Castlevania: Lords of Shadow 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من تو اون مرحله که دوتا غولن باید موش شی بد در قفله اونجا ک دکتر میاد بد با زنه میجنگیم نه بدش
بد اونجا که از واگنا میپری همونا که جسبیده ب سقف اونجارو رد کنی میرم اونحا اصن هم ذر قفله هم سوراخی واسه رد شدن موشا نیست
خودم نفهمیدم چی گفتم اگه کسی فهمید بگه چیکار کنم:d
منم نفهمیدم کجا رو میگی،یا بهتر توضیح بده یا عکس بزار

چطوری از اون نیرویی که پایین صفحه است و با اتک زدن های پشت سر هم پر میشه استفاده کنم؟

اگه اونی منظورتونه که با کمبو زدن پرمیشه واگه ضربه بخوری خالی میشه، اون قابل استفاده نیست.خودش وقتی پر میشه کاری می کنه وقتی به دشمنا ضربه میزنی جادو آزاد کنن تا جذب کنی.

باس آخر بازی رو چطوری میشه شکست داد همون که میره تو جلد پسرمون:d لامصب خیلی سریعه

داداش نمیشد اینو تو تگ اسپویل بگی

داداش نمیشد اینو تو تگ اسپویل بگی
یعنی این الانجواب من بود تودیگه کی هستی بروصفحه های قبل ببین چه خبره از لودادن اونوقت توداری به من میگی اسپویل بزن واقعا که!!!!:-$

Last edited by a moderator:
دوستان من اونجایی گیر کردم که دو تا نگهبان جلوی یک در ایستادن و در قفل من تبدیل به موش میشم ولی هیچ کاری نمیتونم کنم نه دریچه ای هست نه چیزی تقریبا وسطای بازی میشه وقتی وارد اون منطقه میشم دوربین زوم میکنه روی یک کلیدی نزدیک به در ولی نمیدونم باید چه کار کنم لطفا منو راهنمیی کنید

دوستان من اونجایی گیر کردم که دو تا نگهبان جلوی یک در ایستادن و در قفل من تبدیل به موش میشم ولی هیچ کاری نمیتونم کنم نه دریچه ای هست نه چیزی تقریبا وسطای بازی میشه وقتی وارد اون منطقه میشم دوربین زوم میکنه روی یک کلیدی نزدیک به در ولی نمیدونم باید چه کار کنم لطفا منو راهنمیی کنید

به سمت یکی خفاش بفرست هواسش پرت شه بعد برو پشت اون یکی برو تو بدنش و بعدش هم برو سمت کلید

بعدازکشتن زبک وقتي دنبال پسرت ميري ميرسي به يه کليسا که پسرت انور خرابه هاسن ما اينور چطوري برم پيشش؟

آخرین ویرایش:
8yta8upy.jpg

منم رسیدم اینجا واقعا بازی چرتی شده

Sent from Reza's iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or