Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیچکش نیست؟:d

بذار یه نیم ساعت بگذره بعد بگو هیچ کس نیست!:d

من چند وقت پیش ps3 شو بازی کردم دقیق یادم نمیاد ولی شما اونجا نباید اون دکمه ای که واسه گرفتن اهرمه رو نگه داری. وقتی اون دکمه ای که برای گرفتن اهرمه رو فشار دادی و اهرمو گرفت اون دکمه رو ولش کن و فقط انالوگ رو بچرخون!

با سلام دوستان من چیتگر 8 مرحله 2 گیر کردم
اون جایی که پر از چرخ دنده هستش باید بری بالا بعد
اون پل رو بکشی بالا من هر کاری می کنم تا نصفه بیشتر نمی یاد
میشه راهنمایی کنید...
با تشکر
ببین اون گول زنکه :دی باید تا آخر آخر بچرخونیش ، بعد وقتی که روی اون حفره هه اومد پایین ازش رد شی ... امیدوارم درست راهنماییت کرده باشم ... ;)

دوستان من چپتر 11 اونجايي هستم كه جاي خورشيدو عوض ميكنيم و خورشيد گرفتگي ميشه. بعد از اون چند تا سنگ قرمزو سبزو نارنجي رو زمينه . اونارو بايد چي كار كنم؟ اگه ميشه دقيق بگيد

• Like
Reactions: .:Layho:.
دوستان من چپتر 11 اونجايي هستم كه جاي خورشيدو عوض ميكنيم و خورشيد گرفتگي ميشه. بعد از اون چند تا سنگ قرمزو سبزو نارنجي رو زمينه . اونارو بايد چي كار كنم؟ اگه ميشه دقيق بگيد

هر رنگ نماینده ی یکی از 4 جهته؛شما باید اون مسیری که روبروتون هست رو از پایین به بالا بسازین(با مشت کوبیدن رو سنگها.).

Last edited by a moderator:
سلام به همگی یه سوال داشتم تو Chapter 5 آخرین مرحله ( Castle Sewers) با مشت میزنیم به یک دایره بعد یه در ته راهرو باز میشه تو راهرو هم پر تیغ هستش هی میاد بالا و میره پایین .(من هرچی با سرعت میرم سمت در بعد پشتک میزنم از زیر در رد شم در بسته میشه کسی میدونه این قسمت باید چه کرد ؟

سلام به همگی یه سوال داشتم تو Chapter 5 آخرین مرحله ( Castle Sewers) با مشت میزنیم به یک دایره بعد یه در ته راهرو باز میشه تو راهرو هم پر تیغ هستش هی میاد بالا و میره پایین .(من هرچی با سرعت میرم سمت در بعد پشتک میزنم از زیر در رد شم در بسته میشه کسی میدونه این قسمت باید چه کرد ؟

شما برو کنار در . از اونجا Shadow Magic رو فعال کن و یک چاقو بطرف دکمه پرتاب کن .

کسی یه کمک کوچیک به من نمیکنه؟

همون تایتانه منظورته ؟
وقتی سنگو طرفت پرتاب کرد با RT سنگو بگیر بعد سریع نالوگ چپ رو خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخون . وقتی افتاد پایین برو پیش دستش RT رو بزن و . . . .

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان در چیتگر 11 مرحله آخر اون اژدها اسکلتی هرو چطوری باید بکشیم؟
اصلا نمی شه تکون خورد؟
فوری!فوری!
سلام
دوست عزیز باید وقتی میاد و از بالای سر کاراکتر عبور میکنه دکمه RT رو بزنید تا با زنجیرش از اون غول بگیره
وقتی که رسیدید دیگه از اون به بعد باید حواستون باشه نیفتید و هر وقت شروع کرد به تکون خوردن فورا دکمه LT رو نگه دارید
بعد باید از اون قسمتی که گرفتید یه مقدار که بچرخید میتونید برید بالا

• Like
Reactions: .:Layho:.
تو چپتر هفتم یه جا گیر کردم :

همون اوایل چپتر یه جا که میرسیم و سه تا از این دشمنان سیاه رنگی که شبیه روه هستند ظاهر میشند . اونا رو که میکشم باید از یه ساختمان برم بالا که یه درب هست و میگه کلید میخاد . کلید و از کجا بیارم ؟

همون اوایل چپتر یه جا که میرسیم و سه تا از این دشمنان سیاه رنگی که شبیه روه هستند ظاهر میشند . اونا رو که میکشم باید از یه ساختمان برم بالا که یه درب هست و میگه کلید میخاد . کلید و از کجا بیارم ؟

اینجوری اصلا نمیشه کمک کرد
صد جا تو بازی باید کلید برداشت اینجا رو هم یادم نیست اگه عکس بذاری خیلی راحت میشه کمک کرد

همون تایتانه منظورته ؟
وقتی سنگو طرفت پرتاب کرد با RT سنگو بگیر بعد سریع نالوگ چپ رو خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخون . وقتی افتاد پایین برو پیش دستش RT رو بزن و . . . .

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.[/QUOTE]

نه
اصلا سنگی پرتاب نمیکنه. تو چپتر 2 یه جایی هست که زنجیر رو پرتاب میکنم و میره بالا رو صخره ی روبروییش بعد یه کات سین میزاره که یکی از همین موجودای کوچیک که دماغشون درازه یکم میاد مسخره بازی در میاره بعد یه غولی همون شکلی میاد میگیرتمون. بعدش هم هی میزنه رو زمین. من نمیدونم چه جوری باید صخره ی روبرو رو خراب کنم؟

همون تایتانه منظورته ؟

ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.

نه
اصلا سنگی پرتاب نمیکنه. تو چپتر 2 یه جایی هست که زنجیر رو پرتاب میکنم و میره بالا رو صخره ی روبروییش بعد یه کات سین میزاره که یکی از همین موجودای کوچیک که دماغشون درازه یکم میاد مسخره بازی در میاره بعد یه غولی همون شکلی میاد میگیرتمون. بعدش هم هی میزنه رو زمین. من نمیدونم چه جوری باید صخره ی روبرو رو خراب کنم؟
[/QUOTE]
آها !
باید انقدر موجود گنده رو بزنی تا گیج بشه . بعد RT رو بزن ، سوارش شو و برو اون سنگرو بزن .

• Like
Reactions: AdiB DelTa

دوست عزیز شما اگر دقت کنید همون بالا یه طرف دیگه هست که از اونجا میتونید برید پایین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or