franticfixer
کاربر سایت
ولی عجب باس فایتایی داره بازی!یعنی محشرن.با وجود همه گندایی که زدن بازم بازی قابل قبول و لذت بخشه.حداقل واسه من!؛-)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام لطفا کمک کنید
[/SPOILER]بعد از اون مرحله که زوبک رو میکشیم برای من هیچ مرحله ای نمیاد کمک کنید با این که بازی هنوز تمام نشده
خب من دیشب بازی را تموم کردم و بر خلاف اخبار منتشر شده شدیدا با بازی حال کردم فوق العاده بود حالا درسته یکسری مشکلات توی دوربین و گیم پلی داشت اما دیگه اونقدر شدت نداشت که اینا انقدر بازی را کوبیدن .
نمیدونم بازی باید چه جوری باشه دیگه هم داستان جالبی داشت گرافیکشم قابل قبول بود کلی هم باس فایت جالب داشت:d
بازی رو تموم کردم و باید بگم به هیچ وجه شایسته ی این همه هجمه نیست.ایراد داره زیادم داره.در اکثر قسمتا نسبت به قبلی افت کرده(جز فریم ریت!!!)قسمتای آیندش چنگی به دل نمیزنه و مخفی کاریش افتضاحه ولی بازم در حد متای 75 تا 80 هست حداقل.قسمتای گذشته که فوق العاده و بی نظیر بودن،باس فایتای عالی،داستان قابل قبول(انتظر داستان دیگه ای داشتین؟!)و مویسقی فوق العاده.واسه من که نسخه ی قبلی برام 9.5 بود نمرش اینم 8 به نظرم.به من که حال داد!!
خب خوبه خودت هم داری میگی افت کرده.. ما هم که نمیگیم بازیش افتضاحه..
ما میگیم بازیش نسبت به قبل افت داشته!همین و بس!
معلومه که بازیش حال میده..کلا هر بازی رو اگه تمرکز کنی روش تا حدی حال میده..
كمك اساسي لازم دارم
توي خيلي از باس فايت ها از اين قدرت شمشير يخي بايد استفاده كني من الان ١٠٠با مجبور شدم مراحل رو از اول برم چون وسط باس فايت اشتباه زدم و تموم شده يه سري دستگاه هست كه ميشه پرش كرد ولي وسط باس فايتا از اون ها نيست ميخواستم بدونم راهي نيست كه بدون اونا پرش كني؟اپگريدي چيزي نداره؟
Sent from iPad using Tapatalk
همینجور که داداشی گفتن باید orb هایی رو که دراپ میشه موقع مبارزه جذب کنین اگه void sword بود با فشار دادن دکمه d-pad سمت چپ ،اگه chaos claws بود با دکمه d-pad سمت راستكمك اساسي لازم دارم
توي خيلي از باس فايت ها از اين قدرت شمشير يخي بايد استفاده كني من الان ١٠٠با مجبور شدم مراحل رو از اول برم چون وسط باس فايت اشتباه زدم و تموم شده يه سري دستگاه هست كه ميشه پرش كرد ولي وسط باس فايتا از اون ها نيست ميخواستم بدونم راهي نيست كه بدون اونا پرش كني؟اپگريدي چيزي نداره؟
اونجا رو میگی که رفتی تو بدن نگهبان اولی،در رو باز کردی،بعد اون 2 تا نگهبان جلوی در،ایستادن و دریچه هم بالای یه سطح شیب داره؟سلام.یه راهنمایی میخواستم دوستان.
تو اون مرحله مخفی کاری که 2 تا گارد جلوی در ایستادن باید چطوری رد بشم و برم اونور!!اولش راهنمایی میکنه که باید از طریق یه دریچه برم اونور ولی باید تبدیل به موش بشم تا بتونم برم اونور و جالب اینجاست که اصلا جایی رو پیدا نکردم که تبدیل به موش بشم.میشه راهنمایی بکنید!!
كمك اساسي لازم دارم