hadiPC
کاربر سایت
نه دوست عزیز حتما تا انتها بروشوق ادامه بازی رو ازم گرفتی دادا
همونطور که دوستان گفتند یکی از قشنگترین پایانهای بازی های عرضه شده تا امروز هست
بچها این هم عکس گابریل با اسب رویایش
نه دوست عزیز حتما تا انتها بروشوق ادامه بازی رو ازم گرفتی دادا
تو چاپتر 5 key میخواد هومنجا که خیلی تو هم توهمه و یک انکبوت میکشم میرم دادخل یک در هست نمیشه بازش کرد . و key میخوام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا دقیقتر توضیح بدبد
تو چاپتر 5 key میخواد هومنجا که خیلی تو هم توهمه و یک انکبوت میکشم میرم دادخل یک در هست نمیشه بازش کرد . و key میخوام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم این همه از دوستان که این بازیو تموم کردن این سوالا واسشون پیش نیومده یا همینطوری کشتن رفتن جلو :dاز بچگی شمارشم خوب نبود :d حالا
غول اخر اسمش ساتان بود اما اونو که گابریل کشت و قبل اونم غول اخر زوداک رو کشت این 2 تا چه طوری زنده شدن !!!
و دوم دقیقا مساله همینه که چه طوری گابریل دراکولا و فنا ناپذیر شد که حالا زوداک که نیمدونم چه طوری زنده شد در صورت کمک گابریل برای کشتن ساتان که نمیدونم چه طوری زنده شد به اون کمک کنه تا فنا ناپذیر نباشه :d
سلام
یه مشکل
تو اولین مرحله از چپتر سوم که برای باز کردن در به 3 تا fairy نیاز داریم من یکیش رو بالای تالار پیدا میکنم اما اون 2 تای دیگه رو هر چیمیگردم نیست یکی راهنمایی کنه لطفآ.
هركدوم از اونها بالاي يه تاور هستش
نه،بعضی چپترها ممکنه فقط 2 تا زیر مرحله داشته باشه ... بخوصوص از چپتر 6 به بعد که کوتاه تر از 6 تای اولن ...منم تازه بازی رو گرفتم و تا آخر چپتر 2 هم رفتم
تا اینجا که عالی بوده
یه سوال هم داشتم همه چپتر ها به انداره چپتر 2 اینقدر طولانیه؟
سلام
یه مشکل
تو اولین مرحله از چپتر سوم که برای باز کردن در به 3 تا fairy نیاز داریم من یکیش رو بالای تالار پیدا میکنم اما اون 2 تای دیگه رو هر چیمیگردم نیست یکی راهنمایی کنه لطفآ.
با پیشرفت در بازی این وسایل یا قدرت ها رو بدست میاری بعد که به دستشون اوردی میتونی به مرحله های قبلی برگردی و این ایتم ها رو بگیری کلن برا بار اول بعضی ایتم هارو نمی تونی بگیریمن الان اواسط چپتر دومم میخواستم بپرسم بعضی از مراحل رو که رد میکنم تا الان 3 تاشونو بعد از این که تموم میکنم میگه آپگرید اسلحه پیدا نکردم یا یه الماس جادو پیدا نکردم در صورتی که من خوب میگردم و یه جاهایی هم که پیدا میکنم اصلاً نمیتونم واردشون بشم مثل یه دیواری که پیدا کردم میگه ضعیفه ولی شما هنوز اونقدر قوی نیستید که بتونید خرابش کنید خب پس چه جوری باید خودمو قوی کنم ؟ یا یه جا نوشته بود شما به جادوی سایه ( shodow magic ) احتیاج دارید اینو از کجا گیر بیارم ؟
کلاً اینا رو یه راهنما نیست که چه جوری باید به دست آورد ؟