Castlevania: Lords of Shadow 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
carmila رو چجور میشه شکست داد خیلی سخته.اون حلقه اولی که دورشه میشکنه ولی برا بقیه هرچی میزنم اتفاقی نمیفته

دروود
اول که اون حلقه آبیه دورشه با chaos claws (همون که آتشیه) به سمتش گلوله پرتاب کن 2 یا 3 بار که بزنی حفاظش از بین میره و بعد میتونی بزنیش این روند 3 مرحله ادامه بده تا کلا اون حلقه دورش از بین بره بعد اگه دیدی سریع عمل میکنه با اون یکی سلاحت شمشیر آبیه (void sword) یخش کن تا کند شه حرکاتش

alucar تو این نسخش هست؟ اخه چرا اکساش میاد نیست که ;D

اقا کسی میتونه داستان بازیرو خلاصه بگه؟
اگه منظورتون alucard هستش که آره اما کنترلش بدستمون نمیافته (توی dlc که قراره بیاد ما بجای اون بازی میکنیم)
اینجام داستان بازی خلاصه هست

دوستان تقریبا آخرای بازیم،یه مخفی کاری هست که 2تا نگهبان راه میرن و اون یکی وایساده جلوی در چیکار باید کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خفاش بفرست به نگهبان سمت راستی،نگهبان سمت چپی که رفت پیشش،تا دم پله ها برو،بعد با حالت مخفی از نگهبان جلوی در و در رد شو

هنوز اوایل بازی هستم و بدجور گیر کردم :|

اونجا که گابریل پسرش و تو رویا میبیند و گرگ سفید اون بالا زوزه میکشه ..... میرسیم به اونجا که یک آدم آهنی قرمز ( اسم این موجود یادم نیست ) ایستاده و یک محوطه تاریک که میتونیم به موش تبدیل بشیم من سیم و قطع میکنم تکنسین میاد اما دیگه نمیدونم باید چیکار کنم :| حتی میرم تو جلد آدم آهنی قرمز اما وقتی میخوام من و شناسایی بشم قبول نمیکنه :|
آیا اشتباه من این هستش که سیم و قطع کردم از اونجایی که چکپوینتی هم که داره سیم قطع هستش میخوام ببینم اگه اشتباه فکر میکنم الکی از اول مرحله زحمت به خودم ندم :دی

هنوز اوایل بازی هستم و بدجور گیر کردم :|

اونجا که گابریل پسرش و تو رویا میبیند و گرگ سفید اون بالا زوزه میکشه ..... میرسیم به اونجا که یک آدم آهنی قرمز ( اسم این موجود یادم نیست ) ایستاده و یک محوطه تاریک که میتونیم به موش تبدیل بشیم من سیم و قطع میکنم تکنسین میاد اما دیگه نمیدونم باید چیکار کنم :| حتی میرم تو جلد آدم آهنی قرمز اما وقتی میخوام من و شناسایی بشم قبول نمیکنه :|
آیا اشتباه من این هستش که سیم و قطع کردم از اونجایی که چکپوینتی هم که داره سیم قطع هستش میخوام ببینم اگه اشتباه فکر میکنم الکی از اول مرحله زحمت به خودم ندم :دی
ادم اهنی رو با خفاش گیجش کنید بعدش برید پشت تکنسین و برید تو جلدش و بعد در رو باز کنید.

8asy2a2a.jpg

دوستان این قسمت رو کجا باید برم اصلا مشخص نیست از اون ساختمون هم که بالا میرم بازم جایی نیست که بشه رفت

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

8asy2a2a.jpg

دوستان این قسمت رو کجا باید برم اصلا مشخص نیست از اون ساختمون هم که بالا میرم بازم جایی نیست که بشه رفت

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
برادر شما برو اوون ورطر که نورر صورتی هستا از اونحا دستت رو اتیشی کن و بزن نردبون بیفته پایین بعد بور بالا و وارد شو و برو جلو

اینجا رو میشه راهنمایی کنید :

[FONT=&quot]تقریبا اوایل بازی هست و اونجایی که گابریل برای اولین بار به دنبال پسرش میره . یه چیز تو مایه های هیولا که در ابتدا توسط یه خون هایی به زیره زمین فرو میره و بعد دوباره از زیره زمین میاد بیرون پسره رو تهدید میکنه و بعد گابریل شروع به جنگیدن میکنه باهاش[/FONT] .
[FONT=&quot]من هر چی میکشم بازم میان و فقط هرازگاهی اونا پسره گابریل رو میگیرن که باید سریع بزنیمشون ولی بازم میان و تمومی نداره[/FONT] .

