Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من الان اواسط چپتر دومم میخواستم بپرسم بعضی از مراحل رو که رد میکنم تا الان 3 تاشونو بعد از این که تموم میکنم میگه آپگرید اسلحه پیدا نکردم یا یه الماس جادو پیدا نکردم در صورتی که من خوب میگردم و یه جاهایی هم که پیدا میکنم اصلاً نمیتونم واردشون بشم مثل یه دیواری که پیدا کردم میگه ضعیفه ولی شما هنوز اونقدر قوی نیستید که بتونید خرابش کنید خب پس چه جوری باید خودمو قوی کنم ؟ یا یه جا نوشته بود شما به جادوی سایه ( shodow magic ) احتیاج دارید اینو از کجا گیر بیارم ؟
کلاً اینا رو یه راهنما نیست که چه جوری باید به دست آورد ؟
عرض کنم که بله ، شما درست متوجه شدین ... یه سری از مسیر ها رو شما نمیتونی واسه بار اول واردش شی ؛ و در اولین پیشرویتون ، نمیتونین بازی رو 100% کنین ...
مثلا بعدا یه سری قابلیت مثل پرش های بلند تر یاد میگیری که یسری از جاهایی که قبلا" با یه جهش نمیرسید رو Reachable میکنه :دی !

سلام رفقا
آقا من تو چپچر 10 هستم ولی اصلا قسمت Magic ها رو واسم باز نکرده تا Ultimate Shadow رو بخرم!! :(
40 هزار امتیاز همین طور رو دستم باد کرده
کسی امتیاز خواست بگه =))

با فریاد I Love Gabriel

آخرین ویرایش:
در یک کلام بهترین بازی شمشیری بود که تا حالا آمده است در سیک خود بهترین بود من که خیلی حال کردم با بازی تازه آخر بازی معلوم شد که بازی ادامه دارد ومنتظر شماره بعدی آن باشیم بنازمت کونامی

اولا شرمنده دو تا پست پشت هم دادم
ثانیا به نظر من شما بازی زیر رو برو کلا نظرت متحول میشه عزیز
dante's inferno

اولا شرمنده دو تا پست پشت هم دادم
ثانیا به نظر من شما بازی زیر رو برو کلا نظرت متحول میشه عزیز
dante's inferno
بله ، شاهکاری تکرار نشدنی در تاریخ بازی های H & S هست این بازی !
وکسلوانیا در مقابلش حرفی برای گفتن نداره که !

funny-pictures-black-l-cat-lol.jpg

شما از همونجایی که میرید اولی رو میگیرید پایینش یه پازل مانند هست که باید حل کنید
روی دیوار دقت کنید یه چیزهایی هست اگه اشتباه نکنم چهار تاست که باید روبروی هر کدوم برید و یکی از magic ها رو با RB یا LB فعال کنید و RT رو بزنید
به صورتهای مختلف امتحان کنید چون دقیقا یادم نیست به چه شکل بود

ممنون ..

یه سوال دیگه:

الان رسیدم به اون پیرمرده که بعد از زدنش تبدیل به غول میشه اون رو چجوری بزنم چون جونم خیلی کمه قدرت هم ندارم ! روش خاصی داره زدنش؟

ممنون ..

یه سوال دیگه:

الان رسیدم به اون پیرمرده که بعد از زدنش تبدیل به غول میشه اون رو چجوری بزنم چون جونم خیلی کمه قدرت هم ندارم ! روش خاصی داره زدنش؟

رو چه درجه سختي داري ميري؟ :d
باو اون كه كاري نداره زدنش :d
من رو درجه very hard (حالا يادم نيست معادلش چي بود:d ) رفتم
با 4 تا ضربه به فنا ميرفتي :d

بازی رو بعد از مدت ها شروعش کردم ! خیلی بازیه خوبیه ... منتها حیف :( ! پتانسیلی داشت که میتونست 10 از 10 باشه ! گیم پلی سردی داره . سختی غیر معمولی داره . البته من گذاشتم روی Knight ( درجه آخری قبله Paladin ) . خیلی سخت نیستا ! ولی یه چیزاییش بی منطقه . طرف دستش رو میکوبه زمین . بپری بمونی دمیج کم میشه !
قسمت معماش هم که کلا توهینه به سری Castlevania ! مثلا اون راهروه که میخورد به مارین خیلی ساده بود ! بیشتر خنده دار بود تا درگیر کننده !
ولی در کل بازیه خوبیه . منتها بعضی چیزاش بیشتر از اونکه حال بده دلم آدم رو میسوزونه که میتونست چقدر بازیه فوق العاده ای باشه و این صحبت ها خلاصه :دی !

بازی رو بعد از مدت ها شروعش کردم ! خیلی بازیه خوبیه ... منتها حیف :( ! پتانسیلی داشت که میتونست 10 از 10 باشه ! گیم پلی سردی داره . سختی غیر معمولی داره . البته من گذاشتم روی Knight ( درجه آخری قبله Paladin ) . خیلی سخت نیستا ! ولی یه چیزاییش بی منطقه . طرف دستش رو میکوبه زمین . بپری بمونی دمیج کم میشه !
قسمت معماش هم که کلا توهینه به سری Castlevania ! مثلا اون راهروه که میخورد به مارین خیلی ساده بود ! بیشتر خنده دار بود تا درگیر کننده !
ولی در کل بازیه خوبیه . منتها بعضی چیزاش بیشتر از اونکه حال بده دلم آدم رو میسوزونه که میتونست چقدر بازیه فوق العاده ای باشه و این صحبت ها خلاصه :دی !
یعنی تا الان بازیش نکرده بودی ؟ :دی
آره ، این مشکل "به نظر سرد رسیدن " برطرف میشه :دی
من قول میدم ... تا الآن هم یه 100 ساعتی بازیش کردم ! :دی
ضمنا" ، حتما" درست و به موقع نمیپری که ....... ! :دی

یعنی تا الان بازیش نکرده بودی ؟ :دی
آره ، این مشکل "به نظر سرد رسیدن " برطرف میشه :دی
من قول میدم ... تا الآن هم یه 100 ساعتی بازیش کردم ! :دی
ضمنا" ، حتما" درست و به موقع نمیپری که ....... ! :دی
گرفته بودمش 2 هفته پیش . یه 2 لولشم رفتم . این ونکوئیش مارا از زندگی انداخت .
این درست پریدن و اینا رو والا هر کاری کردم نشد .
سره Ice Titanـه . یعنی اگر نزدیکش بودی چی میپردی چه میموندی روی زمین موجش پرتت میکرد اونور . وگرنه سره اون werewolfـه و Goblinـه این مشکل رو نداشتم . البته باگ داشت اون 2تا باس . چون مثلا طرف برمیگشت که مثلا منو ببینه ( عامیانه گفتم ) فاصله خیلی زیادی بودش . یعنی شاید در حده یه خراش هم نبود یهو میدیدم گابریل مرد !
خلاصه به نظرم بازی خیلی خوبی هست . اما میتونست یه چیز تکراری نشدنی بشه که نشد متاسفانه ! توی معما از همه بیشتر حال منو گرفت ... خدا کنه ادامه بازی بهتر بشه .
الان تمومش کردی یا نه ؟
باسه یا خوده بازی ؟! تایتانه که تموم شد رفت خیلی کاری نداشت فقط اعصاب خورد کن بود :دی . خود بازی رو هم ایشاله 3 4 روز دیگه !

