Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من تو یه قسمت بعده اون دهکده تو فاضلاب گیر کردم باید چی کار کنم چپتر 6 یا 7 بودش میری مردم روستا رو از دست دراکولا ها ! نجات میدی بعدش یه یارو دهاتیه راهنماییت میکنه تا یه جا میری فاضلابه اهرم ها رو میکشی یه در باز میشه میری تو معلوم نیست باید چی کار کنی یه دونیه شوالیه هم از اون مرده اهش اوفتاده اونجا
کسی نیست کمک کنه

کسی نیست کمک کنه
شما وقتی از پله ها میرید بالا از دو جا داره یه مواد اگه اشتباه نکنم سبز رنگی داره از دو جا میریزه و قبل از اونها یه دسته هست اون رو که میچرخونید هر دو تا قطع میشه
باید سریع از هر دو عبور کنید
یه جایی هست که دو سه تا اسکلت میاد باید اونها رو بزنید و یه چرخ مانند هست باید اون رو بچرخونید

سلام دوستان لطفا سریع کمک کنید
من تو مرحله 6 وقتی اون قصاب دراکولا رو می کشی
بعدش باید با اون کلیده چکار کنی؟
برگرد به جائی که مجسمه هست (جادو ازش میگیری) یه سالون بقلش هست. تا ته که بری درب رو با کلید باز میکنه.

بچه ها یه پازل هست یه سری چیز هستن برق تولید میکنند بعد یه چیز هست میری روش میگه punch this to turn it of or on هر کاری می کنم اون دکمه فعال نمیشه چی بکنم

بالاخره تموم شد . راحت شدم :thumbsup:

چه پایانه ... کل بازی رو زیر سوال بردن با این پایان تخیلی و مبهمشون ! ولی کلا بازی زیبا بود . و ضمن اینکه تو چپتر 2 به بعد کل داستان رو حدس زده بودم ، به غیر مبارزه با شیطانش به جای زوبک :>

سلام دوستان
من توی اون قسمت فاضلاب دوتا در هارو باز کردم رفتم توی راه رو یه دایره طلایی هست که با مشت میزنی بهش یه در باز میشه و جلوش هم چندتا تیغه میاد بالا و میره پایین... من تا از تیغ ها رد میشم (با بیشترین سرعت ممکن!) تا به نزدیکی دره میرسم بسته میشه... باید چیکار کرد؟:-/

سلام دوستان
من توی اون قسمت فاضلاب دوتا در هارو باز کردم رفتم توی راه رو یه دایره طلایی هست که با مشت میزنی بهش یه در باز میشه و جلوش هم چندتا تیغه میاد بالا و میره پایین... من تا از تیغ ها رد میشم (با بیشترین سرعت ممکن!) تا به نزدیکی دره میرسم بسته میشه... باید چیکار کرد؟:-/
سلام دوست عزیز
شما وقتی از تیغه ها رد شدی ، همونجا جلو در وایسا ، جادوی تاریک رو فعال کن به سمت اون دکمه یه خنجر پرت کن.
تموم

سلام دوست عزیز
شما وقتی از تیغه ها رد شدی ، همونجا جلو در وایسا ، جادوی تاریک رو فعال کن به سمت اون دکمه یه خنجر پرت کن.
تموم
من اینکار رو هم کردم با جادوی قرمز رنگ خنجر پرت کردم ولی نرسید بهش که درو باز کنه!

دوستان من باز گیر کردم
اونجایی که لنز قرمز باید کار بذاریم تو کله شیره در سمت چپ که باز میشه یه محیط مربعی داره که یه شوالیه هم مرده وسطش..
باید شدو مجیک رو بزنم تا 4 گوشه مربع روشن بشه..تو اسکریپتش راهنمایی کرده بود با شدو مجیک باید بدوید روی مربعها منتها من هر چی میدوئم دره باز نمیشه! مربع های زیر پام که تو 4 گوشه هستن روشن میشن و خیلی سریع هم خاموش میشن
باید چیکار کنیم؟

سلام
کسی از بچه ها با فریم ریت بازی مشکل داشته؟ واسه من خیلی وضعش خرابه فکر کنم رو 20fps اجرا میشه تازه رو هارد هم نصب کردم... نمی دونم چی کنم خیلی رو اعصابه

سلام به همه
در چیتگر 7 در مرحله دوم
یه سری ستون های برقی هستن
من اون اتاق اولیرو رد می کنم اما تو دومی می مونم
می شه کمک کنید یکم فوریه ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or