[FONT=&quot]میشه بگید اینجا رو چی کار کنم ؟[/FONT]

محل قرار گرفتن این Kleidos ها کسی میدونه کجاست؟نقشه اش رو بذاره؟

- - -ویرایش - - -

اینجا رو میشه راهنمایی کنید :

[FONT=&amp]تقریبا اوایل بازی هست و اونجایی که گابریل برای اولین بار به دنبال پسرش میره . یه چیز تو مایه های هیولا که در ابتدا توسط یه خون هایی به زیره زمین فرو میره و بعد دوباره از زیره زمین میاد بیرون پسره رو تهدید میکنه و بعد گابریل شروع به جنگیدن میکنه باهاش[/FONT] .
[FONT=&amp]من هر چی میکشم بازم میان و فقط هرازگاهی اونا پسره گابریل رو میگیرن که باید سریع بزنیمشون ولی بازم میان و تمومی نداره[/FONT] .

[FONT=&amp]میشه بگید اینجا رو چی کار کنم ؟[/FONT]
راهنمایی خاصی نداره،باید بزنیشون تا تموم بشه

سلام ;;)
خب منم بالاخره امروز تونستم بازی را بخرم و یه ذره رفتم جلو.
اول نظرم را میگم :d به نظرم گرافیکش روی ایکس باکس یه کم ضایعست :| کلی پیکسل پیکسله، البته نه زیاد ولی توی چنین شرایطی با این همه بازی بدون نقص، یه کم تو چشم میاد.
گیم پلی ش به نظرم خیلی باحاله، ولی تغییر چندانی نکرده. فقط شکل سلاح هاش عوض شده :| مگرنه ضرباتش هموناست. حالا نمیدونم جلوتر چیزی بهش اضافه میشه یا نه. البته این تبدیل به موش شدنش باحاله :d یه ذره هم که مخفی کاری داره اما بد نیست! به نظرم منطقی میاد که هنوز گابریل ضعیفه و منطقیش اینه که face to face مبارزه نکنه.
یه سوال؟ چقدر از بازی توی فضاهای مدرن اتفاق میافته. یکی از قشنگی های این بازی این بود که توی جنگل، قلعه های بزرگ با اتاق های تو در تو و مکان های اسرار آمیز اتفاق میافتاد........
و اما داستانش،
بچه ها کمک کنید لطفا. من فقط شماره یک را بازی کردم و هیچکدوم از dlc ها را بازی نکردم اما مثل اینکه این بازی ارتباط مستقیم داره با dlc هاش :| همون اولش بعد از اپیلوگش که یه خانمه داستان را تعریف میکنه، اصلا من هیچ ذهنیتی نداشتم که چی میگه :|

سلام ;;)

یه سوال؟ چقدر از بازی توی فضاهای مدرن اتفاق میافته. یکی از قشنگی های این بازی این بود که توی جنگل، قلعه های بزرگ با اتاق های تو در تو و مکان های اسرار آمیز اتفاق میافتاد........
و اما داستانش،
بچه ها کمک کنید لطفا. من فقط شماره یک را بازی کردم و هیچکدوم از dlc ها را بازی نکردم اما مثل اینکه این بازی ارتباط مستقیم داره با dlc هاش :| همون اولش بعد از اپیلوگش که یه خانمه داستان را تعریف میکنه، اصلا من هیچ ذهنیتی نداشتم که چی میگه :|
تقریبا نصفه بازی
برای داستان ب این تاپیک مراجعه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or