Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اما امان از کمبود صلاح و کمی حرکات کراکتر بازی که واقعا کل کارو خراب کرده :(
اگه فقط پنج تا حرکت دیگه قدرتمند با زنجیرش انجام میداد بازی کولاک بود و میتونست با خیلی از بازیهای اسم و رسم دار مثل God of War III هم رقابت کنه که حیف .
در کل KONAMI از اعتبار خودش تو این بازی دفاع کرد.
آقا شما چطور میگی از نظر تعداد کومبو این بازی ضعیف عمل کرده ؟!
پ.ن : کونامی هیچکارست تو ساختش :دی

آقا شما چطور میگی از نظر تعداد کومبو این بازی ضعیف عمل کرده ؟!
پ.ن : کونامی هیچکارست تو ساختش :دی
از اونجایی که من کل بازی رو با سه نوع حرکت اصلی تموم کردم
ولی شما بیا Ninja Gaiden 2 , Prince of Persia 2 , Dante's Inferno رو بیبین واقعا تعداد کومبو شون بالاست
اینجا باید متذکر بشم منظورم حرکاتیه که واقعا Damege بالایی رو بتونه به راحتی وارد کنه

از اونجایی که من کل بازی رو با سه نوع حرکت اصلی تموم کردم
ولی شما بیا Ninja Gaiden 2 , Prince of Persia 2 , Dante's Inferno رو بیبین واقعا تعداد کومبو شون بالاست
شما با سه تا تموم کردی ! یعنی سه تا داره ؟ :دی!
من با 86 تا تموم کردم ! :دی

آخرین ویرایش:
شما با سه تا تموم کردی ! یعنی سه تا داره ؟ :دی!
من با 86 تا تموم کردم ! :دی
نشد دیگه لهنت تحقیر آمیز بود )x
اگر بخوایم روش کشتن غولهای اصلی بازی رو مد نظر قرار بدیم من تمام غولهای ریز و درشت بازی رو با 3 نوع حرکت میزدم.
اما شما بیا اون سه تا بازی رو که اسم بردم رو نگاه کن ...
آخر بازی هم 57 هزار امتیاز الکی واسم موند یعنی من خود آزاری دارم که کومبو ها رو نخریدم
نه عزیز به درد بخور نبودن دوست من

نشد دیگه لهنت تحقیر آمیز بود )x
اگر بخوایم روش کشتن غولهای اصلی بازی رو مد نظر قرار بدیم من تمام غولهای ریز و درشت بازی رو با 3 نوع حرکت میزدم.
اما شما بیا اون سه تا بازی رو که اسم بردم رو نگاه کن ...
آخر بازی هم 57 هزار امتیاز الکی واسم موند یعنی من خود آزاری دارم که کومبو ها رو نخریدم
نه عزیز به درد بخور نبودن دوست من
من نظر چندین و چند نفر رو که در زمینه کومبو خبره هستن رو پرسیدم و با هم بحث کردیم...اکثرا" هم همین نظر رو داشتن که کومبوهای بازی به شدت بدرد بخور بودن ... البته این رو همه قبول دارن که در تمام بازی های این سبکی یه سری کومبوها ، پرکاربرد تر از بقیه ان ...
پ.ن : جواتی مثل Dante's Inferno رو با شاهکارهایی چون GOW , LoS , NG مقایسه نکنید ...

من نظر چندین و چند نفر رو که در زمینه کومبو خبره هستن رو پرسیدم و با هم بحث کردیم...اکثرا" هم همین نظر رو داشتن که کومبوهای بازی به شدت بدرد بخور بودن ... البته این رو همه قبول دارن که در تمام بازی های این سبکی یه سری کومبوها ، پرکاربرد تر از بقیه ان ...
پ.ن : جواتی مثل Dante's Inferno رو با شاهکارهایی چون GOW , LoS , NG مقایسه نکنید ...
دوست عزیز شما که دارای فضل و کمالاتی
و به کمبو های بازی ها توجه داری چرا به Dante's Inferno توهین میکنی
مگه من با این همه ایرادی که از Castlevaniaگرفتم یه توهین بهش کردم که شما اینطوری میگی
بحث تموم (لطفا)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
دوست عزیز شما که دارای فضل و کامالاتی
و به کمبو های بازی ها توجه داری چرا به Dante's Inferno توهین میکنی
مگه من با این همه ایرادی که از Castlevaniaگرفتم یه توهین بهش کردم که شما اینطوری میگی
بحث تموم (لطفا)
چه اهمیتی داره من به بازی مورد علاقه شما توهین کنم ؟ :دی
یا چه فرقی به حال کونامی و مریکوری استیم میکنه که برخی به بازیشون توهین کنن ؟!
باور کنین هیچی ... به حرف من و شما کلاس یه بازی بالا و پایین نمیره ...
"میزان ، رای ملت است ... "
یعنی نظر همه ... نظر جمیع گیمر جماعت اعتبار داره ...
:)

