AMIRREZA-GAME
کاربر سایت
دوستان من الان بعد اینکه تکه آخر آینه رو میزارم یه باس میاد تراور پسر گابریلو میخوره .من اون باسو کشتم و قدرت پرش بالا هم دارم .میخواستم ببینم چقد تا اخر بازی مونده؟ممنون میشم سریع جواب بدید
دوستان من الان بعد اینکه تکه آخر آینه رو میزارم یه باس میاد تراور پسر گابریلو میخوره .من اون باسو کشتم و قدرت پرش بالا هم دارم .میخواستم ببینم چقد تا اخر بازی مونده؟ممنون میشم سریع جواب بدید
باید بهش مشت آتیشی بزنی،بعد از دوبار زدنش،سپر از بین میره،بعد باید یخیش کنی که غیب نشه،بری بزنیشاین کلارمیلا ی هرزه رو چطور میشه به درک واصل کرد؟)x! این سپرش رو چطور میشه از بین بورد! از هر دو قدرت جادویی هم استفاده میکنم ولی نمیشکنه! منظورم همون یخ و آتیش هست...
دوستان این dlc جدید که معرفی شده به اسم Revelations رایگانه؟
دوست عزیز یادت نیست بعد از کشتنش باید کجا رفت؟ هر جا میرم فایده ندارهباید بهش مشت آتیشی بزنی،بعد از دوبار زدنش،سپر از بین میره،بعد باید یخیش کنی که غیب نشه،بری بزنیش
باید برگردی تو اون ساختمونی که ازش اومدیدوست عزیز یادت نیست بعد از کشتنش باید کجا رفت؟ هر جا میرم فایده نداره![]()
یه جای رسیدم یه زن هی غیب میشه از یه طرف میاد میزنه دوباره غیب مشه چیکارش کنم
من الان وقتی تیکه های آ ینه رو درست میزارم سرجاش بعدش میرسم یه جایی که با دوست زوبک هستم اونجا باید از تیر های گابریل جوری استفاده کنم که راهش باز بشه من ولی رو هر تکه میزنم دوست زوبک رو شعله اتش میزنه .من باید به ترتیب کدوما رو بزنم؟
باید به نزدیکترین پلنفرمی که هست , خنجر پرت کنی تا بپره و برو سمت دیگهدوستان یکی مشکل منو حل کنه![]()