مسخره ترین مرحله،تا اینجا که من رسیدم،مرحله مخفی کاریه،که باید جوری حرکت کنی که بزه که بو میکشه نفهمه،هر کاری هم میکنم،نمیشه،راهش چیه؟
اومده ولی آرکید باید وصل شی به لایو تا بتونی بازی کنی :/ و ما هم نمیتونیمنسخه ی 3ds بازی که قرار بود HD بشه نیومده هنوز؟
اه این مرحله رو چطوری ردش کنم یکی که تا ته بازی رفته بیاد کمک کنه اونجایی که ویکتور کشته میشه میری تو یه ساختمون سه تا نگهبان داره چطوری ردش کنم خواهش میکنم یکی کمک کنه اینجاش اعصابم رو بهم ریخته
دوستان اوایل بازی اونجا که موش میشه و میره برق و قطع میکنه بعد یه مرد با لباس سفید میاد رو کامپیوتر کار میکنه باید چیکارکنم؟؟؟
یه دونه از اون روبات گنده هام بقلش وایساده
بازی واقعا بد نبوده و همونطور که بقیه گفتن فقط حس و حال نسخه یکو نداره،شماره یک یه نقطه قوت داشت و اونم محیط های فوق العادش بود،این بازیم محیطای خوب کم نداره ولی خب به نسخه قبل نمیرسه،ولی گیم پلی و گرافیک در بالاترین حدممکنه!!!دوربین تا الان مشکل نداشته واسم ولی اگه یه ذره نسبت به بدن گابریل دورتر بود میتونست بهتر باشه ولی به نظرم نمیشه ایراد حسابش کرد...دوستان اوایل بازی اونجا که موش میشه و میره برق و قطع میکنه بعد یه مرد با لباس سفید میاد رو کامپیوتر کار میکنه باید چیکارکنم؟؟؟
یه دونه از اون روبات گنده هام بقلش وایساده
خفاشها رو بفرست سمت نگهبان،بعد برو پشت اون که با کامپیوتر کار میکنه،برو تو بدنش
بازی واقعا بد نبوده و همونطور که بقیه گفتن فقط حس و حال نسخه یکو نداره،شماره یک یه نقطه قوت داشت و اونم محیط های فوق العادش بود،این بازیم محیطای خوب کم نداره ولی خب به نسخه قبل نمیرسه،ولی گیم پلی و گرافیک در بالاترین حدممکنه!!!دوربین تا الان مشکل نداشته واسم ولی اگه یه ذره نسبت به بدن گابریل دورتر بود میتونست بهتر باشه ولی به نظرم نمیشه ایراد حسابش کرد...
دوستان این یه تکه رو کسی نبوده کمک کنه!!!
- - -ویرایش - - -
میرم پشت اونی که پشت کامپیوتره میگه Bرو بزن میکشتش تو بدنش نمیره!!!
ممنون رد شد!!!بازی جدی داره حال میده!!!پر هیجان!!!مخفی کاریم به من که حال میده بقیه ام مطمئنم اگه منتقدا انقد به این بخش قفل نمیکردند،تازه ازش تعریفم میکردند!!!من همین کاری که گفتم رو کردم،رفت تو بدنش ،نکشتش
این ویدئو شاید بیشتر کمک کنه،فکر کنم دقیقه 2 باشه
Castlevania Lords of Shadow 2 Gameplay Walkthrough Part 6 Let's Play Playthrough (PC/PS3) - YouTube
منم چک کردم همین جوری بود،همین ارور زرد رنگ رو داد،ولی رایت کردم مشکلی نداشت،بدون مشکل بازی رو هم تموم کردم،چون بازی XGD2 هست پس حجمش مثل بازیهای XGD3 زیاد نیست که حتما برنرمکس رایت بشه و اگه 97% باشه خطا بده،شما معمولی رایت کندوستان یکی جواب منو بده