واقعا هر چقدر از شماره 1 این بازی خوشم اومد و بازی عالی بود نسخه شماره دو در مقابل شماره یک هیچ حرفی برای گفتن نداره
به لطف دوستان گیمر که هی به دوربین عالی نسخه شماره یک ایراد میگزفتن زدن دوربین بازی رو در نسخه جدیدش آزاد کردن و میشه دوربین رو چرخوند و به همین خاطر گرافیک بازی نسبت به نسخه یک این بازی افت وحشتناکی کرده !
چون در نسخه قبلی دوربین ثابت بود و سازندگان بازی میتونستن جزئیات محیط و بافت ها و همچنین نور پردازی بازی بسیار بسیار با کیفیت تر بود یعنی گرافیک تکنیکی نسخه دوم بازی یک فاجعه به تمام معناست در مقابل نسخه یکش . وقتی دوربین آزاد میشه و میتونیم دوربین رو بچرخونیم به همین خاطر فرم ریت بازی دچار نوسان بیشتری میشه و بارگذاری بافت ها و کیفیت بافت ها ، شیدر ها ،نور پردازی و خلاصه بخش های مختلف گرافیک در این حالت رندر کردنشون دردسری بیشتری داره و به همین جهت در نسخه 2 بازی واقعا گرافیک تکنیکی بازی افت وحشتناکی کرده و همین طور طراحی مراحل بازی هم در مقابل شاره یک بازی حرفی برای گفتن نداره !!! من وقتی نسخه یک بازی رو خریده بودم و گیم پلی بازی به نمایش در اومده بود و همون اول بازی قسمت جنگ با اون گرک ها و هوای بارونی بازی و خلاصه از گرافیک متحیر کننده بازی چند دقیقه ای دهنم بازمونده بود :-o واقعا برام عجیب هستش که چه بلایی به سر نسخه جدید این بازی اومد !!!!!!!!!!!!
گیم پلی بازی هم در بخش مخفی کاری واقعا نمیدونم چه واژه ای پیدا کنم فقط میتونم بگم قسمت مخفی کاری بازی یک آبرو ریزی برای این بازی هستش یعنی کسی که این فکر مخفی کاری به سرش زده که به گیم پلی بازی اضافه کنه رو باید پیدا کرد و با لگد از صنعت گیم انداخت بیرون )x
موسیقی بازی خوب هستش و مشکلی نداره و حتی داستان بازی هم به کیفیت نسخه اول نیست .
البته در آخر بگم وقتی نسخه 1 بازی اونقدر عالی بود و در همه جهات یک شاهکار به تمام معنا بود ولی وقتی بازی در عین ناباوری نمرات در خور توجه نگرفت و خیلی به نسخه یک بازی توجه ویژه ای نشد باید هم سازندگان بازی برای نسخه 2 بازی دست به تغییرات میزدن چون فکر میکردن مشکل از خودشون هستش ولی اصلا این طور نبود و نسخه یک بازی واقعا عالی بود این منتقدین و مافیای گیم و حتی خود گیمر ها بود که بی جهت به نسخه یک بازی ایراد میگرفتن .
واقعا نا امید کننده ترین بازی بوذ که من انتظار داشتم نسخه 2 بازی دیگه بترکونه ولی در بیشتر بخش ها پسرفت داشت . واقعا متاسفم