xbox360club
کاربر سایت
سلام
اول از توی طویله برو بیرون و همه رو بکش
بعد به طویله برگرد
پشت در سمت راست طویله سطل آب هست
بپاش به در تا خاموش شه و بقیه ی ماجرا
اول باید درو خاموش کنه... بعد بره بیرون بکشتشون... اونجوری اسبا می میرن...
سلام
اول از توی طویله برو بیرون و همه رو بکش
بعد به طویله برگرد
پشت در سمت راست طویله سطل آب هست
بپاش به در تا خاموش شه و بقیه ی ماجرا
عزيز اون دمايي كه نشون ميده دماي اطراف فن هاستشما نباید به اون دمایی که فنتون میده اعتماد کنی ... فقط دمای هوا رو میگه نه CPU یا دمای خود کنسول .
وقتي 4 نفر دارن ميگن دماي دستگاه بالا ميره فكر نميكنم ديگه شايعه باشهبابا دارن شایعه درست میکنن که این بازی دمای دستگاه رو میبره بالا و ...
شما از اهل فن بپرسی جوابتو میدن ...عزيز اون دمايي كه نشون ميده دماي اطراف فن هاست
وقتي دمايي كه نشون ميده بيشتر از حد معمول (منظورم دمايي هست كه موقع بازي كردن بازي هاي ديگه نشون ميده) بشه پس معلومه كه دماي CPU و GPU هم بيشتر از حد معموله
وقتي 4 نفر دارن ميگن دماي دستگاه بالا ميره فكر نميكنم ديگه شايعه باشه
نه؟

شما از اهل فن بپرسی جوابتو میدن ...![]()
سلام[FONT="]دوستان با عرض شرمندگی این سوال تکراری را مطرح میکنم :[/FONT]
[FONT="]من تو دومین دوئل موندم . صدای ناقوس که میاد اسلحه رو میکشم ، اون نشانگر قرمز هم رو مرده میفته اما هر کاری میکنم شلیک نمیکنه . لطف کنید دقیقاً بگید بعد از کشیدن اسلحه دقیقاً باید چی کار کرد . مرسی(فقط لطفاً نگید پستهای قبلی رو بخون چون واقعاً سخته بخوای 14 صفحه رو کامل بخونی)[/FONT]
یعنی اگه فقط RT رو بزنم کفایت میکنه ؟ آخه یکی از دوستان گفته بود باید آنالوگ راست رو بچرخونی و از این حرفاسلام
احتمالا قبل از اینکه نشانگر قرمزرو طرف مقابل بیفته یه تیر شلیک میکنید و به همین جهت وقتی نشانگر رفت رو بدن طرف مقابل و قرمز شد دیگه نمیتونید تیر شلیک کنید.
یا علی مدد
باید روبروی طرف بیستی تا وقتی که اسلحه رو کشیدی بلافاصله هدف روش قرمز بشه بعد شلیک کنی. موضوع فقط موقعیت و رودرروی هدف بوده و بس. Boss اخرش روی هارد هم اب خورده با همین روش.یعنی اگه فقط RT رو بزنم کفایت میکنه ؟ آخه یکی از دوستان گفته بود باید آنالوگ راست رو بچرخونی و از این حرفا
گفتم اسپویلر بزارم یه وقت بهونه نیارن!!!!
می گم امروز نزدیک بود سر بازی دستگاهم بترکه!در عرض نیم ساعت درجه رسید به53!همیشه یک و نیم ساعت تا دو ساعت تا رسیدن به این درجه طول می کشید!
جالبه برای من دما کم تر هم میشه !!!من كه سوال نپرسيدم :biggrin1:
بنده جواب شما رو دادم
من خودم از اهل فن هستم :biggrin1:
حيف اينجا جاش نيست وگرنه بيشتر برات توضيح ميدادم

:biggrin1: