Castlevania: Lords of Shadow 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من الان بعد اینکه تکه آخر آینه رو میزارم یه باس میاد تراور پسر گابریلو میخوره .من اون باسو کشتم و قدرت پرش بالا هم دارم .میخواستم ببینم چقد تا اخر بازی مونده؟ممنون میشم سریع جواب بدید

دوستان من الان بعد اینکه تکه آخر آینه رو میزارم یه باس میاد تراور پسر گابریلو میخوره .من اون باسو کشتم و قدرت پرش بالا هم دارم .میخواستم ببینم چقد تا اخر بازی مونده؟ممنون میشم سریع جواب بدید
3 تا باس دیگه مونده تا آخر بازی
2 تا 2.5 ساعت اگه رو دور افتاده باشی

این کلارمیلا ی هرزه رو چطور میشه به درک واصل کرد؟)x! این سپرش رو چطور میشه از بین بورد8-|! از هر دو قدرت جادویی هم استفاده میکنم ولی نمیشکنه! منظورم همون یخ و آتیش هست...

این کلارمیلا ی هرزه رو چطور میشه به درک واصل کرد؟)x! این سپرش رو چطور میشه از بین بورد8-|! از هر دو قدرت جادویی هم استفاده میکنم ولی نمیشکنه! منظورم همون یخ و آتیش هست...
باید بهش مشت آتیشی بزنی،بعد از دوبار زدنش،سپر از بین میره،بعد باید یخیش کنی که غیب نشه،بری بزنیش

دوستان این dlc جدید که معرفی شده به اسم Revelations رایگانه؟

والا تا الان جایی راجب به قیمت یا پیش خرید چیزی گفته نشده و همه خبرها فقط به تاریخ ریلیزش اشاره کردن که 17 روز دیگست (احتمالا برای جلب رضایت گیمرا رایگان باشه)

من الان وقتی تیکه های آ ینه رو درست میزارم سرجاش بعدش میرسم یه جایی که با دوست زوبک هستم اونجا باید از تیر های گابریل جوری استفاده کنم که راهش باز بشه من ولی رو هر تکه میزنم دوست زوبک رو شعله اتش میزنه .من باید به ترتیب کدوما رو بزنم؟

یه جای رسیدم یه زن هی غیب میشه از یه طرف میاد میزنه دوباره غیب مشه چیکارش کنم
بوسیله یخ فریزش کن بزنش !
من الان وقتی تیکه های آ ینه رو درست میزارم سرجاش بعدش میرسم یه جایی که با دوست زوبک هستم اونجا باید از تیر های گابریل جوری استفاده کنم که راهش باز بشه من ولی رو هر تکه میزنم دوست زوبک رو شعله اتش میزنه .من باید به ترتیب کدوما رو بزنم؟
تا اونجا که یادمه اول راست بعد چپ دوباره چپ بعد راستی رو بزن تا تخته ها بیان پایین و اون بپره و اهرم رو فشار بده

واااااي اين بازي حرف نداره هر چي ميرم جلوتر با حال تر ميشه
تازه بقيه كه ميگن يكش بهتره اون ديگه چي بوده!
هر كس نخريده سريع اقدام بود

سلام اونجایی که موش میشه بعد میره پشت او یارو دوباره آدم میشه گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه یکی راهنمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or