Mahthenewgamer
کاربر سایت
از پشت برو دخلشو بیار با خودشسلام اونجایی که موش میشه بعد میره پشت او یارو دوباره آدم میشه گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه یکی راهنمایی کنه
از پشت برو دخلشو بیار با خودشسلام اونجایی که موش میشه بعد میره پشت او یارو دوباره آدم میشه گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه یکی راهنمایی کنه
سلام اونجایی که موش میشه بعد میره پشت او یارو دوباره آدم میشه گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه یکی راهنمایی کنه
باید سریع خنجرها رو بزنی که آتیش بهش نخوره،خنجرها رو به نزدیکترین هدف باید بزنیدوستان یکی مشکل منو حل کنه![]()
من دقیقا همینجا گیر کردم و نمیدون چطور باید از در رد شم هر کاری هم که میکنم نگهبانان میفهمن!!!
هرچی هم خفاش میزنم فایده نداره!؟ چطور باید نگهبان بالایی رو خر کرد>؟
![]()
من دقیقا همینجا گیر کردم و نمیدون چطور باید از در رد شم هر کاری هم که میکنم نگهبانان میفهمن!!!
هرچی هم خفاش میزنم فایده نداره!؟ چطور باید نگهبان بالایی رو خر کرد>؟
![]()
اول ی خفاش بزن ب سمت راستیه ک بعد اون یکی میره طرفش خودت برو مخفی شو سمت راست پشت دیوار بعد ک این دوتا روشونو برگردوندن ب همون ک جلوی دره خفاش بزن و mist بزن و ازش رد شو بعدش میرسی ب ی سری لیزر ک از روی اونا هم باید بپری
کجا موش میشه؟تو بازی چند بار موش میشه،بگو کجای بازی؟
اگه اونجایی که واسه اولین باره موش میشه رو میگی،بعد میری پشت نگهبان،آدم میشه،باید بری وایستی پشت سر نگهبان،B رو بزنی که بره تو بدن نگهبان،بعد برگرد پشت سرت،برو بغل در دوباره B رو بزن تا در باز بشه
- - -ویرایش - - -
باید سریع خنجرها رو بزنی که آتیش بهش نخوره،خنجرها رو به نزدیکترین هدف باید بزنی
1-اولی سمت راست
2-اولی سمت چپ
3-دومی سمت چپ
4-آخری سمت راست
منم همینکارو میکنم ولی رو چوب اخر که میزنم شعله اتش سریع میزنش .یه راهنمای تصوریری یا ویدئویی نیست از این قسمت
مرسی دوست عزیز من مشکلم حل شد جاخالی نمیدادم.فقط بعد از تیتراژ پایانی بازی دوباره برمیگرده تو شهر خواستم بدونم بازی مراحلش مونده هنوز یا فقط حالت جهان ازاده؟
دوستان لطفن راهنمایی کنید اینجا چکار کنم:
![]()
![]()
![]()
![]()
یه جا تو بازی هست بعد از اینکه تیکه اینه دوم رو میبری پیشه اون پسره..بعدش میگه برو به old cathedral و سرچ کن اونجارو ولی وقتی دنباله فلش میرم و از توی downtown میرم دنباله فلش روی مپ هی فلش مسیرش عوض میشه ..گیجم کرده..چکار کنم؟کی بازی کرده؟؟
باید برگردی تو شهر،پسرش رو پیدا کنی،بعد با هم برن واسه مرحله آخردوستان منzobekرو کشتم بعد دیگه چیزی نشون نداد آیا بازی تمام شده؟! یا باید کاری کرد!؟ چرا کردیت بازی رو نشون نداد! ؟