stop the game
کاربر سایت
پازل ها اچیومنت هم داره حا کردن همش یا همینطوریه؟
بچه ها کسی میداند در چرپتر 2 اونجایی که زنه با یک قول شمشیر به دست ایستاده است و باید کریستال صورتی را تکمیل بکنیم من دو تا از چهار کریستال صورتی را بدست آورده ام ولی دو تا یه دیگه را پیدا نمیکنم کجا را باید بگردم
سلام از کپچر 3 سوال دارم
من دو تا از سه تا پروانه رو گیر آوردم (کله شیرها روهم فعال کردم رفتم اون ور پروانه رو برداشتم)
حالا موندم تو سومی
میشه کمک کنید
ما که بازی رو تموم کردیم فوق العاده بود
برای pc هم عرضه نمیشه !!!
در ضمن آخر بازی همه شوکه خواهید شد :d
من خومدم اونجا مشکل داشتم یکی از کریستالا جایی که اونجا که با rt یه جا رو میگیری میری بالا جلوت یه مسیره اونو نره و به سمت دوربین بیا اونجا یکی هست...بچه ها کسی میداند در چرپتر 2 اونجایی که زنه با یک قول شمشیر به دست ایستاده است و باید کریستال صورتی را تکمیل بکنیم من دو تا از چهار کریستال صورتی را بدست آورده ام ولی دو تا یه دیگه را پیدا نمیکنم کجا را باید بگردم
بچه ها کسی میداند در چرپتر 2 اونجایی که زنه با یک قول شمشیر به دست ایستاده است و باید کریستال صورتی را تکمیل بکنیم من دو تا از چهار کریستال صورتی را بدست آورده ام ولی دو تا یه دیگه را پیدا نمیکنم کجا را باید بگردم
20-30ساعتدوستان يه سوال داشم.اين بازي حدودا چند ساعت game play داره با توجه به اينكه 2 DVD هستش ؟
نه، نترس من تمام معماها رو خودم حل کردم، هیچ اچیومنتی نداد.من چهار تا اچیومنت دیگه بگیرم 1000 تایی میشه بازی ... اون 4 تاش هم لامصب This is a secret .... هستش ...
یکیشو حدث میزنم واسه چی باشه ، اینکه تمام پازل هارو خودمون حل کنیم ...
حالا من بالاشتباه یکیو زدم باز شد روشش ، حالا هر کاری میکنم و رو هر درجه ای هم میرمش اون معما راه حلش بازه منظورم اون کتیبه ایه که افتاده نزدیک پازل
دوستان کسی راهی سراغ نداره ؟یعنی باس Saveـم رو پاک کنم از اول همه معماهارو خودم حل کنم ؟
خدا کنه من اشتباه کنم و اون اچیو ها مال این نباشه
کورش خان شما چقدرشو گرفتین ؟
یه اعتبار طلبت بابی جوننه، نترس من تمام معماها رو خودم حل کردم، هیچ اچیومنتی نداد.
برای اون Secret ها هم یه سرچی تو گوگل بزن، پیدا میشه...