اقا من تو یه قسمت بعده اون دهکده تو فاضلاب گیر کردم باید چی کار کنم چپتر 6 یا 7 بودش میری مردم روستا رو از دست دراکولا ها ! نجات میدی بعدش یه یارو دهاتیه راهنماییت میکنه تا یه جا میری فاضلابه اهرم ها رو میکشی یه در باز میشه میری تو معلوم نیست باید چی کار کنی یه دونیه شوالیه هم از اون مرده اهش اوفتاده اونجا

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
من یه مشکل دارم
توی چپتر 6 یا 7 اون جایی که با سه تا اسکلت می جنگی وقتی در رو باز می کنی و یه شاسی تو دیوار هست
وقتی شاسی رو با جادو قرمز فعال می کنم یه در اخر راهرو باز می شه و یه سری تیغ از زمین بیرون میاد.
وقتی می خوام خودمو به در برسونم (حتی با سرعت چکمه ها)2 متر مونده به در در بسته می شه تو زمانش هم فرقی نمیکنه زود بهش برسم یا دیر!
لطفا راهنمایی کنین
ممنون

یا حق

سلام بچه ها
من یه مشکل دارم
توی چپتر 6 یا 7 اون جایی که با سه تا اسکلت می جنگی وقتی در رو باز می کنی و یه شاسی تو دیوار هست
وقتی شاسی رو با جادو قرمز فعال می کنم یه در اخر راهرو باز می شه و یه سری تیغ از زمین بیرون میاد.
وقتی می خوام خودمو به در برسونم (حتی با سرعت چکمه ها)2 متر مونده به در در بسته می شه تو زمانش هم فرقی نمیکنه زود بهش برسم یا دیر!
لطفا راهنمایی کنین
ممنون
یا حق
شما با خیال آسوده هیچ حرکتی نکن، از تیغ ها رد شو ، زمانی که به در رسیدی RB رو بزن تا مجیک قرمز فعال شه و سپس خنجرت رو به اون جایی که درو باز میکنه پرتاب کن تا در باز شه؛ ضمناً تا اینجا رو رد میکنی DVD2رو میخواد:دی

شما با خیال آسوده هیچ حرکتی نکن، از تیغ ها رد شو ، زمانی که به در رسیدی RB رو بزن تا مجیک قرمز فعال شه و سپس خنجرت رو به اون جایی که درو باز میکنه پرتاب کن تا در باز شه؛ ضمناً تا اینجا رو رد میکنی DVD2رو میخواد:دی
اقا دستت درد نکنه. یه دو روزی بود مونده بودم!
دمت گرم!

یا حق

یکی از بهترین بازی های این چند وقته بود برای من... گیم پلی عالی که به رقم اینکه کمی طولانی بود ولی لحظهای احساس نکردم که این لول رو الکی آب گرفتن توش فقط این یارو که هی قدرتامونو میگرفت رو مخ بود :d باس قایت های عالییییی و از همه مهمتر مختلف بودن دشمنها که دیگه آدم کف میکنه... بازی فوق العاده بود البته الان رسیدم باس آخر ولی تا اینجا فقط میتونم بگم عالییی بود و شاید شاید تنها ایرادش کرکتر نقش اولش باشه که میتونست چهره ی به یاد موندنی تری داشته باشه...
این باس آخر یکم رفتم اعصاب نمیزاره برا آدم وقتی گیج میشه نمیتونم از حلقه ها رد بشم میدونم چیکار باید بکنم ولی تا میرسم دوباره بر میگرده هیچ حربه ای نداره برای اینجاش؟؟

یکی از بهترین بازی های این چند وقته بود برای من... گیم پلی عالی که به رقم اینکه کمی طولانی بود ولی لحظهای احساس نکردم که این لول رو الکی آب گرفتن توش فقط این یارو که هی قدرتامونو میگرفت رو مخ بود :d باس قایت های عالییییی و از همه مهمتر مختلف بودن دشمنها که دیگه آدم کف میکنه... بازی فوق العاده بود البته الان رسیدم باس آخر ولی تا اینجا فقط میتونم بگم عالییی بود و شاید شاید تنها ایرادش کرکتر نقش اولش باشه که میتونست چهره ی به یاد موندنی تری داشته باشه...
این باس آخر یکم رفتم اعصاب نمیزاره برا آدم وقتی گیج میشه نمیتونم از حلقه ها رد بشم میدونم چیکار باید بکنم ولی تا میرسم دوباره بر میگرده هیچ حربه ای نداره برای اینجاش؟؟
گابریل خارق العادست ! من که خیلی بیشتر از آقا کچله(!)باهاش خو گرفتم ! انسانیت میبارید ازش ! :دی
ببین دقت کن از کدوم حلقه میخوای رد شی ؛ اگه از آبی میخوای رد شب باید جادوی نورتو استفاده کنی و از قرمز بخوای رد شی باس از جادوی تاریکیت استفاده کنی ؛ آسونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or