتوله میاد بیرون وقتی روبه عمون پول شکسته وایستی و چند قدم برگردی عقب یعنی پشتسرت در سمت چپ یک ستون می بینی که باید بهش یک مشت معکم بزنی بعد دنبالش کن واز روش برو اون طرف و بقیش با خوددت درظمن برای رد شدن از این پل به یک عنکبوت نبار داری

• Like
Reactions: <hako>
سلام دوست عزیز اگه تو یک منطقه برفی هستی که از زیر زمین کوتوله میاد بیرون وقتی روبه عمون پول شکسته وایستی و چند قدم برگردی عقب یعنی پشتسرت در سمت چپ یک ستون می بینی که باید بهش یک مشت معکم بزنی بعد دنبالش کن واز روش برو اون طرف و بقیش با خوددت درظمن برای رد شدن از این پل به یک عنکبوت نبار داری
آفا دمت گرم کمک کردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or