Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو چاپتر 5 key میخواد هومنجا که خیلی تو هم توهمه و یک انکبوت میکشم میرم دادخل یک در هست نمیشه بازش کرد . و key میخوام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که یادم میاد باید چند راه دیگه باشه (همین پل های تار عنکبوتی )که با رفتن به اونجا کلید ها رو از رو جسد سربازا ور می داری (دو راه متفاوت فکنم یکیشونم با لا هست که نمیشه رفت پیشش از راه پشتی که بری از اون بالا در میای)در کل باید محیطو بگردی

من نمیدونم این همه از دوستان که این بازیو تموم کردن این سوالا واسشون پیش نیومده یا همینطوری کشتن رفتن جلو :d;)از بچگی شمارشم خوب نبود :d حالا
غول اخر اسمش ساتان بود اما اونو که گابریل کشت و قبل اونم غول اخر زوداک رو کشت این 2 تا چه طوری زنده شدن !!!
و دوم دقیقا مساله همینه که چه طوری گابریل دراکولا و فنا ناپذیر شد که حالا زوداک که نیمدونم چه طوری زنده شد در صورت کمک گابریل برای کشتن ساتان که نمیدونم چه طوری زنده شد به اون کمک کنه تا فنا ناپذیر نباشه :d

حالا گير نده :d فقط برا من سوال بوده :d
اره همون ساتان
والا اين چيزا كه گفتي برا منم سواله
اگه پيدا كردي به منم بگو :d

این کارکتر پدر سوختش انگار دهنشو گل گرفتن ! خوب غول میاد اندازه خدا یه اهمی اوهومی !

دیگه رفته رو اعصابم حیف این محیط عالی که با صدا گزاری آشغال و موزیک افتضاح خراب شده . دشمنا هم همه یه شکل !

سلام

یه مشکل

تو اولین مرحله از چپتر سوم که برای باز کردن در به 3 تا fairy نیاز داریم من یکیش رو بالای تالار پیدا میکنم اما اون 2 تای دیگه رو هر چیمیگردم نیست یکی راهنمایی کنه لطفآ.

سلام

یه مشکل

تو اولین مرحله از چپتر سوم که برای باز کردن در به 3 تا fairy نیاز داریم من یکیش رو بالای تالار پیدا میکنم اما اون 2 تای دیگه رو هر چیمیگردم نیست یکی راهنمایی کنه لطفآ.

هركدوم از اونها بالاي يه تاور هستش

در یک کلام بهترین بازی شمشیری بود که تا حالا آمده است در سیک خود بهترین بود من که خیلی حال کردم با بازی تازه آخر بازی معلوم شد که بازی ادامه دارد ومنتظر شماره بعدی آن باشیم بنازمت کونامی

یکی ازقشنگترین بازیهایی بود که روی xbox بازی کردم اخرشم خیلی خوب تموم کردن فقط مشکل همون مسائلی بود که دوستان در مورد شخصیتها در اخر داستان بیان میکردن بود که احتمالا اگر شماره ی بعدی این بازی داشته باشه حتما مشخص میشه :دی

منم تازه بازی رو گرفتم و تا آخر چپتر 2 هم رفتم
تا اینجا که عالی بوده
یه سوال هم داشتم همه چپتر ها به انداره چپتر 2 اینقدر طولانیه؟

منم تازه بازی رو گرفتم و تا آخر چپتر 2 هم رفتم
تا اینجا که عالی بوده
یه سوال هم داشتم همه چپتر ها به انداره چپتر 2 اینقدر طولانیه؟
نه،بعضی چپترها ممکنه فقط 2 تا زیر مرحله داشته باشه ... بخوصوص از چپتر 6 به بعد که کوتاه تر از 6 تای اولن ...

سلام

یه مشکل

شما از همونجایی که میرید اولی رو میگیرید پایینش یه پازل مانند هست که باید حل کنید
روی دیوار دقت کنید یه چیزهایی هست اگه اشتباه نکنم چهار تاست که باید روبروی هر کدوم برید و یکی از magic ها رو با RB یا LB فعال کنید و RT رو بزنید
به صورتهای مختلف امتحان کنید چون دقیقا یادم نیست به چه شکل بود

من الان اواسط چپتر دومم میخواستم بپرسم بعضی از مراحل رو که رد میکنم تا الان 3 تاشونو بعد از این که تموم میکنم میگه آپگرید اسلحه پیدا نکردم یا یه الماس جادو پیدا نکردم در صورتی که من خوب میگردم و یه جاهایی هم که پیدا میکنم اصلاً نمیتونم واردشون بشم مثل یه دیواری که پیدا کردم میگه ضعیفه ولی شما هنوز اونقدر قوی نیستید که بتونید خرابش کنید خب پس چه جوری باید خودمو قوی کنم ؟ یا یه جا نوشته بود شما به جادوی سایه ( shodow magic ) احتیاج دارید اینو از کجا گیر بیارم ؟
کلاً اینا رو یه راهنما نیست که چه جوری باید به دست آورد ؟

من الان اواسط چپتر دومم میخواستم بپرسم بعضی از مراحل رو که رد میکنم تا الان 3 تاشونو بعد از این که تموم میکنم میگه آپگرید اسلحه پیدا نکردم یا یه الماس جادو پیدا نکردم در صورتی که من خوب میگردم و یه جاهایی هم که پیدا میکنم اصلاً نمیتونم واردشون بشم مثل یه دیواری که پیدا کردم میگه ضعیفه ولی شما هنوز اونقدر قوی نیستید که بتونید خرابش کنید خب پس چه جوری باید خودمو قوی کنم ؟ یا یه جا نوشته بود شما به جادوی سایه ( shodow magic ) احتیاج دارید اینو از کجا گیر بیارم ؟
کلاً اینا رو یه راهنما نیست که چه جوری باید به دست آورد ؟
با پیشرفت در بازی این وسایل یا قدرت ها رو بدست میاری بعد که به دستشون اوردی میتونی به مرحله های قبلی برگردی و این ایتم ها رو بگیری کلن برا بار اول بعضی ایتم هارو نمی تونی بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or