Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
اونارو که میکشی میری جلوی مجسمه rt رو میزانی‌ زنجیر رو میندازه رو مجسم دکمهٔ y رو میزنی‌ از اون مرد کمک می‌خواد تا مجسم رو بندازه تو سوراخ بعد مجسمه های بعدی تا سوراخا پر شن بد میری درو باز میکنی‌ و الی‌ آخر

اخر بازی باهال بود من که هال کردم :d

من دو تا از مجسمه ها را میندازم ولی برای حرکت دادن مجسمه سوم باید یک دیوار را خراب کرد .
با چه حرکتی میتونم دیوار را خراب کنم ؟

من دو تا از مجسمه ها را میندازم ولی برای حرکت دادن مجسمه سوم باید یک دیوار را خراب کرد .
با چه حرکتی میتونم دیوار را خراب کنم ؟
Shadow Magic رو فعال کن . دکمه LT رو نگه داشته باش بعد از چند لحظه LS رو به جهتی ببر که دیوار قرار داره .

دوستان
2 تا سوال
1
-گابریل چرا دراکولا شد
2.زودیاک چه طوری زنده شد مگه ساتان نکشتش
3.اخر بازی زودیاک اومد پیش گابریل تا ازش کمک بگیره که ساتان رو بکشه ؟

دوستان
2 تا سوال
1
-گابریل چرا دراکولا شد
2.زودیاک چه طوری زنده شد مگه ساتان نکشتش
3.اخر بازی زودیاک اومد پیش گابریل تا ازش کمک بگیره که ساتان رو بکشه ؟

دقيقا سوالاتي ميپرسي كه همه براشون سواله :d
فقط چندتا نكته اشاره ميكنم
اولا دقت كني زمان داستان از زمان قرون وسطي به زمان حال اومد
دوما اسم اون يارو زودياك نبود و زوداك بود :d
سوما اينجوري كه من فهميدم اومد پيش گابريل تا با كمك گابريل اون غول آخر رو كه الان اسمش يادم نيست رو از بين ببرن در عوض زوداك هم بهش كمك كنه كه اين تلسم Immoratlity شكسته شه
چهرما اينا شد 3 تا سوال نه 2 تا :d

دقيقا سوالاتي ميپرسي كه همه براشون سواله :d
فقط چندتا نكته اشاره ميكنم
اولا دقت كني زمان داستان از زمان قرون وسطي به زمان حال اومد
دوما اسم اون يارو زودياك نبود و زوداك بود :d
سوما اينجوري كه من فهميدم اومد پيش گابريل تا با كمك گابريل اون غول آخر رو كه الان اسمش يادم نيست رو از بين ببرن در عوض زوداك هم بهش كمك كنه كه اين تلسم Immoratlity شكسته شه
چهرما اينا شد 3 تا سوال نه 2 تا :d
من نمیدونم این همه از دوستان که این بازیو تموم کردن این سوالا واسشون پیش نیومده یا همینطوری کشتن رفتن جلو :d;)از بچگی شمارشم خوب نبود :d حالا
غول اخر اسمش ساتان بود اما اونو که گابریل کشت و قبل اونم غول اخر زوداک رو کشت این 2 تا چه طوری زنده شدن !!!
و دوم دقیقا مساله همینه که چه طوری گابریل دراکولا و فنا ناپذیر شد که حالا زوداک که نیمدونم چه طوری زنده شد در صورت کمک گابریل برای کشتن ساتان که نمیدونم چه طوری زنده شد به اون کمک کنه تا فنا ناپذیر نباشه :d

سلام دوستان ، یه سوال
من تو کپچر 7 اونجایی که یه اتاقه با یه سری منبع برق که به صورت مربعی هست
هر کار میکنم نمیتونم کلیداشو سوئیچ کنم چون رو زمینه
لطفا کمک کنید

ککککمکککک
تو ابتدای چاپتر یازده به یه قسمتی می رسیم که هوا مثل خورشید گرفتگیه به یه در پازل مانند روبرومونه و کف زمین هم یه سری تیکه های رنگی به رنگ زرد - سبز - قهوهای سوخته و قهوه ایی کم رنگ وجود داره .
اونجا رو چجوری بابیستی حل کنیم#:-s
ممنون میشم کمکم کنید......

سلام دوستان ، یه سوال
من تو کپچر 7 اونجایی که یه اتاقه با یه سری منبع برق که به صورت مربعی هست
هر کار میکنم نمیتونم کلیداشو سوئیچ کنم چون رو زمینه
لطفا کمک کنید
LT رو بگیر Y رو بزن . (روی 360)
L2 رو بگیر مثلث رو بزن ( روی پلی استیشن )

سلام . من تو یه جایی گیر کردم اوایل بازی اون غوله هست که همش مدوهه سمتت و با دست میکوبه به زمین وقتی که آخرای جونش میرسه میگه بپر بالا سرش اما وقتی میپرم اون دایره های سفید وقتی میان نمیدونم چیو بزنم ؟!!

سلام . من تو یه جایی گیر کردم اوایل بازی اون غوله هست که همش مدوهه سمتت و با دست میکوبه به زمین وقتی که آخرای جونش میرسه میگه بپر بالا سرش اما وقتی میپرم اون دایره های سفید وقتی میان نمیدونم چیو بزنم ؟!!
وفتی دایره بزرگه از تو دایره کوچیکه رد شد یه دکمه بزن تموم

ککککمکککک
تو ابتدای چاپتر یازده به یه قسمتی می رسیم که هوا مثل خورشید گرفتگیه به یه در پازل مانند روبرومونه و کف زمین هم یه سری تیکه های رنگی به رنگ زرد - سبز - قهوهای سوخته و قهوه ایی کم رنگ وجود داره .
اونجا رو چجوری بابیستی حل کنیم#:-s
ممنون میشم کمکم کنید......
هر ردیف از اون سنگها یه جهت رو نشون میده برو روشون مشت بزنی روشون علامت جهتش ضاهر میشه بعد طبق اون شکله که یه مسیر ابی توشه جهتهارو بچین بعد برو اون سنگها یه مشت بزن روش شروع میکنه با نوجه به جهتهایی که دادی حرکت کردن و ................

تو دیگه اخرهشی بابا

هر ردیف از اون سنگها یه جهت رو نشون میده برو روشون مشت بزنی روشون علامت جهتش ضاهر میشه بعد طبق اون شکله که یه مسیر ابی توشه جهتهارو بچین بعد برو اون سنگها یه مشت بزن روش شروع میکنه با نوجه به جهتهایی که دادی حرکت کردن و ................
دوست عزیز دستت درد نکنه
حلش کردم;)

سلام دوستان یه سوال
من الان 32000 تا امتیاز جمع کردم ولی نمیدونم Ultimate Shadow رو از کجا باید بگیرم هنوزم بهم نداده که بخرمش.
کسی میدونه؟
در ضمن من تو کپچر 7 هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or