آخرین ویرایش:
گرفته بودمش 2 هفته پیش . یه 2 لولشم رفتم . این ونکوئیش مارا از زندگی انداخت .
این درست پریدن و اینا رو والا هر کاری کردم نشد .
سره Ice Titanـه . یعنی اگر نزدیکش بودی چی میپردی چه میموندی روی زمین موجش پرتت میکرد اونور . وگرنه سره اون werewolfـه و Goblinـه این مشکل رو نداشتم . البته باگ داشت اون 2تا باس . چون مثلا طرف برمیگشت که مثلا منو ببینه ( عامیانه گفتم ) فاصله خیلی زیادی بودش . یعنی شاید در حده یه خراش هم نبود یهو میدیدم گابریل مرد !
خلاصه به نظرم بازی خیلی خوبی هست . اما میتونست یه چیز تکراری نشدنی بشه که نشد متاسفانه ! توی معما از همه بیشتر حال منو گرفت ... خدا کنه ادامه بازی بهتر بشه .
الان تمومش کردی یا نه ؟
باسه یا خوده بازی ؟! تایتانه که تموم شد رفت خیلی کاری نداشت فقط اعصاب خورد کن بود :biggrin1: . خود بازی رو هم ایشاله 3 4 روز دیگه !
خو مومن تو از کجا میدونی معما نداره آخرای بازی ؟! :دی
داره ، فسفراتو میسوزونه :دی
(نه به این شدت ؛ نترس :دی)

آخرین ویرایش:
دوستان با تمام تلاش اسپویل کنند ، ما هم لذت می بریم که فهمیدیم
بازی To be continue هست !

فصل چهار بازی هستم ، اشکم در اومد تا اینجا ! چقدر سخته :(

بچه ها اونجایی که داخل یه غار هست و از سر دو تا مجسمه آب سبز بیرون میریزه و دو تادستگیره هست که میکشیم اولی اب کله مجسمه اول رو قطع میکنه دومی دری که تو پایین مشاهده میشه رو باز میکنه بعد میرم تو اون دره ولی دیگه گیر میکنه هیچ راهنمایی و راه حلی هم به ذهنم نرسید..هر چی پاور هم بود استفاده کردم ولی بی فایدس..فکر میکنم مرحله آخره چپتر 5 یا 6 باشم.(بعد از کشتن اون خفاشای آدم نما هستم)

بچه ها اونجایی که داخل یه غار هست و از سر دو تا مجسمه آب سبز بیرون میریزه و دو تادستگیره هست که میکشیم اولی اب کله مجسمه اول رو قطع میکنه دومی دری که تو پایین مشاهده میشه رو باز میکنه بعد میرم تو اون دره ولی دیگه گیر میکنه هیچ راهنمایی و راه حلی هم به ذهنم نرسید..هر چی پاور هم بود استفاده کردم ولی بی فایدس..فکر میکنم مرحله آخره چپتر 5 یا 6 باشم.(بعد از کشتن اون خفاشای آدم نما هستم)
وقتی دومی رو کشیدی بالا و در باز شد دوباره برگرد به همون جایی که دستگیره اول بود و اون فاضلاب رو قطع میکرد وقتی قطع شد سریع بدو چون وقتی این کارو میکنی هر دو سر فاضلاب قطع میشه برای سریع دویدن هم که دوبار روی جوی استیک جلو رو بزنی سریع میدو و آخرش هم یه پرش بزن که سریع از اونجا بری

بالاخره تموم شد :-bd
به نظرم این بازی فقط یه قدم تا یه شاهکار کامل فاصله داشت.
شما اگه به بازیهای مثل Ninja Gaiden 2 , Prince of Persia 2 , Dante's Inferno نگاه کنید.
میبینید که اصلا از نظر گرافیک و صداگذاری در برابر Castlevania کلا باید لال بشن
اما امان از کمبود صلاح و کمی حرکات کراکتر بازی که واقعا کل کارو خراب کرده :(
اگه فقط پنج تا حرکت دیگه قدرتمند با زنجیرش انجام میداد بازی کولاک بود و میتونست با خیلی از بازیهای اسم و رسم دار مثل God of War III هم رقابت کنه که حیف .
در مورد زوایای دوربین در بعضی مواقع هیچی نگم بهتره .
در کل KONAMI از اعتبار خودش تو این بازی دفاع کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or